KoMM Ιούλιος 29, 2009 #741 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2009 απο χτες εμφανιζονται διαφορα περιεργα :α) σε πολλους χρηστες δεν υπαρχει αβαταρ, και μονο αμα παω το ποντικακι απο πανω εμφανιζεταιβ) σε καθε ριφρες ενα κεντρικο κουμπι-λινκ ειναι αορατο -συνηθως η αναζητηση-γ) γενικα σε πολλα πραματα φαινεται η ελληνικη περιγραφη αντι για εικονιδια και μονο αμα παω το ποντικι απο πανω εμφανιζεται το εικονιδιο κανονικα..ειναι θεμα δικο μου ή του site ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούλιος 29, 2009 #742 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2009 καπως ετσι δηλαδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 29, 2009 #743 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2009 Μάλλον δικό σου...εμένα με ff και chrome, όλα εντάξει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 29, 2009 #744 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2009 Clear cache και ξαναδοκιμασε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούλιος 29, 2009 #745 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2009 μετα απο clear cache εγινε...δεν ξερω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 29, 2009 Author #746 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2009 Μήπως έχεις βάλει κάποιο noscript στον ff ή κάτι παρόμοιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούλιος 29, 2009 #747 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2009 εχω παρα πολυ καιρο το κλασσικο noscript, στο λαμπ τα χω ολα allowed ομωςεκανα παλι clear cache και τα ιδια :Sedit: το βγαλα προσωρινα αλλα καμια αλλαγη, τελειως random πραματα εμφανιζονται με το description μονο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Αύγουστος 5, 2009 #748 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 το λινκ για το fagadiko.gr στο banner είναι dead Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 5, 2009 Author #749 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Τα παράπονα σας στον μπριζολάνθρωπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Αύγουστος 5, 2009 #750 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 όχι εννοώ ότι το λίνκ οδηγούσε στο http://www.thelab.gr/www.fagadiko.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 5, 2009 Author #751 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Ναι το κατάλαβα Απλά στο flash είναι ενσωματωμένο το link, και ο μπριζολάνθρωπος τα έκανε μαντάρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Αύγουστος 6, 2009 #752 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 a, kk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 6, 2009 #753 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 Ναι το κατάλαβα Απλά στο flash είναι ενσωματωμένο το link, και ο μπριζολάνθρωπος τα έκανε μαντάρα Εγώ φταίω ή το πρόγραμμα διαχείρισης σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Αύγουστος 31, 2009 #754 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2009 Οταν ανοιγεις ενα thread που εχει μεταφερθει ή δεν υπαρχει π.χ http://www.thelab.gr/showthread.php?t=99999999999το λινκ για να ενημερωσεις τον administrator ειναι λαθος. http://www.thelab.gr/sendmessage.phpl%5D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 31, 2009 #755 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2009 ναι, όντως. φαίνεται πώς έχει ξεφύγει ένα l και ένα ]. αν τα αφαιρέσεις από το λινκ τότε ανοίγει κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 3, 2009 Author #756 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 Οταν ανοιγεις ενα thread που εχει μεταφερθει ή δεν υπαρχει π.χ http://www.thelab.gr/showthread.php?t=99999999999το λινκ για να ενημερωσεις τον administrator ειναι λαθος. http://www.thelab.gr/sendmessage.phpl%5DΕυχαριστώ διορθώθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Σεπτέμβριος 4, 2009 #757 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2009 όταν γράφω ποστ και πατάω ΤΑΒ και Enter για να το κάνω ποστπλέον δεν μου το κάνει και βγάζει το παρακάτω μήνυμαΤα παρακάτω λάθη εμφανίστηκαν όταν καταχωρήθηκε αυτό το μήνυμα.: Το μήνυμα που καταχωρήσατε είναι πολύ σύντομο. Παρακαλώ αυξήστε το μήνυμά σας κατά 3 χαρακτήρες τουλάχιστον.αν πατήσω το κουμπί με το ποντίκι δεν υπάρχει θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 4, 2009 Author #758 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2009 Έχω προγραμματίσει συντήρηση για την Κυριακή και upgrade, θα το δούμε κι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Σεπτέμβριος 7, 2009 #759 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 Σέρνεται λίγο το site τελευταία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Σεπτέμβριος 7, 2009 #760 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 Έχω προγραμματίσει συντήρηση για την Κυριακή και upgrade, θα το δούμε κι αυτό την επόμενη? τελικά το πρόβλημα υπάρχει ακόμα και όταν κλικάρω το κουμπάκι τις μερικές φορές που το πιάνει, στη δεύτερη φορά πάντα γίνεται το ποστ σαν να μήν στέλνει το κείμενο στην πρώτη προσπάθεια και το φόρουμ μου λέει ότι έχω γράψει πολύ λίγο το έχει και κανείς άλλος ή φταίει κάτι τοπικά? πάντως είναι το μόνο φόρουμ που το κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.