Jakis Μάρτιος 3, 2008 #201 Μάρτιος 3, 2008 @ Mech: Σωστός.... αν ήταν στα Αγγλικά θα το έπαιρνα είδηση Είχα καλομάθει με την προηγούμενη έκδοση και άλλωστε μόνο στο forum μπαίνω... Mea culpa παίδες, θα το ψάχνω περισσότερο άλλη φορά.
Dr.Paneas Μάρτιος 3, 2008 #202 Μάρτιος 3, 2008 Καποιος admin γρηγορα να κοιταξει αν το Forum ειναι vulnerable σε αυτο. http://downloads.securityfocus.com/vulnerabilities/exploits/23484.pl εκανα ενα scan με το nikto και το βρηκα. Γρηγορα παιδια, γιατι νομιζω οτι ειναι σημαντικο.!edit: Οκ, το τεσταρα we are safe.
Cube8 Μάρτιος 3, 2008 #203 Μάρτιος 3, 2008 Μόλις παρατήρησα ότι η Γρήγορη Απάντηση Με Παράθεση (aka QuickQuote) δεν δουλεύει σωστά. Ενώ πατάω το κουμπί με το βελάκι, απλά με πάει κάτω. Δεν βάζει το post που θέλω σε quote. Όσες φορές κι αν το πατήσω. Θα έπρεπε, αντί να βάζω ν στο κουτάκι από κάτω, να βάζει κανονικό κείμενο (ακόμη και multi-quote) στο πεδίο.
RootX Μάρτιος 3, 2008 #204 Μάρτιος 3, 2008 Μόλις παρατήρησα ότι η Γρήγορη Απάντηση Με Παράθεση (aka QuickQuote) δεν δουλεύει σωστά. Ενώ πατάω το κουμπί με το βελάκι, απλά με πάει κάτω. Δεν βάζει το post που θέλω σε quote. Όσες φορές κι αν το πατήσω. Θα έπρεπε, αντί να βάζω ν στο κουτάκι από κάτω, να βάζει κανονικό κείμενο (ακόμη και multi-quote) στο πεδίο. Το αναφέραμε και εχθές πιστεύω. Πρέπει να τσεκάρεις το κουτάκι, ΕπιλογέςΕπισύναψη μηνύματος στην απάντηση; Blame VB όχι εμάς
Cube8 Μάρτιος 3, 2008 #205 Μάρτιος 3, 2008 Τέλος πάντων. Αυτό τρώγεται Βρήκα κάτι άλλο κάπως ενοχλητικό... Όταν επιλέγω multi-quote σε κάποιο/α μηνύματα και αλλάξω σελίδα και πατήσω κάπου αλλού για quote-reply, εμφανίζει και τα επιλεγμένα της άλλης σελίδας. Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο κουμπί μηδενισμού των multi-quote επιλεγμένων; Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το κουμπί "New Reply": Ανεξάρτητα από το αν αλλάξω σελίδα ή όχι, αν έχω multi-quotes, μου τα εμφανίζει στη σελίδα απάντησης. Δε λέω, καλό και σωστό, αλλά μάλλον πρέπει να υπάρχει κουμπί μηδενισμού.
RootX Μάρτιος 3, 2008 #207 Μάρτιος 3, 2008 Τέλος πάντων. Αυτό τρώγεται Βρήκα κάτι άλλο κάπως ενοχλητικό... Όταν επιλέγω multi-quote σε κάποιο/α μηνύματα και αλλάξω σελίδα και πατήσω κάπου αλλού για quote-reply, εμφανίζει και τα επιλεγμένα της άλλης σελίδας. Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο κουμπί μηδενισμού των multi-quote επιλεγμένων; Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το κουμπί "New Reply": Ανεξάρτητα από το αν αλλάξω σελίδα ή όχι, αν έχω multi-quotes, μου τα εμφανίζει στη σελίδα απάντησης. Δε λέω, καλό και σωστό, αλλά μάλλον πρέπει να υπάρχει κουμπί μηδενισμού. Θέλει μετάφραση, αλλά η επιλογή υπάρχει.
RootX Μάρτιος 3, 2008 #209 Μάρτιος 3, 2008 Σωστός! Αλλά δεν το βλέπω σε μένα..... Από test user είναι το screenshot. Στο δείχνει κάτω από το πλαίσιο του new reply / quote(μεταξύ smilies και Εικονίδια Μηνύματος) όταν είσαι σε άλλο θέμα από αυτό που επέλεξες τα multi-quotes και πας να απαντήσεις. Αν είσαι στο ίδιο θέμα δεν έχει λόγο να τα βγάλει.
