tragikos Ιανουάριος 9, 2013 #1741 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 [MENTION=11349]Vl[MENTION=2219]dimi[/MENTION]R[/MENTION] just testing... edit: έχεις δίκιο [MENTION=23132]inetus3r[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladimiR Ιανουάριος 9, 2013 #1742 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 Το ξέρω ρε γμτ. Αλλά είναι λίγο (εώς πολύ) αργά για να αλλάξω!Εκτός αν μπορεί και θέλει κάποιος από τους admin.Νομίζω πως δε γίνεται πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 9, 2013 Author #1743 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 Με 50ευρώ paypal donation σε κάνω να φαίνεσαι Λούσι αν θες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladimiR Ιανουάριος 9, 2013 #1744 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 Προτιμώ Σβετλάνα. Φαίνεται πιο λογικά μετά από το Βλαδιμίρ. Για ευγνωμοσύνη και σέρβις αυτοκινήτου χωρίς χρέωση σε εργατικά τι παίρνω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiK Ιανουάριος 14, 2013 #1745 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 Το βάζω και εδώ με την μορφή bug : ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να κάνω subscribe στο rss feed συγκεκριμένων θεμάτων, που δεν είναι "κλασικά" θέματα του φόρουμ.πχ, το section με τα reviews (κάποια subsections του) Υπάρχει κουμπάκι στο το οποίο έχει αυτό το feed (και είναι κενό. Λογικό...), αλλά δεν βλέπω κάτι για τα subforums του, όπως πχ για το "Heatsinks - Coolers - Watercooling Reviews" Και το section "Από το Εργαστήρι" που δεν έχει subsections είναι κενό (το feed του) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 16, 2013 #1746 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Μολις παρατηρησα αυτο... [MENTION=23]DJD[/MENTION] Σέντ φρόμ μάϊ άϊπαντ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 29, 2013 #1747 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι ανάλογο στο forum, Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 29, 2013 #1748 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 ^^Google Safe Browsing diagnostic page for canardpc.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 30, 2013 #1749 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 μήπως αυτό ήταν που ήθελες να βάλεις;Google Safe Browsing diagnostic page for www.thelab.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιανουάριος 30, 2013 #1750 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 νομιζω καλα το εβαλε.. γιατι ηθελε να δει την σελιδα με την διαφημιση που βγαζει error Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 31, 2013 #1751 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 Μολις παρατηρησα αυτο...[MENTION=23]DJD[/MENTION] [ATTACH]54284[/ATTACH] Σέντ φρόμ μάϊ άϊπαντ ... Disable bbcode tapatalk settings Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Ιανουάριος 31, 2013 #1752 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 Έχω παρατηρήσει ότι links από το Amazon εμφανίζονται δύο φορές.Για να μην εμφανίζονται τα links του amazon δύο φορές,απενεργοποιείστε τις τρίτες πρώτες επιλογές στο "Πρόσθετες Επιλογές -> Διάφορες επιλογές"πριν πατήσετε "Προεπισκόπηση μηνύματος" ή "Καταχώρηση μηνύματος".Χωρίς αυτές τις επιλογές μπορείτε να γράψετε τα links του amazon όπως ακριβώς θέλετε να εμφανίζονται.Amazon: Τυχαίος σύνδεσμος #1Amazon: Τυχαίος σύνδεσμος #2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Φεβρουάριος 4, 2013 #1753 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Συμβαίνει μόνο σε μένα το γεγονός ότι δεν εμφανίζονται τα gifs από ορισμένα smilies; - thank_you2 :thank_you2: - victory - suicide - suicide2 :suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 4, 2013 #1754 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 μια χαρά εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Φεβρουάριος 4, 2013 #1755 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 μια χαρά εδω Έχεις δίκιο You foul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Φεβρουάριος 5, 2013 #1756 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Με opera και σε εμένα δεν φαίνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Φεβρουάριος 13, 2014 #1757 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Δε μπορω να εισαγω smilies. Τα βλεπω, τα παταω αλλα δεν εμφανίζονταιΣε ΙΕ 11 αυτόΜε chrome που δοκιμασα εμφανιζονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 13, 2014 #1758 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Μήπως έχεις απενεργοποιημένη τη javascript ή κάτι τέτοιο; Τι επίπεδο ασφαλείας έχεις στο internet στις ρυθμίσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 13, 2014 #1759 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Εγώ έχω άλλο κουφό θέμα με χρήση tapatalk σε 4G. Από χτες που ενεργοποιήθηκε το 4G δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το lab. Την καρτέλα με τα participated δεν την φορτώνει καθόλου, ενώ την καρτέλα με τα unread την φορτώνει αλλά δεν φορτώνει μετά αν πατήσω σε κάποιο θέμα. Αυτό το κάνει μόνο στο TheLab, ενώ πχ myphone και hwbox δουλεύουν κανονικά, όπως και όλες οι άλλες εφαρμογές με δεδομένα.Το κουφό είναι ότι ακόμα και μετά το 4G αν γυρίζει αυτόματα σε HSDPA πάλι δεν μπαίνει. Αν όμως πχ το πρωί που θα το ανοίξω δεν έχει πιάσει 4G και είναι σε HSDPA, μπαίνει κανονικά. Όπως και όταν το έχω ορίσει να είναι μόνο HSDPA. Γενικά δλδ έχει πρόβλημα το TheLab στο tapatalk με χρήση 4G.Εδώ δοκιμάσει restart, clear cache κλπΘα περιμένω λίγες μέρες να δω μήπως είναι θέμα παρόχου, γιατί είναι δεύτερη μέρα τώρα.Μέσω chrome μπαίνει κανονικά!!!Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Φεβρουάριος 13, 2014 #1760 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Μήπως έχεις απενεργοποιημένη τη javascript ή κάτι τέτοιο; Τι επίπεδο ασφαλείας έχεις στο internet στις ρυθμίσεις;Η ασφαλεια είναι στο μεσαιο υψηλο και υπαρχει java εγκατεστημενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.