RootX Μάρτιος 2, 2008 #121 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Στην προηγούμενη έκδοση, ήταν custom το today's posts.Στην τρέχουσα, διαλέγεις είτε από το drop down του κουμπιού QuickLinks είτε από το Today's Posts κάτω-κάτω στην σελίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάρτιος 2, 2008 #122 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά σε κάθε απάντηση που γράφω κάνει loading για...πάντα. μόλις ξαναπατήσω reply βγάζει μήνυμα ότι έχω απαντήσει κτλ.στο quickreply δε γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 2, 2008 #123 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά σε κάθε απάντηση που γράφω κάνει loading για...πάντα. μόλις ξαναπατήσω reply βγάζει μήνυμα ότι έχω απαντήσει κτλ.στο quickreply δε γίνεται.Λίγο υπομονή, κάτι τρέχουμε που έχει στρεσάρει τον σέρβερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 2, 2008 #124 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά σε κάθε απάντηση που γράφω κάνει loading για...πάντα. μόλις ξαναπατήσω reply βγάζει μήνυμα ότι έχω απαντήσει κτλ.στο quickreply δε γίνεται.Στο κάνει συνέχεια αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Μάρτιος 2, 2008 #125 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 το Today's Posts γινεται να μπει πανω στην σελιδα διπλα στο forums ( ειναι πολυ βολικο πιστευω )Ακομα θεωρω το μπλε πιο ξεκουραστο χρωμα για τα ματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 2, 2008 #126 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Σε σχέση με το πρωί, το site έχει φτιάξει πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 2, 2008 #127 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 το Today's Posts γινεται να μπει πανω στην σελιδα διπλα στο forums ( ειναι πολυ βολικο πιστευω )Ακομα θεωρω το μπλε πιο ξεκουραστο χρωμα για τα ματιαΑλλαγές ακόμα γίνονται. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάρτιος 2, 2008 #128 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Στο κάνει συνέχεια αυτό; και το μεσημέρι το παρατήρησα απλά είπα lag. αλλά το έχει κάνει μέχρι τώρα 3-4 φορές. Δεν έχω απαντήσει και σε πολλά πράματα edit.τώρα ήταν οκ π.χ.λογικά αυτό που λέει ο root θα ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάρτιος 2, 2008 #129 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Μπράβο παίδες με το site, αν και το παλιό ήταν άψογο σε χρωματισμούς και λειτουργικότητα.....τέσπα θα δείξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Μάρτιος 2, 2008 #130 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 DJD μαλλον υπαρχει προβλημα με τα views στα thread, για παραδειγμα στο control panel μου ελεγε 1 views και στην κεντρικη σελιδα ελεγε 0.Μετα πριν λιγο ελεγε 5 replies kai 6 views και μεσα σε ενα λεπτο εκτοξευτηκαν το views σε 33.Το thread ειναι αυτο:http://www.thelab.gr/showthread.php?t=48246Δεν ξερω αν το ειδε κανενας, αργουσε να εμφανισει τα views. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 2, 2008 Author #131 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Δεν ξερω αν το ειδε κανενας, αργουσε να εμφανισει τα views. To φτιάξαμε αυτό fusion Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Μάρτιος 2, 2008 #132 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 ok:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 2, 2008 #133 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 δεν ειναι bug αλλα νομιζω οτι πρεπει να γραφτει εδω...Στην ειδοποιηση που ερχεται με mail για νεο πμ δεν γραφει πλεον ποιος το εστειλε...Νομιζω οτι αν γινει οπως πριν θα ειναι αρκετα βολικο...Κατα τα ολα οκ σε εμενα σημερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 2, 2008 #134 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί αλλά όταν είμαι στη σελίδα με τις νέες απαντήσει και κάνω refresh δεν ανανεώνεται η σελιδα. Πρέπει να βγω στην home page και να ξαναμπω στις νέες απαντήσεις για να αμφανίσει τα καινούριο ποστς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 2, 2008 Author #135 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί αλλά όταν είμαι στη σελίδα με τις νέες απαντήσει και κάνω refresh δεν ανανεώνεται η σελιδα. Πρέπει να βγω στην home page και να ξαναμπω στις νέες απαντήσεις για να αμφανίσει τα καινούριο ποστς. Λογικό γιατί κρατάει το id του συγκεκριμένου search Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 2, 2008 #136 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 [ot] τελικα τον τιτλο κατω απο το ονομα βρεθηκε τροπος να τον αλλαζουμε; [/OT] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Μάρτιος 2, 2008 #137 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Αλλαγές ακόμα γίνονται. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. keep up tke good work Καθε αρχη και δυσκολη αλλα ενταξει συμπαθητικο ειναι ( θα το συνηθισουμε :P:P ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 2, 2008 #138 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 [ot] τελικα τον τιτλο κατω απο το ονομα βρεθηκε τροπος να τον αλλαζουμε; [/OT] Μια χαρά παίζει το custom title Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 2, 2008 #139 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 δεν διαφώνησα...ρώτησα από που αλλάζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 2, 2008 #140 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Προφίλ χρήστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.