Jump to content

TheLab v2 - Προβλήματα

DJD

Recommended Posts

Το forum benchmarking εννοείς?

Μια χαρά το εμφανίζει, αν εννοείς αυτό.

Πωλήσεις/Ζήτηση, offtopic/blackhole/forum δοκιμών έχουν γίνει exclude από τα New Posts.

Γιατι οι Πωλήσεις/Ζήτηση έχουν γίνει exclude???

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Γιατί έτσι είχαμε το είχαμε ρυθμίσει και στην παλαιά έκδοση, να μην γίνονται flood τα νέα θέματα από αγγελίες.

Στις ειδοποιήσεις, δίνει επιλογή για άμεση, ημερήσια, εβδομαδιαία και καθόλου.

Κάποια forums, υποστηρίζουν την "καθυστερημένη" ειδοποίηση. Για κάποιον που είναι "από πάνω" και παρακολουθεί γενικώς, πιστεύω είναι πολύ βολική, κι μειώνει και την κίνηση στο server. Οι ειδοποιήσεις, φεύγουν με καθυστέρηση που ορίζεται από τους admins κι αν ο χρήστης έχει ήδη διαβάσει το θέμα μέχρι τότε, την ακυρώνει. Το υποστηρίζει?

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά όταν επιλέξω πάνω αριστερά το thelab.gr αντί να με βγάλει στον κατάλογο του forum με βγάζει στην αρχική σελίδα. Θα ήταν πιο πρακτικό να συμβαίνει το πρώτο.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά όταν επιλέξω πάνω αριστερά το thelab.gr αντί να με βγάλει στον κατάλογο του forum με βγάζει στην αρχική σελίδα. Θα ήταν πιο πρακτικό να συμβαίνει το πρώτο.

Συνήθως τα logos βγάζουν στην κεντρική σελίδα των sites :)

Αν θες το forum, μπορείς απλά να πας 5cm πιο δίπλα και να πατήσεις το κουμπί Forums ;)

Το τελευταιο 10λεπτο η σελιδα του thelab.gr σερνετε :slap::slap::bye::bye:

***Σε εμενα τουλαχιστον, ενω ολες οι αλλες ανοιγουν κανονικα***

Το σύστημα με τις αγγελίες λειτουργεί σωστά? (με τον προαπαιτούμενο αριθμό ποστ/χρόνος παραμονής στο φόρουμ)

(ένα μέλος από το 2006, χωρίς καθόλου μηνύματα μέχρι τώρα μπορεί να βάλει αγγελία?)

Δεν λειτουργεί για την ώρα το σύστημα για τις αγγελίες. Είμαστε στη φάση που το φτιάχνουμε, δεν θα αλλάξει πάντως κάτι στους κανόνες, κι αν αλλάξει θα γίνει γενικό thread που να το ανακοινώνει.

Δεν μου βγαίνει popup message στο site όταν έχω ΠΜ, από τα email το παίρνω χαμπάρι.

Έχω τσεκάρει την σχετική επιλογή.

στο thread "ειδησεις" το "συννημενα αρχεια" δεν υπάρχει?

Edit:

για τους Registered Users λέω.

Tο link του calendar σε παει μεν στο ημερολογιο αλλα το καταχωρημενο ημερολογιο ειναι μεχρι τον Δεκεμβρη του 2006 !! :bye:

Το thread "Μνήμες" στην Γενική συζήτηση γύρω από τους υπολογιστές και τα περιφερειακά τους απλα εξαφανιστηκε...

Το thread "Μνήμες" στην Γενική συζήτηση γύρω από τους υπολογιστές και τα περιφερειακά τους απλα εξαφανιστηκε...

Όχι, οι κατηγορίες άλλαξαν ελαφρώς, ώστε να τα έχουμε όπως η Alpha, νοικοκυρεμένα :D

Ad bots. Αυτά αρχειοθετούν τον παγκόσμιο ιστό έτσι ώστε όταν πατάς αναζήτηση να παίρνεις αμέσως αποτελέσματα

Να θέσω κ εγώ την απορία μου!

Έστειλα το πρωί ένα ΠΜ. Εμφανίζεται στα εξερχόμενα, αλλά στα προσωπικά μηνύματα εξακολουθεί να μου γράφει

"Έχετε 2 επιβεβαιωμένες και 0 ανεπιβεβαίωτες λήψεις μηνυμάτων."

Οι 2 επιβεβαιωμένες λήψεις είναι από παλιότερα μηνύματα μου, το σημερινό δε θα έπρεπε να αναφέρεται τουλάχιστο ως ανεπιβεβαίωτη λήψη εφόσον δεν έχει ανοιχτεί?

ΥΓ. Μεγειά (μας) την καινούρια version :)

παιδια,εχω παρατηρησει οτι σε τελειως τυχαια χρονικα διαστηματα η σελιδα απλα δεν φορτωνει...πχ, παω να κανω edit ενα ποστ και δειχνει να φορτωνει ολη την ωρα...αν κλεισω το παραθυρο και παω να ανοιξω πχ την κεντρικη συμβαινει παλι το ιδιο και δεν ανοιγει...και μετα απο λιγο ολα ειναι οκ...:hmm:

Να θέσω κ εγώ την απορία μου!

Έστειλα το πρωί ένα ΠΜ. Εμφανίζεται στα εξερχόμενα, αλλά στα προσωπικά μηνύματα εξακολουθεί να μου γράφει

"Έχετε 2 επιβεβαιωμένες και 0 ανεπιβεβαίωτες λήψεις μηνυμάτων."

Οι 2 επιβεβαιωμένες λήψεις είναι από παλιότερα μηνύματα μου, το σημερινό δε θα έπρεπε να αναφέρεται τουλάχιστο ως ανεπιβεβαίωτη λήψη εφόσον δεν έχει ανοιχτεί?

ΥΓ. Μεγειά (μας) την καινούρια version :)

Τα ιδια κι εδω..

Εξ ορισμού η 3,6 δεν έχει τικαρισμένη την επιλογή για αναφορά προσωπικών μηνυμάτων οπότε σε κάθε μηνυμά σας θα πρέπει να επιλέγετε την αναφορά παράδοσης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.