tragikos Αύγουστος 31, 2012 #1681 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Προσπαθώντας να στείλω pm σε ένα μέλος πήρα αυτό το σφάλμα: Ο χρήστης $user[username] έχει επιλέξει να μη λαμβάνει προσωπικά μηνύματα ή δεν του επιτρέπεται να λαμβάνει προσωπικά μηνύματα. Για αυτό δε μπορείτε να του/της αποστείλετε μήνυμα. Κάτι δεν παίζει σωστά με την αντικατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Σεπτέμβριος 19, 2012 #1682 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 Δε ξέρω άμα είναι bug ή κάπου οι νάνοι του searching μπερδεύτηκαν αλλά:Κάνω search με keyword iphone 5, μου λέει ότι το "5" είναι πολύ common και δε λήφθηκε υπ'οψιν. Στα αποτελέσματα, μου έβγαλε στο test thread ένα παλικάρι που απάντησε με "5". Προφανώς δεν υπήρχε πουθενά το "iphone". Όχι πώς είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλά μου φάνηκε περίεργο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Σεπτέμβριος 23, 2012 #1683 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Καλημέρα! Όταν σε ένα ποστ υπάρχουν πάνω από ένα συνημμένα αρχεία/φωτογραφίες,γίνεται στο αναδυόμενο παράθυρο να αλλάζουν και από το πληκτρολόγιο; Θα βολεύει αρκετούς πιστεύω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 23, 2012 #1684 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 εχμ δεξια δεν επρεπε να λεει Νεα Θεματα? Παντως οταν το παταω με εμφανιζει Νεα Θεματα και οχι το προφιλ μου :crazy_pilot: edit: (s)fix it ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 25, 2012 #1685 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Δεν ξέρω αν είναι bug αλλά το να μπορώ να βλέπω τα προφιλ όποιου χρήστη θέλω χωρίς να είμαι συνδεδεμένος είναι λογικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 25, 2012 #1686 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 ναι, δεν ειναι bug. υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό αυτό απ'οτι θυμάμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 26, 2012 #1687 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Μήπως να τα κλειδώσετε, να τα βλέπουν μόνο συνδεδεμένοι; Δε το θεωρώ λογικό ή χρήσιμο να τα βλέπουν όλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 26, 2012 #1688 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Μήπως να τα κλειδώσετε, να τα βλέπουν μόνο συνδεδεμένοι; Δε το θεωρώ λογικό ή χρήσιμο να τα βλέπουν όλοι. Κάποιος admin τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 26, 2012 #1689 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Κάποιος admin τώρα. Στο δίπλα φόρουμ για τον κύριο Ειλικρινά, τι ευαίσθητη πληροφορία έχετε στο προφίλ σας και δεν θέλετε να φαίνεται σε κάποιον που μπορεί άνετα αν θέλει να σας stalkάρει να γραφτεί και σε 30 δευτερόλεπτα να μπορεί να δεί το προφίλ σας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 26, 2012 #1690 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Σεπτέμβριος 26, 2012 #1691 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Tο γραφω για κανενα αλλο παθων με Firefox+noscript.Aπο προχθες τα drop down menus στην κυρια μπαρα περιηγησης του site με τα links δεν δουλευαν και πλεον το "quicklinks" δουλευε ως link.Για να επανελθει καντε allow στο googleapis.com στο noscript.--- Απλη περιεργια επειδη μου κανει εντυπωση, τι αλλαξε και πλεον χρειαζεται να τρεχει scripts το googleapis.com για να δουλευει η javascript στο thelab; :to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 26, 2012 Author #1692 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Δεν έχουμε αλλάξει κάτι εδώ κι αρκετό καιρό. Μήπως έκανε το noscript update και κόβει παραπάνω πράγματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Σεπτέμβριος 26, 2012 #1693 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Ε αφου δεν εχετε αλλαξει κατι, τοτε μαλλον αυτο που λες θα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 14, 2012 Author #1694 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 Επιστρέψαμε. Δυστυχώς ένας πίνακας της βάσης έγινε corrupt, το repair απέτυχε και επαναφέραμε το backup από τις 8:22 το πρωί. Δεν πρέπει να έχει χαθεί τίποτα απο post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 14, 2012 #1695 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Νοέμβριος 7, 2012 #1696 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Tα tags στις ειδησεις γιατι καταργήθηκαν; Ψαχνω καμποση ωρα να βρω ενα θέμα και επειδη οι οροι αναζητησης ειναι μικροι δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Νοέμβριος 22, 2012 #1697 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Καλησπέρα,Έχω παρατηρήσει ότι τα μηνύματα προς το forum δεν θα φαίνονται στα Αποσταλμένα μου.Είναι έτσι ή δεν κάνω κάτι σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 22, 2012 #1698 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Τι εννοείς τα " μηνύματα προς το forum" ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Νοέμβριος 22, 2012 #1699 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Αν στο παρακάτω μήνυμα, πατήσω το link του administratorΔεν υπάρχει ο(η): Θέμα. Αν έχετε ακολουθήσει ένα έγκυρο link, παρακαλώ ενημερώστε τον administratorείτε ακολουθήσω το link που υπάρχει στο footer του forum,TheLab.gr - Επικοινωνήστε μαζί μαςτα μηνύματα που στέλνω δεν φαίνονται στα Αποσταλμένα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 22, 2012 #1700 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Ναι, λογικό είναι γιατί αυτά δεν ειναι ΠΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.