mefistofelis Μάρτιος 6, 2008 #241 Μάρτιος 6, 2008 Το forum benchmarking εννοείς?Μια χαρά το εμφανίζει, αν εννοείς αυτό.Πωλήσεις/Ζήτηση, offtopic/blackhole/forum δοκιμών έχουν γίνει exclude από τα New Posts.Γιατι οι Πωλήσεις/Ζήτηση έχουν γίνει exclude???
RootX Μάρτιος 6, 2008 #242 Μάρτιος 6, 2008 Γιατί έτσι είχαμε το είχαμε ρυθμίσει και στην παλαιά έκδοση, να μην γίνονται flood τα νέα θέματα από αγγελίες.
Wizard! Μάρτιος 6, 2008 #243 Μάρτιος 6, 2008 Στις ειδοποιήσεις, δίνει επιλογή για άμεση, ημερήσια, εβδομαδιαία και καθόλου.Κάποια forums, υποστηρίζουν την "καθυστερημένη" ειδοποίηση. Για κάποιον που είναι "από πάνω" και παρακολουθεί γενικώς, πιστεύω είναι πολύ βολική, κι μειώνει και την κίνηση στο server. Οι ειδοποιήσεις, φεύγουν με καθυστέρηση που ορίζεται από τους admins κι αν ο χρήστης έχει ήδη διαβάσει το θέμα μέχρι τότε, την ακυρώνει. Το υποστηρίζει?
kx5 Μάρτιος 6, 2008 #244 Μάρτιος 6, 2008 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά όταν επιλέξω πάνω αριστερά το thelab.gr αντί να με βγάλει στον κατάλογο του forum με βγάζει στην αρχική σελίδα. Θα ήταν πιο πρακτικό να συμβαίνει το πρώτο.
jpavly Μάρτιος 6, 2008 #245 Μάρτιος 6, 2008 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά όταν επιλέξω πάνω αριστερά το thelab.gr αντί να με βγάλει στον κατάλογο του forum με βγάζει στην αρχική σελίδα. Θα ήταν πιο πρακτικό να συμβαίνει το πρώτο. Συνήθως τα logos βγάζουν στην κεντρική σελίδα των sites Αν θες το forum, μπορείς απλά να πας 5cm πιο δίπλα και να πατήσεις το κουμπί Forums
MOS Μάρτιος 6, 2008 #247 Μάρτιος 6, 2008 Το τελευταιο 10λεπτο η σελιδα του thelab.gr σερνετε :slap::bye::bye: ***Σε εμενα τουλαχιστον, ενω ολες οι αλλες ανοιγουν κανονικα***
deninho Μάρτιος 6, 2008 #248 Μάρτιος 6, 2008 Το σύστημα με τις αγγελίες λειτουργεί σωστά? (με τον προαπαιτούμενο αριθμό ποστ/χρόνος παραμονής στο φόρουμ)(ένα μέλος από το 2006, χωρίς καθόλου μηνύματα μέχρι τώρα μπορεί να βάλει αγγελία?)
DJD Μάρτιος 7, 2008 Author #249 Μάρτιος 7, 2008 Δεν λειτουργεί για την ώρα το σύστημα για τις αγγελίες. Είμαστε στη φάση που το φτιάχνουμε, δεν θα αλλάξει πάντως κάτι στους κανόνες, κι αν αλλάξει θα γίνει γενικό thread που να το ανακοινώνει.
jpavly Μάρτιος 7, 2008 #250 Μάρτιος 7, 2008 Δεν μου βγαίνει popup message στο site όταν έχω ΠΜ, από τα email το παίρνω χαμπάρι. Έχω τσεκάρει την σχετική επιλογή.
Dem Μάρτιος 8, 2008 #251 Μάρτιος 8, 2008 στο thread "ειδησεις" το "συννημενα αρχεια" δεν υπάρχει?Edit: για τους Registered Users λέω.
