ΝTG Μάρτιος 3, 2008 #181 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 ακολουθει μυνημα που ισως κανενας εγγεγραμενος χρηστης δεν θα το αναφερει. Δεν ειναι bug or anything ..αλλα καποιος που δεν ειναι register στο forum ..θα δυσκολευτει να μπει μεσα και να περιηγηθει στο forum. (οχι δεν αναφερομαι στο skin... ) Noμιζω λειπει ενα κουμπακι στην κεντρικη..(www.thelab.gr - www.thelab.gr/index.php) που να σε βαζει στο www.thelab.gr/forums.php. Δεν ξερω αν εγινε σκοπιμα ή μη ..μου εκανε εντυπωση που σαν user υπαρχει η επιλογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 3, 2008 #182 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Όπως είναι αυτή τη στιγμή το skin, μου αρέσει πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 3, 2008 #183 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Όπως είναι αυτή τη στιγμή το skin, μου αρέσει πολύΑγόρι μου, πες μου ότι το έκανες επίτηδες το post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 3, 2008 #184 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 ακολουθει μυνημα που ισως κανενας εγγεγραμενος χρηστης δεν θα το αναφερει.Δεν ειναι bug or anything ..αλλα καποιος που δεν ειναι register στο forum ..θα δυσκολευτει να μπει μεσα και να περιηγηθει στο forum. (οχι δεν αναφερομαι στο skin... ) Noμιζω λειπει ενα κουμπακι στην κεντρικη..(www.thelab.gr - www.thelab.gr/index.php) που να σε βαζει στο www.thelab.gr/forums.php. Δεν ξερω αν εγινε σκοπιμα ή μη ..μου εκανε εντυπωση που σαν user υπαρχει η επιλογη. Confirmed, λείπει το κομβίον forums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάρτιος 3, 2008 #185 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 ακολουθει μυνημα που ισως κανενας εγγεγραμενος χρηστης δεν θα το αναφερει. Δεν ειναι bug..κατι που προσεξα. αν είναι καποιος σε μια υποκατηγορια ας πουμε "Μνημες" και θελει να παει εδω http://www.thelab.gr/forums.php δλδ εκει που υπάρχουν όλες οι κατηγοριες...αν απο την πλοηγηση πατησει "TheLab.gr Forum" θα τον βγαλει στην http://www.thelab.gr/index.php και απο κει θα πρεπει να πατησει πάλι "forums". Αν υπήρχε κατι < .....< ενδιαμεσα που να σε εβγαζε στο forums.php ? Επισης κουμπακι forums για unregistered στην /index.php που να τον βγαζει στην /forums.php δεν υπάρχει? Edit:Τα μπραβο για το χρονο που ξοδεψατε κτλ. κτλ....εννoουνται έτσι? : p 3η σελ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 3, 2008 #186 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Αγόρι μου, πες μου ότι το έκανες επίτηδες το post.με 30 ευρώ το ποστάρω κ εγώ:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Μάρτιος 3, 2008 #187 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 με 30 ευρώ το ποστάρω κ εγώ:tongue: :rofl::rofl: Κολλαει και σε αλλους οταν πηγαινω στα προσωπικα μυνηματα αρνειται να μπει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάρτιος 3, 2008 #188 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=48322ενω το video υπαρχει κανονικα λεει οτι ειναι //no more available// Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 3, 2008 #189 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=48322ενω το video υπαρχει κανονικα λεει οτι ειναι //no more available//Το τεστάραμε.Το youtube έχει επιλογή:Yes, external sites may embed and play this video.No, external sites may NOT embed and play this video.Με την επιλογή στο No, βγάζει το ίδιο μήνυμα με το δικό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galactob Μάρτιος 3, 2008 #190 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Δεν ξερω αν ειναι bug or anything αλλα 8α η8ελα να ρωτησω. κανονικα κατω απο κα8ε χρηστη σε οποιδιποτε 8εμα σημετεχει δεν 8α πρεπει να ειχε ενα κουμπακι για αμεση αποστολη προς αυτον ΠΜ ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 3, 2008 #191 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Πατάς πάνω στο username και μετά στη δεύτερη επιλογή Link to comment Share on other sites More sharing options...
galactob Μάρτιος 3, 2008 #192 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Πατάς πάνω στο username και μετά στη δεύτερη επιλογή σε ευχαριστω φιλε μου τωρα το προσεξα:tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 3, 2008 #193 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Μάλλον δεν καταλαβάτε...Μου βγάζει με το δεύτερο edit αλλαγή στο τίτλο. Το αλλάζω και μου αλλάζει τον τίτλο του πρώτου μηνύματος και όχι το τίτλο ολόκληρου του thread. Και συγκεκριμένα θέλω να αλλάξω το τίτλο του thread new watercooling project και αν δείτε το τίτλο του πρώτου μηνύματος θα καταλάβετε. Fixed Thanks για το feedback Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 3, 2008 Author #194 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Επισης κουμπακι forums για unregistered στην /index.php που να τον βγαζει στην /forums.php δεν υπάρχει? fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakis Μάρτιος 3, 2008 #195 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Η επιλογή "New Posts" θα πρέπει να είναι προσβάσιμη αμέσως μόλις κάποιος registered χρήστης μπεί στο forum και να μην χρειάζεται να πάει στο τέλος της σελίδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάρτιος 3, 2008 #196 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Fixed Thanks για το feedback Τέλεια! Thnx!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 3, 2008 #197 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Η επιλογή "New Posts" θα πρέπει να είναι προσβάσιμη αμέσως μόλις κάποιος registered χρήστης μπεί στο forum και να μην χρειάζεται να πάει στο τέλος της σελίδας. Υπάρχει, αλλά είναι στα Ελληνικά, γιαυτό δεν την είδες... Κατώ από το όνομα και το avatar: Νέα Μηνύματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 3, 2008 #198 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Η επιλογή "New Posts" θα πρέπει να είναι προσβάσιμη αμέσως μόλις κάποιος registered χρήστης μπεί στο forum και να μην χρειάζεται να πάει στο τέλος της σελίδας. Δεν χρειάζεται να πάει στο τέλος της σελίδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 3, 2008 #199 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Εσένα γιατί είναι στα Αγγλικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 3, 2008 #200 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 γιατι ειναι admin και κανει οτι γουσταρει... Ιδου το γιατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.