Jump to content

TheLab v2 - Προβλήματα

DJD

Recommended Posts

τα email για την ενημέρωση έχουν κάποιο πρόβλημα :

1. ο αποστολέας φαίνεται "διαφορετικός" κάποιες φορές
    attachment.php?attachmentid=34360&stc=1&d=1237067140
  2. έρχονται με καθυστέρηση, μερικές φορές και μια ολόκληρη μέρα

post-8540-1416073899,1228_thumb.jpg

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

αν καθώς γράφω μια απάντηση σε κάποιο θέμα χρησιμοποιώντας το quick reply κάνει ποστ κάποιος τότε αφού ποστάρω την δική μου απάντηση το προηγούμενο ποστ δεν θα φαίνεται παρά μόνο μετά από refresh.

παλιότερα (μιλάω πριν την ριζική ανανέωση, άρα κανα χρόνο) μου φαίνεται πως δεν υπήρχε τέτοιο θεμα. όποτε μεσολαβούσε απάντηση πρέπει να την έδειχνε :D

παλιότερα (μιλάω πριν την ριζική ανανέωση, άρα κανα χρόνο) μου φαίνεται πως δεν υπήρχε τέτοιο θεμα. όποτε μεσολαβούσε απάντηση πρέπει να την έδειχνε :D

Μιλάς τώρα για την vb 2 που ήταν 5 χρόνων ε; Ajax feature είναι, φυσικό είναι να μην υπήρχε τότε.

Αντώνη μέχρι πριν 2-3 μέρες που θυμάμαι κι εγώ, με το Quick reply αν κάποιος απαντούσε εν τω μεταξύ σου το έδειχνε.

Σε firefox 3, ξαφνικά σε ό,τι κείμενο είναι bold του αλλάζει την γραμματοσειρά σε Times New Roman!

Και με τον Chrome στο rendering κάπου το χάνει όπως φαίνεται και στα ss.

Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό ή γενικά?

post-4287-1416073901,8617_thumb.jpg

post-4287-1416073902,2324_thumb.jpg

Μονο εγω δεν μπορουσα να μπω στο forum κατα της 11:30 το βραδυ?

Δεν ανοιγε την σελιδα καν..θα εφαγε κανενα σκαλωμα η οτενετ μαλλον..:p

Μονο εγω δεν μπορουσα να μπω στο forum κατα της 11:30 το βραδυ?

Δεν ανοιγε την σελιδα καν..θα εφαγε κανενα σκαλωμα η οτενετ μαλλον..:p

Είχαμε ένα πρόβλημα με την βάση που λύθηκε περίπου σε 15 λεπτά :)

ναι. γινόταν όμως και παλιότερα αυτό; είχα την εντύπωση οτι η σελίδα άνοιγε στο πλάι (δεξιά) όσο χρειαζόταν αλλά δεν επηρέαζε αυτό το σημείο.

Μήπως έχεις χαμηλή ανάλυση και στενεύει λόγω της εικόνας δίπλα; Εμένα μια χαρά φαίνεται.

στην μεγάλη ανάλυση το πρόβλημα δεν υπάρχει.

δοκιμάζοντας όμως και σε άλλες εικόνες από το φορητό είδα εκει δεν έχει πρόβλημα παρά μόνο στη συγκεκριμένη που παρατήρησα. :hmm:

Πρόσεξα σε ενα thread οτι εάν κάποιος κάνει thanks και μετά το αφαιρέσει το κουτάκι παραμένει κάτω απο το thread :nothing:

post-9685-1416073917,3098_thumb.jpg

• 2 weeks later...
Η ώρα του φόρουμ είναι σωστή; Μου φαίνεται πάει 10 λεπτά πίσω.

Εμενα μου φαινετε μια ωρα πισω "Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:44." !!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.