PetrosD Οκτώβριος 24, 2011 #1461 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 VANOS TESTΝαι, τώρα λειτουργεί σωστά! Ευχαριστούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 24, 2011 #1462 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 μήπως γίνεται να αυξηθεί λιγάκι το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος του avatar; τα 20kb μου φαίνονται ελάχιστα στην περίπτωση που κάποιος θέλει να βάλει ένα gif αντι για μια κανονική εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 25, 2011 #1463 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 μήπως γίνεται να αυξηθεί λιγάκι το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος του avatar; τα 20kb μου φαίνονται ελάχιστα στην περίπτωση που κάποιος θέλει να βάλει ένα gif αντι για μια κανονική εικόνα. ακόμη καλύτερα δεν γίνεται να κάνουμε λινκ σε κάποιο avatar provider όπως είναι το gravatar ? Θα γλιτώσετε και σε bandwidth... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 30, 2011 #1464 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 δεν ξερω αν αυτό οφείλεται στο φόρουμ ή κάπου αλλού αλλά το αναφέρω μήπως και κάποιος ξέρει κάτι. Έχω παρατηρήσει, σε δύο διαφορετικές συνδέσεις Wind/Tellas (aka σε δύο σπίτια) ότι πολλές φορές σε τυχαίες στιγμές και για τυχαία χρονική διάρκεια το φόρουμ δεν ανοίγει (καμια σελίδα). Ο firefox βγάζει στο status bar "Waiting for www.thelab.gr" και τελικά καταλήγει με μήνυμα The connection was reset. Eννοείται πως δεν ανοίγει και με κανέναν άλλο φυλλομετρητή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Οκτώβριος 30, 2011 #1465 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το Thelab και η Forthnet έχουν ένα θέμα. Είναι στιγμές που απλά δε μπαίνει στο Thelab (ενώ φαίνεται up http://www.downforeveryoneorjustme.com/), ενώ σε άλλα sites δεν έχει θέμα. Αυτό είναι θέμα της Forthnet ή του lab; Απ' ότι βλέπω κι ο [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] έχει το ίδιο θέμα. Ίσως να είναι τοπικό το πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Οκτώβριος 30, 2011 #1466 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Strike #3. Παρομοίως. TheLab.gr Y U NO LIKE MOSCHATO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 30, 2011 #1467 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 λοιπόν, προτείνω να κατέβουμε σε απεργία Πάντως, πέρα από την πλάκα δεν νομίζω να είναι θέμα της περιοχής γιατί η άλλη σύνδεση που ανέφερα στο ποστ μου είναι κάμποσα χιλιόμετρα μακρυά, στο Κερατσίνι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekTrooper Οκτώβριος 30, 2011 #1468 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Και στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ, τώρα τελευταία κάτι γίνεται. Είναι φορές που δε μπαίνει ενώ άλλα sites την ίδια στιγμή λειτουργούν κανονικά. Έχω και εγώ forthnet αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση ο isp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Οκτώβριος 30, 2011 #1469 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Ναι αλλά μόνο εμείς παραπονούμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 30, 2011 #1470 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Το παθαίνω καμιά εβδομάδα τώρα...wind/tellas.Πριν λίγο πάλευα να μπω κανα 5λεπτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 30, 2011 #1471 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Εμένα με Conn-X τις τελευταίες μέρες δεν έχει πιαστεί ποτέ offline ή έστω με υψηλούς χρόνους απόκρισης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris_led Οκτώβριος 30, 2011 #1472 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 εμένα μου έχει τύχει αντί να ανοίξει η σελίδα να μου στείλει ο server το .html αρχείο για κατέβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 30, 2011 #1473 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 κι εδώ με forthnet σήμερα είχε προβλήματα με το thelab.gr, πολλές φορές δεν φόρτωνε καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 30, 2011 #1474 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 at the moment, ο λάμπης ανοίγει στη μια από τις 10 προσπάθειες. υπόψην ότι ούτε μέσω tapatalk που δεν δοκίμασα δεν ένοιωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Οκτώβριος 30, 2011 #1475 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Το πρόβλημα μάλλον εντοπίζεται μόνο στους εναλλακτικούς παρόxους, ο οτε/connx δε φαίνεται να το παρουσιάζει. Επίσης απ' ότι κατάλαβα δεν έχει σχέση αν είναι σε fastpath ή όχι.Όσο εγώ δε μπορούσα να μπω, γνωστός με connx είχε κανονικά πρόσβαση στο lab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris_led Οκτώβριος 30, 2011 #1476 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 εγώ connx εχω πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Οκτώβριος 30, 2011 #1477 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 εγώ connx εχω πάντως Φαντάζομαι χρησιμοποιείς chrome. Αν ναι εκεί είναι το θέμα σου, όχι στη σύνδεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris_led Οκτώβριος 30, 2011 #1478 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Φαντάζομαι χρησιμοποιείς chrome. Αν ναι εκεί το θέμα σου όχι στη σύνδεση. ναι, αλλά please elaborate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neroubas Οκτώβριος 30, 2011 #1479 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Και εγώ με chrome/forthnet καμιά φορά δεν μπορώ να μπω. Ηράκλειο είμαι δεν φταίει η περιοχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekTrooper Οκτώβριος 30, 2011 #1480 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Ο admin φταίει. Site είναι αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.