hayabusa Δεκέμβριος 6, 2012 #1721 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2012 κάνε μήνυση στην Apple Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Δεκέμβριος 8, 2012 #1722 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2012 Καλησπέρα σε όλους.Στο θέμα http://www.thelab.gr/windows-platform/kinezika-stin-glossa-grafis-116863.htmlέκανα quote αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στα στατιστικά.Μήπως δεν έκανα κάτι σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 11, 2012 #1723 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 Όπως είπα και στον [MENTION=23]DJD[/MENTION], από το πρωί έχω πρόβλημα να δω την κεντρική. Για κάποιο περίεργο λόγο με κάνει redirect στη σελίδα που φαίνεται στο attachment. Αν βάλω κάποια άλλη, πχ search η τη σελίδα κάποιου θέματος, το βλέπω κανονικά. Δοκίμασα με ΙΕ, FF, Chrome. Καθάρισα coockies, cache, dns. Δε θέλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Δεκέμβριος 11, 2012 #1724 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 Το ίδιο έπαθα κατά τη διάρκεια της νύχτας!Παρομοίως κι εγώ με διαφορετικούς browsers, και καθάρισμα στα πάντα!Απλά δεν έμπαινε και με έκανε redirect στη σελίδα που ανέβασε κι o Wizard...Άν έμπαινα μέσω google search μου πετούσε 404.Tώρα μπήκε κανονικά βέβαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 11, 2012 #1725 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 ομοίως εδώ και στην αρχή χάρηκα ότι θα δω το ανανεωμένο lab....επανήλθε αρχικά με πρόβλημα στις εικόνες....τώρα όλα καλά/... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 11, 2012 #1726 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 Γίνανε αλλαγές στους dns, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση πάνω πάνω, οπότε λογικά τα όποια προβληματάκια αντιμετωπίσατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 11, 2012 #1727 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 ... οπότε λογικά τα όποια προβληματάκια αντιμετωπίσατε... Λογικά; Όταν μπαίνει θέμα dns είναι λογικό να μην το βλέπεις καθόλου, όχι να μη βλέπεις το root(x), αλλά να βλέπεις τις εσωτερικές σελίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 11, 2012 #1728 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 Λογικά; Όταν μπαίνει θέμα dns είναι λογικό να μην το βλέπεις καθόλου, όχι να μη βλέπεις το root(x), αλλά να βλέπεις τις εσωτερικές σελίδες Είπα, 'αντιμετωπίσατε' και όχι 'αντιμετωπίζετε' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Δεκέμβριος 11, 2012 #1729 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 απο χτες το βραδυ οταν παω να μπω στη main page του thelab μου βγαζει αυτοhttp://img707.imageshack.us/img707/8223/93924678.jpgειναι προβλημα του σιτε ή θα πρεπει να καθαρισω τη dns cache??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 11, 2012 #1730 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 απο χτες το βραδυ οταν παω να μπω στη main page του thelab μου βγαζει αυτοhttp://img707.imageshack.us/img707/8223/93924678.jpg ειναι προβλημα του σιτε ή θα πρεπει να καθαρισω τη dns cache??? Notices Τα προβλήματα που παρατηρήσατε κατά την διάρκεια της νύχτας οφείλονται σε μια αλλαγή που κάναμε στo DNS. Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα δοκιμάστε πρώτα να καθαρίσετε την cache και τα cookies από τον browser σας και δοκιμάστε ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Δεκέμβριος 12, 2012 #1731 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2012 Καλησπέρα σε όλους.Στο θέμα http://www.thelab.gr/windows-platform/kinezika-stin-glossa-grafis-116863.htmlέκανα quote αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στα στατιστικά.Μήπως δεν έκανα κάτι σωστά;Καλημέρα,Δεν ξέρω αν ασχολήθηκε κάποιος με το παραπάνω,αλλά τα quotes φαίνονται πλέον στα στατιστικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 14, 2012 #1732 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 Σε προβολή σε iPad (new iPad a.k.a. iPad 3) το "Νέα Θέματα" button καλύπτεται από τα 4 Media Buttons FB, Twitter, Utube και RSS.Κάνω κάτι λάθος εγώ ή προβλέπεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 5, 2013 #1733 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2013 Πολλές φορές τις τελευταίες μέρες ο Λάμπης δε φορτώνει (μπάτσοι, γουρούνια, κτλ) και βλέπω ότι κολλάει στο bs.serving-sys.com. Ξέρουμε τί είναι αυτό; Μπορούμε να το κόψουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιανουάριος 5, 2013 #1734 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2013 Πολλές φορές τις τελευταίες μέρες ο Λάμπης δε φορτώνει (μπάτσοι, γουρούνια, κτλ) και βλέπω ότι κολλάει στο bs.serving-sys.com. Ξέρουμε τί είναι αυτό; Μπορούμε να το κόψουμε;Δέν μου έχει τύχει..και πέραν των πόστ μου μπαίνω συνέχεια lab απλά για το διάβασμα/πμ/news. Άν τσεκάρεις λίγο web μάλλον έχει να κάνει με υπηρεσία διαφημίσεων. Είμαι με Αλεπού και adblock ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Είσαι χωρίς adblocker? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 5, 2013 #1735 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2013 Στο thelab το έχω κλειστό Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 6, 2013 #1736 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Με Iron και με το adblock ανενεργό δεν έχω κανένα πρόβλημα.Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 6, 2013 #1737 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 κανένα πρόβλημα κι εδω γενικώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Ιανουάριος 9, 2013 #1738 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 Καλημέρα σε όλους.Παρατήρησα ότι ο χρήστης επιτρέπεται να έχει στο username του το σύμβολο @.Αυτό όμως δυσκολεύει την λειτουργία mention. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 9, 2013 #1739 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 [MENTION=23132]inetus3r[/MENTION] Αν χρησιμοποιήσεις το κουμπί στον editor για προσθήκη mention δεν θα έχεις θέμα γιατί βάζει tags και όχι @ Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Ιανουάριος 9, 2013 #1740 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 [MENTION=23132]inetus3r[/MENTION] Αν χρησιμοποιήσεις το κουμπί στον editor για προσθήκη mention δεν θα έχεις θέμα γιατί βάζει tags και όχι @Ναι, αλλά δες πως εμφανίζεται:Αρχικό μήνυμα απο Vl[MENTION=2219 dimiR;1063411809]Καταρχήν θα πρότεινα να το τσεκάρεις με το HSSentinel. Θα πάρεις πιο λεπτομερή και κατατοπιστικά αποτελέσματα. Προσωπικά μετά από τέτοια μηνύματα στο Crystal Disk Info, με ένα format επανήλθε στο φυσιολογικό. Και όχι, RMA δε γίνεται με τέτοια βλάβη ακόμα και εντός εγγύησης. Πρέπει να είναι σχεδόν εντελώς κατεστραμμένος ο δίσκος.Είναι το post #6 στοhttp://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/provlima-me-hdd-117957.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.