DJD Μάρτιος 2, 2008 Author #61 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Και από εμένα μπλε μπλεΤο quick reply δεν θα ξαναμπεί ε?? Εδώ είναι Ωραια η αλλαγη, λιγο πιο μεγαλα τα γραμματα στα posts θα ελεγα και εγω. :clap: Για δείτε τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 2, 2008 #62 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Θα ήταν καλύτερο πιστεύω να μεγαλώσει ένα κλικ η γραμματοσειράEdit: Τώρα καλύτερα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάρτιος 2, 2008 #63 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 το quick quote που ειναι?? .. Προσωπικα με βολευε Eπισης ενα πραγμα που μ'αρεσε στο παλιο ειναι η αποσταση ΠΟΣΤ και ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ.. Αν δεν απεχουν πολυ ζαλιζει το ματι σου και μπερδευεσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 2, 2008 #64 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Θα ήταν καλύτερο πιστεύω να μεγαλώσει ένα κλικ η γραμματοσειράEdit: Τώρα καλύτερα είναι για να μη τα μεγαλώνετε εσείς από τον explorer θα τα μικραίνουμε τώρα εμέις? :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Μάρτιος 2, 2008 #65 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 ρε παιδια τι εγινε με το αλλο theme του forum? παντος εμενα μου αρεσε οπως ηταν πριν... θα επιστρεψει πισω? προς τι η αλλαγη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Μάρτιος 2, 2008 #66 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Ρε παιδες αυτο με τα κουμπια στα αριστερα για να σημειωθουν ολα τα φορουμς διαβασμενα δεν βλευει βαλτε ενα λινκ οπως παλια κατω αριστερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 2, 2008 #67 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Κάτι παίζει με το search...Βάζω 965 ή DS4 και δεν βγάζει τίποτα....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 2, 2008 #68 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Μερικες φορες δεν μου ανοιγει το παραθυρο απο τα Quicklinks !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 2, 2008 #69 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Βαλτε το encoding format σε ISO-8859-7 . Υπαρχει προβλημα το συμβολο του Ευρώ όμως σε συτο. Μονο σε Greek Windows.edit: και στα δυο τα google ads φαινονται κινεζικα εκτος κ αν το βαλεις σε unicode. Που φτιαχνει μεν το banner με τις διαφημισεις το google αλλα χαλάει όλο το site.Το quicklinks παιζει στο φορουμ και οχι στην κεντρικη σελιδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 2, 2008 #70 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Στην κεντρικη σελιδα τα κουμπια search και quicklinks δεν δουλευουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 2, 2008 #71 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Στην κεντρικη σελιδα τα κουμπια search και quicklinks δεν δουλευουν.+1:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 2, 2008 #72 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 η πληγή του +1θα χτυπηθεί?αμα δεν έχει ο x/y/z να προσθέσει κάτι κάτι, τι το γράφει?το βλέπω και διαολίζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 2, 2008 #73 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 τωρα ισως φαω κανενα μπινελικι μεσημεριατικα....αλλα παιζει καποια ασυμβατοτητα με maxthon2 ή απλα κανω κατι λαθος???Ενω με καλωσοριζει σαν user..με επιστρεφει στην αρχικη χωρις να εχω κανω login(επειδη χθες ειπα να κανω αλλαγη στον browser...ισως να μην το κατεχω και πολυ)Edit(για οποιον το δει)Οκ εντελει.Σαν thelab.gr ..το κανει αυτο...Σαν www.thelab.gr με εβαλε κανονικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 2, 2008 #74 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 η πληγή του +1θα χτυπηθεί? αμα δεν έχει ο x/y/z να προσθέσει κάτι κάτι, τι το γράφει? το βλέπω και διαολίζομαι. Με αυτο το +1 φιλε υποστιριζω αυτο που ειπε ο soki εννοωντας οτι και εγω εχω βρει το ιδιο προβλημα και δεν ειναι μονο σε αυτον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 2, 2008 Author #75 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Στην κεντρικη σελιδα τα κουμπια search και quicklinks δεν δουλευουν.Είναι εντάξει τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Μάρτιος 2, 2008 #76 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Αυτό που παρατήρησα είναι ότι όλα τα links για reviews δεν ανοίγουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 2, 2008 #77 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 it works Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 2, 2008 #78 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 ο αριθμος των εμφανισεων δουλευει κανονικα ; Εδω και 10 λεπτα στο post με το quad crossfire γραφει 291 και εχουμε απαντησει 3-4 φορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Μάρτιος 2, 2008 #79 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 it worksΔες το καλύτερα...Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια, αλλά το review, άρα το διαβαάστε περισσότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 2, 2008 #80 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Οχι στον DJD πηγαινε για το προηγουμενο θεμα (quicklinks & search) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.