astrolabos Φεβρουάριος 8, 2009 #641 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Αλλάζουν οι καιροί, πονηρεύει ο κόσμος και όσοι θέλουν να σπαμμάρουν βρίσκουν νέους τρόπους. Είναι σαν να μου λες ότι μένεις σε μονοκατοικία και αναρωτιέσαι γιατί δε μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ με τα παράθυρα ανοιχτά χωρίς σιδεριές, όπως παλιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bbuzz Φεβρουάριος 8, 2009 #642 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Τώρα μπερδεύτηκα. Τα όρια μπαίνουν για να γνωρίζεις τους πωλητές (όπως έγραψες πριν) ή για να μην spammάρουν() οι spammer; Καταρχήν με τα 10 post δεν νομίζω ότι θα εμποδίσετε σοβαρά κανέναν που έχει τέτοιο σκοπό, αλλά και 1000 να ήταν το όριο, Θα φανταζόμουν ότι αν κάποιος χρήστης spammάρει και τον καταγγείλουν αρκετοί, κάτι θα κάνετε για αυτό ανεξάρτητα με το πόσα post έχει. Όσο για την μονοκατοικία, δεν νομίζω να συγκρίνονται τα δύο, οι κοινωνικές αλλαγές δεν σου έρχονται εν νυκτί (ΟΚ, συνήθως....), ενώ εδώ εγώ έβαλα αγγελία ΧΘΕΣ και ΣΗΜΕΡΑ δεν μπορώ να στείλω πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 8, 2009 #643 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Περιηγήσου στο φόρουμ, πες κάπου την άποψη σου χωρίς να σπαμμάρεις και τα 10 μηνύματα θα έρθουν χωρίς να το καταλάβεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bbuzz Φεβρουάριος 8, 2009 #644 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Δεκτό, όπως έγραψα και πιο πριν τα 10 post είναι ασήμαντο όριο και δεν έχω πρόβλημα με αυτό συγκεκριμένα. Απλά έχετε στο νου σας και τα άλλα προφίλ χρηστών, γιατί αν το όριο των 10 μετά από κάποιο spam storm γίνει 500 τα προβλήματα θα είναι περισσότερα.Θα αντισταθώ στον πειρασμό και το 10ο post θα το γράψω αλλού!ΦιλικάBbuzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Φεβρουάριος 13, 2009 #645 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2009 Καλησπέρα.Βλέπω ότι δεν υπάρχει πλέων η δυνατότητα διαγραφής.Είναι πρόβλημα, ή κάτι δεν κάνω σωστά εγώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Φεβρουάριος 13, 2009 #646 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2009 Έφτιαξε, από μόνο του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 18, 2009 #647 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2009 οταν παω να κανω εντιτ ενα ποστ βγαζει κινεζικα,απειρα images και <br> .απλως το λεω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 18, 2009 Author #648 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2009 Μάλλον θα έπεσες πάνω σε κάποια αλλαγή που κάναμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Φεβρουάριος 22, 2009 #649 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2009 Και εγώ το έχω το πρόβλημααπο χτέςτο editing γίνεται άχρηστο σε μεγάλο ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Φεβρουάριος 22, 2009 #650 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2009 http://www.thelab.gr/showpost.php?p=885301&postcount=8Όταν πατώ διόρθωση και μετά υποβολή, βγαίνουν τα εξής που βλέπετε ... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 23, 2009 #651 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2009 Δεν είναι πρόβλημα, είναι feature... Μια από τα ίδια και εδώ... όμως για την ώρα και μέχρι να φτιαχτεί, άλλαξα το "Βελτιωμένη έκδοση" μέσα από το Προφίλ -> Επεξεργασία Επιλογών -> Διάφορες Επιλογές -> Επιλογή τύπου επεξεργαστή κειμένου Σε "Κοινός επεξεργαστής κειμένου"... Έτσι θα θυμηθείτε και πως ήταν πέρυσι η vb, χωρίς τις ευκολίες του WYSIWYG και θα το εκτιμήσετε καλύτερα για όταν ξανάρθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 23, 2009 #652 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2009 Εύγε Jaco παιδίμ, Επάνω δεξιά σε κάθε post, edit, quick reply υπάρχει αυτό το εικονίδιο: Το πατάτε μόνο αν έχετε αυτό το πρόβλημα. Αν σας φαίνεται ανοικτό γκρι το παράθυρο τότε έχετε απλό editor. Αν το βλέπετε γκρι σκούρο τότε έχετε τον WYSIWYG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 24, 2009 Author #653 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2009 Το πρόβλημα διορθώθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάρτιος 1, 2009 #654 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2009 δεν ξερω τι φταιει και ουτε αν ειναι bug ...αλλα μερικες φορες δεν βλέπω τα media (π.χ.video links αλλα μερικες φορες πιο σπανια και σκετα links)πρεπει να κανω "παραθεση" για να δω ολο το postπρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση στον FF. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 6, 2009 #655 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 όταν ανοίγει μια φωτό αρκετά μεγάλη, το banner που υπάρχει στην κορυφή μένει στο foreground αντί να κρύβεται πίσω από τη φωτογραφία.:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάρτιος 11, 2009 #656 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2009 Κώστα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το edit στα posts που είναι sticky...?Ενώ μπορώ να κάνω edit στα υπόλοιπα posts σε άλλα threads του forum, δεν μπορώ να κάνω διόρθωση σε κανένα από τα ποστς τα οποία οποία είναι σε ένα sticky thread... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάρτιος 12, 2009 #657 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 όταν ανοίγει μια φωτό αρκετά μεγάλη, το banner που υπάρχει στην κορυφή μένει στο foreground αντί να κρύβεται πίσω από τη φωτογραφία.:turn: Δεν είναι πρόβλημα του forum αυτό, νομίζω γίνεται μόνο όταν είναι flash το banner Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Μάρτιος 12, 2009 #658 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 μόλις παρατήρησα ότι δεν δουλεύει η αναζήτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 12, 2009 #659 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 σε εμένα λειτουργεί μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Μάρτιος 12, 2009 #660 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 έβαλα λέξη windows,g25 και δεν εμφάνισε τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.