Jump to content

TheLab v2 - Προβλήματα

DJD

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Να σου εξηγήσω καθώς έχει συζητηθεί πολλές φορές. Θα μπαίνει όλος ο κόσμος στο shoutbox/chatroom και θα ρωτάει πληροφορίες, θα παίρνει λύσεις οι οποίες πρακτικά θα χάνονται μετά. Και ο σκοπός μας είναι η database να γεμίζει, όχι το chatroom ;)

Πριν "μπει" το Χριστουγεννιάτικο "θέμα" μπορούσες κάνοντας διπλό click στο εικονίδιο forum_new_xmas.gif αριστερά από τις κατηγορίες, να χαρακτηρισθεί ως διαβασμένη ολόκληρη η κατηγορία. Τώρα αυτό δεν υφίσταται :(

Είναι bug ή δικό μου πρόβλημα;

θελω να βαλω μια αγγελια για μια ati 4870 512 και εχω κανει 150 post και δεν με αφηνει λεει οτι πρεπει να κανω 300 post τι μπορουμε να κανουμε;ευχαριστω

Είμαι μελος απο το 2004 και κατα καιρους εχω δημοσιεύσει αγγελίες πώλησεις χωρις πρόβλημα.

Σήμερα που προσπαθησα μου λεει οτι χρειαζομαι 300 posts.....

Παίδες υπάρχει πρόβλημα ή εγώ φταίω? σερνόμαστε λίγο ή ιδέα μου είναι?

Σερνόμαστε κανονικά...

(Να τώρα περιμένω να βγεί το submit button να σου απαντήσω χαχαΧΑΧΑ)

Αρα δικιο ειχα Παστελιδης...

Κατι δεν πηγαινε καλα...Και νομιζα οτι εφταιγε το ασυρματο ιντερνετ...

Υπομονή.. σε λίγες μέρες θα πετάμε :)

Σήμερα κάααπως καλλίτερα....

Θα πετάμε? πως έτσι?:crazy_pilot::)

Κ γω σερνομουν εχθες το απογευματακι κ νομιζα ηταν απο την συνδεση..σημερα ομως μια χαρα..;)

• 2 weeks later...

Γεια σας παιδια , εγω χθες εβαλα υπογραφη στο λογαριασμο μου αλλα εμφανιζεται μονο στα καινουργια μηνυματα που γραφω, στα παλιοτερα δεν εμφανιζεται.

Για παραδειγμα σ' αυτο το θεμα που ανοιξα οταν εγραψα το 1ο μηνυμα δεν ειχα βαλει ακομα υπογραφη και οταν εβαλα αργοτερα η υπογραφη συνεχιζε να μην φαινεται στο 1ο.

Δηλαδη αν αργοτερα αλλαξω υπογραφη τα παλιοτερα μηνυματα μου θα συνεχισουν να εχουν την παλια?

Όταν δεν έχεις υπογραφή το σύστημα από μόνο του κάνει τικ μια επιλογή που λέει να μην χρησιμοποιήσεις υπογραφή στην συγκεκριμένη καταχώρηση. Αν επιλέξεις διόρθωση στις παλιές σου καταχωρήσεις έχει μια επιλογή για να ενεργοποιήσεις την υπογραφή και εκεί.

Κατά τ' άλλα η υπογραφή σου ανανεώνεται σε όλες τις καταχωρήσεις σου αν την αλλάξεις.

Σύμφωνα με τον κανόνα .....

γ) 2 χρόνια παραμονής στο forum και τουλάχιστον 50 καταχωρήσεις

.....μπορώ να γράψω μια αγγελία αλλά το σύστημα δεν με αφήνει .... μπορείτε να το κοιτάξετε ???

Κι εγώ φίλε το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα σημερα που πήγα να βάλω μια αγγελια! Θα το διορθώσουν τα παιδιά λογικά!

Λίγο υπομονή παιδιά και σε λίγο θα είναι έτοιμο το αυτόματο σύστημα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.