MOS Μάρτιος 8, 2008 #252 Μάρτιος 8, 2008 Tο link του calendar σε παει μεν στο ημερολογιο αλλα το καταχωρημενο ημερολογιο ειναι μεχρι τον Δεκεμβρη του 2006 !! :bye:
qbiefox Μάρτιος 10, 2008 #253 Μάρτιος 10, 2008 Το thread "Μνήμες" στην Γενική συζήτηση γύρω από τους υπολογιστές και τα περιφερειακά τους απλα εξαφανιστηκε...
RootX Μάρτιος 10, 2008 #254 Μάρτιος 10, 2008 Το thread "Μνήμες" στην Γενική συζήτηση γύρω από τους υπολογιστές και τα περιφερειακά τους απλα εξαφανιστηκε... Όχι, οι κατηγορίες άλλαξαν ελαφρώς, ώστε να τα έχουμε όπως η Alpha, νοικοκυρεμένα
hayabusa Μάρτιος 10, 2008 #255 Μάρτιος 10, 2008 αν και δεν νομιζω πως ειναι bug μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ειναι αυτα εδω?
astrolabos Μάρτιος 10, 2008 #256 Μάρτιος 10, 2008 Ad bots. Αυτά αρχειοθετούν τον παγκόσμιο ιστό έτσι ώστε όταν πατάς αναζήτηση να παίρνεις αμέσως αποτελέσματα
cpu0 Μάρτιος 10, 2008 #257 Μάρτιος 10, 2008 Να θέσω κ εγώ την απορία μου! Έστειλα το πρωί ένα ΠΜ. Εμφανίζεται στα εξερχόμενα, αλλά στα προσωπικά μηνύματα εξακολουθεί να μου γράφει "Έχετε 2 επιβεβαιωμένες και 0 ανεπιβεβαίωτες λήψεις μηνυμάτων." Οι 2 επιβεβαιωμένες λήψεις είναι από παλιότερα μηνύματα μου, το σημερινό δε θα έπρεπε να αναφέρεται τουλάχιστο ως ανεπιβεβαίωτη λήψη εφόσον δεν έχει ανοιχτεί? ΥΓ. Μεγειά (μας) την καινούρια version
hayabusa Μάρτιος 11, 2008 #258 Μάρτιος 11, 2008 παιδια,εχω παρατηρησει οτι σε τελειως τυχαια χρονικα διαστηματα η σελιδα απλα δεν φορτωνει...πχ, παω να κανω edit ενα ποστ και δειχνει να φορτωνει ολη την ωρα...αν κλεισω το παραθυρο και παω να ανοιξω πχ την κεντρικη συμβαινει παλι το ιδιο και δεν ανοιγει...και μετα απο λιγο ολα ειναι οκ...
nick2crete Μάρτιος 12, 2008 #259 Μάρτιος 12, 2008 Να θέσω κ εγώ την απορία μου! Έστειλα το πρωί ένα ΠΜ. Εμφανίζεται στα εξερχόμενα, αλλά στα προσωπικά μηνύματα εξακολουθεί να μου γράφει "Έχετε 2 επιβεβαιωμένες και 0 ανεπιβεβαίωτες λήψεις μηνυμάτων." Οι 2 επιβεβαιωμένες λήψεις είναι από παλιότερα μηνύματα μου, το σημερινό δε θα έπρεπε να αναφέρεται τουλάχιστο ως ανεπιβεβαίωτη λήψη εφόσον δεν έχει ανοιχτεί? ΥΓ. Μεγειά (μας) την καινούρια version Τα ιδια κι εδω..
dellman Μάρτιος 12, 2008 #260 Μάρτιος 12, 2008 Εξ ορισμού η 3,6 δεν έχει τικαρισμένη την επιλογή για αναφορά προσωπικών μηνυμάτων οπότε σε κάθε μηνυμά σας θα πρέπει να επιλέγετε την αναφορά παράδοσης
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.