Cube8 Μάρτιος 3, 2008 #210 Μάρτιος 3, 2008 Μάλλον έχεις δίκιο. Δεν το δοκίμασα σε άλλο θέμα. Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση (η ώρα είναι δύσκολη)
AlexanderK Μάρτιος 4, 2008 #211 Μάρτιος 4, 2008 Από χθες το βράδυ δημιουργήθηκε άλλο ένα πρόβλημα.Μπαινω στο φορουμ και μου λέει 176 νέα μυνήματα.Πάταω και βγάζει 499...Μου το έκανε και χθες και σήμερα!
jpavly Μάρτιος 4, 2008 #212 Μάρτιος 4, 2008 Από χθες το βράδυ δημιουργήθηκε άλλο ένα πρόβλημα.Μπαινω στο φορουμ και μου λέει 176 νέα μυνήματα. Πάταω και βγάζει 499... Μου το έκανε και χθες και σήμερα! 176 είναι τα unread από την τελευταία φορά που μπήκες και ~500 είναι τα daily. Είναι ανάλογα το πιο link πατάς. Αν πατάς το daily σου βγάζει 500, αν πατήσεις το unread θα σου βγάλει όσα δεν έχεις δει μόνο
sstav Μάρτιος 4, 2008 #213 Μάρτιος 4, 2008 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί από τους αλλους όταν κάνεις login βλέπεις τα νέα μηνύματα....κλικάρεις εκεί αλλά στην σελίδα με τα νέα μηνύματα όταν κάνεις refresh δεν ανανεώνεται...πρέπει να βγείς στο homepage και να ξαναμπεις ....
AlexanderK Μάρτιος 4, 2008 #214 Μάρτιος 4, 2008 176 είναι τα unread από την τελευταία φορά που μπήκες και ~500 είναι τα daily. Είναι ανάλογα το πιο link πατάς. Αν πατάς το daily σου βγάζει 500, αν πατήσεις το unread θα σου βγάλει όσα δεν έχεις δει μόνο Και όμως πατάω έκει που λέει νέα μηνύματα... Μπορεί τα σημερινά να είναι 500 μηνύματα?!
Bigi Μάρτιος 4, 2008 #215 Μάρτιος 4, 2008 Γεια χαρά και μεγείες η νέα μορφή.Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο πάντως εγώ χρησιμοποιώ τον avant browser και οταν ανοίγω δεύτερο tab της σελίδας κολλάει πάντα.Δε μπορώ να σκεφτώ που οφείλεται...Χμμμμ, τελικά διαπίστωσα πως κολλάει όταν πάω να ανοίξω σε άλλο παράθυρο το review της 8800gts από την κεντρική σελίδα.Όταν ανοίγω άλλα tabs τελικά δεν κολλάει.
Reaper Μάρτιος 4, 2008 #216 Μάρτιος 4, 2008 Τα εικονίδια αριστερά απο καθε thread δεν αλλάζουν αν και δεν υπάρχουν νεες απαντήσεις. δλδ οι φάκελοι παραμενουν ετσι και χωρις να εχουν νεα μήνυμα απο την τελευταία φορα που κοίταξα το thread
dellman Μάρτιος 4, 2008 #217 Μάρτιος 4, 2008 Δε πειράζει. Γονατίζει το σερβερ αυτό.Δείχνει τους συμμετεχόμενους χρήστες όταν είσαι μια σε μια κατηγορία αλλά δεν τους εμφανίζει στο θέμα
spc Μάρτιος 4, 2008 #218 Μάρτιος 4, 2008 Δείχνει τους συμμετεχόμενους χρήστες όταν είσαι μια σε μια κατηγορία αλλά δεν τους εμφανίζει στο θέμασυμμετέχοντες....
Wizard! Μάρτιος 5, 2008 #219 Μάρτιος 5, 2008 Εμένα με χαλάει αφάνταστα που όταν κάποιος βάλει φωτογραφία και "ξεχειλώσει" το post του, το ξεχειλώνει όλο, μέχρι κάτω. Στο προηγούμενο δεν το έκανε...
DJD Μάρτιος 5, 2008 Author #220 Μάρτιος 5, 2008 Εμένα με χαλάει αφάνταστα που όταν κάποιος βάλει φωτογραφία και "ξεχειλώσει" το post του, το ξεχειλώνει όλο, μέχρι κάτω. Στο προηγούμενο δεν το έκανε... E; Έχεις κάποιο παράδειγμα; Υποτίθεται ότι παίζει το image resizer.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.