Dr.Paneas Μάρτιος 2, 2008 #141 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Υπαρχει μελιτζανί χρώμα background ; Οταν μπαινω στο forum, πριν φορτωσει, αλλάζει το χρώμα για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα και μετά αλλάζει πάλι στο κανονικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 2, 2008 #142 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 DJD, κατόπιν και διαπιστώσεως του αγαπητού κ.Αstrolabou επιβεβαιωθηκε οτι σε εμενα (και λογικα σε ολους τους news posters) δεν υπαρχει η δυνατοτητα αλλαγης του τιτλου κατω απο το ονομα... Παρακαλω οπως προβειτε αμεσα σε διευθέτηση του θέματος ... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 2, 2008 #143 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Try again. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 2, 2008 #144 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 αυτο θα πει αμεση εξυπηρετηση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 2, 2008 #145 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Καλά κάτσε να σου έρθει και ο λογαριασμός και θα δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 2, 2008 #146 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Μάρτιος 3, 2008 #147 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Είναι η αιώνια διαμάχη μας.. (μην ανησυχείς.. μπλε θα γίνει ) Θα είναι πολύ δύσκολο να υπάρχουν 2 templates και ο καθένας να διαλέγει αυτό που του αρέσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube8 Μάρτιος 3, 2008 #148 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Και όχι μόνο 2. Αν υπάρχει διάθεση και φαντασία από τους admins, μπορούν να βάλουν κι άλλα χρωματικά θέματα για το site Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube8 Μάρτιος 3, 2008 #149 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Αυτό με το encoding είναι όντως πρόβλημα και ήθελα να το προτείνω κι εγώ.Θα έλεγα να οριστεί σε windows-1253, γιατί συνήθως τα σύμβολα (όπως π.χ. το ευρώ € : Alt-0128) καταχωρούνται με αυτήν την κωδικοποίηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 3, 2008 #150 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Και όχι μόνο 2. Αν υπάρχει διάθεση και φαντασία από τους admins, μπορούν να βάλουν κι άλλα χρωματικά θέματα για το site imho αυτό είναι μέγα λάθος... το site πρέπει να έχει χαρακτήρα και ταυτότητα... δεν είναι blog και να δίνει και 4-5 skins να βάζει ο καθένας όποιο γουστάρει... ας αποφασίσουν τα παιδιά πως το θέλουν και να το στηρίξουν σαν απόφαση... το να βγαίνει ο καθένας και να λέει ότι ναναι (ναι μεν χρήσιμες οι απόψεις αλλά οι περισσότερες είναι αντοκρουόμενες) κ το site να αλλάζει 15 αποχρώσεις τη μέρα δεν είναι κ το καλύτερο... ως εδώ μπορώ να το φτάσω public:shutup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 3, 2008 #151 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Δηλαδή το XS έχει ένα χαρακτήρα γκριγκριγκριγκρισκουρομπλεγκρι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 3, 2008 #152 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Σίγουρα το οπτικό θέμα καθορίζει τον χαρακτήρα του δικτυακού τόπου και δικιά μου γνώμη είναι ότι πρέπει να είναι ένα για όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 3, 2008 #153 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Θα συμφωνήσω με τον Vouda παιδιά και θα παρακαλέσω στο συγκεκριμένο thread να καταχωρούμε μόνο προβλήματα και bugs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάρτιος 3, 2008 #154 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Γιατί στο calendar έχει χρονολογία μέχρι το 2006?μήπως δέν είδα κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube8 Μάρτιος 3, 2008 #155 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Έστω. Προσωπικά προτιμώ το μπλε που ήταν πριν ...και κλείνω το θέμα εδώ. @RootX Αν βρω κάποιο άλλο πρόβλημα, θα το πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube8 Μάρτιος 3, 2008 #156 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Βρήκα ένα (ασήμαντο) προβληματάκι... ορθογραφίας Στην 1η εικόνα λέει "μικρογραφείων". Το σωστό είναι "μικρογραφιών". Ελληνικό site είμαστε, οφείλουμε να μιλάμε σωστά τη γλώσσα μας. Επίσης, θα ήθελα να προστεθεί (δε θυμάμαι αν υπήρχε πριν) ένα κουμπί διαγραφής παρακολούθησης θέματος δίπλα στη λίστα ενεργειών (2η εικόνα). Πιστεύω είναι η πιο συνήθης ενέργεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 3, 2008 #157 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Μπορείς να επιλέξεις από μέσα στη θέμα, διαγραφή παρακολούθησης, από πάνω-πάνω που λέει "εργαλεία θεμάτων". Τώρα για να διαγράψεις πολλά, τα επιλέγεις στο user panel κι επιλέγεις εκεί που έχει το "Μεταφορά σε φάκελο" το "Διαγραφή συνδρομής" Εγώ έχω θέμα με το Firefox Menu. Όταν επιλέγω "Σημερινά" ή "Νέες Απαντήσεις" μου βγάζει μήνυμα ότι δε μπορώ να κάνω αναζήτηση σε λιγότερο από 20", ενώ δεν είχα κάνει εδώ και ώρα (δούλευα και λίγο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube8 Μάρτιος 3, 2008 #158 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Γνωρίζω τις λειτουργίες που λες, αλλά πιστεύω θα ήταν πιο εύκολο να υπάρχει και το κουμπί, αφού μας γλιτώνει από μερικά κλικ (για την ακρίβεια 2), ειδικά όταν θέλουμε να κάνουμε ένα καθάρισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάρτιος 3, 2008 #159 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Παρατήρησα ενα πρόβλημα.Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω εδω.Δεν μπορώ να κάνω edit τίτλο ενος thread που έχω ξεκινήσει εγω.Είναι Bug η δεν κάνω κάτι σωστά?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Μάρτιος 3, 2008 #160 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Παρατήρησα ενα πρόβλημα.Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω εδω.Δεν μπορώ να κάνω edit τίτλο ενος thread που έχω ξεκινήσει εγω.Είναι Bug η δεν κάνω κάτι σωστά?!Το εχω στιλει πμ ειδη στον RootX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.