Dem Απρίλιος 25, 2008 #301 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2008 Ποιο κουμπί πατάς; Αυτό που είναι αριστερά από τον τίτλο του thread? Αν ναι, αυτό σε πάει στο τελευταίο μη αναγνωσμένο. Αν όχι, είναι πρόβλημα και να μας πει αν το έχει κι άλλος να δούμε τι παίζει.Μόλις ανακάλυψα τί παίζει με τις κίτρινες κάρτες που έβλεπα παντού...jpavly, είναι αυτό για το οποίο σου είχα πεί...Όταν λοιπόν κάνω (με FF) αναζήτηση νέων θεμάτων, αυτά που θέλω να δώ τα ανοίγω σε καινούρια tabs...όλα τα μέλη τότε εμφανίζονται με κίτρινη κάρτα...μέχρι να κάνω refresh...Είναι κάτι με τον browser μου ή το γίνεται και σε άλλους?EDIT: 'Ολα τα μέλη των οποίων τα ποστ δεν έχω διαβάσει από την προηγούμενη εμφάνιση του θέματος...for the record.Σε μενα με FF ειναι normal και τα 2Εdit: και με safari όλα οk <---- εγινε κατα λαθος Install (σε μια βαρετη διαδικασια πατηματος του κομβίου "next" ) , .....και τον δοκιμασα λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 28, 2008 #302 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2008 Πήγα να στείλω μήνυμα στον athlon=greek και μου πέταξε Τα παρακάτω λάθη εμφανίστηκαν όταν καταχωρήθηκε αυτό το μήνυμα.: 1. Ο χρήστης $user[username] έχει επιλέξει να μη λαμβάνει προσωπικά μηνύματα ή δεν του επιτρέπεται να λαμβάνει προσωπικά μηνύματα. Για αυτό δε μπορείτε να του/της αποστείλετε μήνυμα.Μετά από αυτό πήγα να του στείλω email μέσω του λάμπη και το κουμπάκι της αποστολής γράφει μύνημα αντί για μήνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 1, 2008 #303 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 ίσως έχει επιλέξει να λαμβάνει pms μόνο από τους διαχειριστές του φόρουμ Όσο για το άλλο, αν κατάλαβα είναι απλά ορθογραφικό λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 4, 2008 #304 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 κάτι που παρατήρησα μόλις τώρα είναι ότι βάζοντας σε μια είδηση τρια links στην αρχή του κειμένου στην κεντρική έδειχνε μόλις μισή γραμμή κείμενο και έτσι αναγκάστηκα να βγάλω τα links... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Μάϊος 8, 2008 #305 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 We have a bug, someone bring the Teza please. Έκανα και ρεφρεσ αλλά με έγραψε κανονικότατα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 8, 2008 #306 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Link me up Scottie:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 8, 2008 #307 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως είναι δυνατόν αυτά τα δύο που έχω κυκλώσει στην εικόνα να πηγαίνουν μαζί ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 8, 2008 #308 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Γίνεται. Είναι μεν συνδεδεμένος αλλά βλέπει μήνυμα απαγόρευσης στο forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 9, 2008 #309 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 συγνώμη αλλά υπάρχει smily cod4? Όπως και στην υπογραφή του Γιώργη, βγήκε η hwbot sig και μπήκε το avatar ενος user. Μόνο εγώ τα βλέπω αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 9, 2008 #310 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 συγνώμη αλλά υπάρχει smily cod4? Βασικα Company Of Heroes ειναι και μαλλον το βλέπεις μονο εσυ, ή μαλλον δεν τα βλέπουν όλοι ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 9, 2008 #311 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 συγνώμη αλλά υπάρχει smily cod4? Όπως και στην υπογραφή του Γιώργη, βγήκε η hwbot sig και μπήκε το avatar ενος user.Μόνο εγώ τα βλέπω αυτά?Κάνε ένα clear στην cache σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 9, 2008 #312 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 fixed! thanx jpavly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psybill Μάϊος 10, 2008 #313 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 με μια αναζήτηση είδα ότι έχει γίνει αναφορά και στο δικό μου προβληματάκι από το φίλο Dem εδώ αλλά δεν είδα κάποια απάντηση. Τελικά δεν θα διορθωθεί? νομίζω ότι σε όλα τα forum με vb που συμμετέχω το συγκεκριμένο link οδηγεί στο forum index και όχι στην home. δυστυχώς το έχω συνηθίσει τόσο πολύ που εδώ ξεχνιέμαι και το πατάω πολύ συχνά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 10, 2008 Author #314 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Είχε ξεφύγει Είναι έτοιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 10, 2008 #315 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 ρε σεις τι γινεται; πατώντας το κουμπάκι "Κεντρική" με βγάζει στο φόρουμ ...check it Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 10, 2008 Author #316 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 fixed dat 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 10, 2008 #317 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Mια χαρά σε πάει στην κεντρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάϊος 10, 2008 #318 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Και εμένα τα ιδια....πριν λιγο σταμάτησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 10, 2008 #319 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 @dellman τώρα ναι, πριν όμως εβγαζε στο φόρουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 10, 2008 #320 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 fixed λέει ο χριστιανος πιο πάνω ρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.