Jump to content

TheLab v2 - Προβλήματα

DJD

Recommended Posts

αντε πάλι, το έκανα ποστ στη προηγούμενη σελίδα. Το ξέρω ότι θα έπρεπε σε κλειδωμένο thread να είναι κλειδωμένα τα ποστ, αλλά δεν είναι

δες την ώρα του edit στο 2ο ποστ

http://www.thelab.gr/showthread.php?p=751233#post751233

OK ντε, roger that :p

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...

Guyz..κατα της 3-4 το βραδυ ειναι αδυνατον να μπω στο Site (Time Out). Ποτε ανοιγει ποτε δεν ανοιγει..(!).

Το προβλημα δεν το εχω μονο εγω αλλα και αλλα παιδια που ερχομαι σε επαφη εκεινη την ωρα.

Ναι τις τελευταίες μέρες έχουμε κάποιο θέμα με το software που παίρνει το backup. Προσπαθούμε να το λύσουμε το συντομότερο δυνατόν με την εταιρεία που μας κάνει το hosting.

Sorry for the inconvenience!

1 - το σημα του ευρω γιατι δεν τοβλεπω και βλεπω μονο κουτακι??....

2 - Μπαινω σε ενα θεμα που δεν εχω δει και κανω ποστ...Μετα αυτο το Thread γιατιδεν μου το βγαζει στα νεα μηνυματα οπως παλια?...(καμια φορα συμβαινει)

• 2 weeks later...

κάτι που έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία στα θέματα της κεντρικής (στα μέσα δεν έχω δει αν συμβαίνει) είναι το εξής.

Από την στιγμη που μπαίνει κάτι, όσοι και να το διαβάσουν φαίνεται σαν να έχει μόνο μια ανάγνωση για κάμποση ώρα και μετά από λίγο το νούμερο εκτινάσσεται...Αν δε, έχουν γραφτεί και απαντήσεις τότε ο αριθμός των αναγνώσεων είναι κατά ένα μεγαλύτερος από τις απάντήσεις (πχ 5 απαντήσεις, 6 αναγνώσεις)

:)

• 2 weeks later...

Βρε παλικάρια από εχθές κάνει το εξής:

Μπαίνω στο site, στην αρχική σελίδα.

Πατάω στο Quicklinks να δώ τα ενεργά θέματα της ημέρας και αμέσως μου πετάει το μήνυμα ότι πρέπει να περιμένω 20 δευτερόλεπτα...

Μόλις που έχω μπεί στο site δηλαδή και στην πρώτη κίνηση που κάνω μου το πετάει.

Να το κοιτάξει κάποιος PLS....

Επέκταση...

Δυστυχώς το ίδιο μήνυμα το πετάει και σε άσχετες στιγμές.

Όταν καταφέρω να τα δώ και αρχίσω να διαβάζω τα σημερινά μηνύματα αν αντί για το back προκειμένου να επιστρέψω στη λίστα πατήσω πάλι Quicklinks - Σημερινά πέρνω την οθόνη με τα 20... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.