astrolabos Ιούλιος 2, 2011 #1421 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 εσύ πας μπροστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 6, 2011 #1422 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Έχω notifications. Μου βγάζει New Likes και Quotes. Αν πατήσω στα Quotes, με πάει στη σελίδα που τα βλέπω, και υπάρχει και το tab που δείχνει Likes (και το άλλο που δείχνει mentions).Αν όμως, επιλέξω πρώτα να δω τα Likes, τότε δε φαίνεται το tab των Quotes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 6, 2011 Author #1423 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Ναι, είναι διαφορετικά modules, "έτσι" υποτίθεται ότι δουλεύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris_led Ιούλιος 8, 2011 #1424 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2011 Έχω την εντύπωση ότι το βιντεάκι στην σελίδα των νέων δημιουργεί προβλήματα TheLab.gr - Επειδή τα μεγάλα παιδιά δε σταματούν να παίζουν ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 8, 2011 #1425 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2011 όχι απλά προβλήματα. τα 'χει δει όλα η κεντρική (εκτός και αν πράγματι θέλατε να φαίνεται μόνο αυτό σαν είδηση και όχι όλα τα υπόλοιπα άρθρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Ιούλιος 8, 2011 #1426 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2011 Έχω την εντύπωση ότι το βιντεάκι στην σελίδα των νέων δημιουργεί προβλήματα TheLab.gr - Επειδή τα μεγάλα παιδιά δε σταματούν να παίζουν ποτέ πρέπει να έγινε κάποια αλλαγή και χωράει η κεντρική περισσότερο κείμενο πλέον. Θα πώ το παιδί να κάνει ένα enter μηπως και διορθωθεί. Σε ευχαριστούμε:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούλιος 8, 2011 #1427 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2011 Δεν φταίει το βίντεο ο οποίο έβγαλα, κάτι άλλο είναι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιούλιος 9, 2011 #1428 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 Ρε παιδιά έχω και εγώ ένα θεματάκι. Πως μπορώ να σταματήσω να μου έρχονται email για νέες δημοσιεύσεις για όλα τα θέματα; Συγνώμη εάν είμαι offtopic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούλιος 9, 2011 #1429 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 Προφιλ -> επεξεργασια επιλογων και στο "Προεπιλεγμένη μέθοδος εγγραφής σε θέματα" επιλεγεις "Kαμια ειδοποιηση μεσω e-mail". Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούλιος 9, 2011 #1430 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 Πήγαινε στις συνδρομές σου και βγάλε αυτές που δεν θες !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 9, 2011 #1431 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 [MENTION=8723]MOS[/MENTION] : Συγνώμη για το άσχετο αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς ποτέ τελεία στα ποστ σου (.) αλλά μόνο θαυμαστικά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούλιος 9, 2011 #1432 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 Ναι όντως σε αυτό έχεις ένα δίκιο, δεν ξέρω μου έχει κολλήσει, αλλά είδες το παρατήρησες, είναι κάτι που ξεχωρίζει :p πλάκα κάνω, βάζω ρεσυ τελείες......στις ειδήσεις !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 19, 2011 #1433 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 Γιατί όταν επιλέγω κάποιο subforum από το m.thelab.gr με πετάει στην κανονική έκδοση (άκα την βαριά την οποία προσπαθώ να αποφύγω όταν μπαίνω από το 3g του κινητού) ; Και επίσης γιατί το συγκεκριμένο thread δεν είναι sticky; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 4, 2011 #1434 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2011 Γιατί όταν επιλέγω κάποιο subforum από το m.thelab.gr με πετάει στην κανονική έκδοση (άκα την βαριά την οποία προσπαθώ να αποφύγω όταν μπαίνω από το 3g του κινητού) ; [MENTION=23]DJD[/MENTION] kookoo Μπορεί να γίνει κάτι με αυτό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Σεπτέμβριος 5, 2011 #1435 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 Guys τι παίζει με αυτό σε Chrome; Το .gz κατεβαίνει όποτε πάω στο "Προφιλ", το άλλο όποτε ανοίγω θέμα σε νέα καρτέλα το κατεβάζει σαν .html Έχει αναφερθεί και εδώ http://www.thelab.gr/bug-report/arxeio-lipsis-92833.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 19, 2011 #1436 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 [MENTION=23]DJD[/MENTION] (και προς όποιον άλλο ξέρει φυσικά)Πώς γίνεται να απενεργοποιηθούν τα mentions σε κάποιο post; Πήγα να ποστάρω ένα mail στο thread για τα σπαμ και μου έσπασε τα νεύρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 19, 2011 Author #1437 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 Δε γίνεται, αν θέλεις να ποστάρεις email βάλε tags [/ EMAIL] Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 19, 2011 #1438 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 έβαλα. όμως και πάλι έβγαζε mention. τελικά το έβαλα σε [ΡΗΡ][/ΡΗΡ] όπου και πάλι έβγαλε mention αλλά τουλάχιστον κάνοντας edit κράτησε το @ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 19, 2011 #1439 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 DJD 166hayabusa 153astrolabos 93Εγώ λέω να μπανάρουμε τον Haya:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 19, 2011 #1440 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 εγώ λέω να μπανάρουμε τον DJD που είναι άσχετος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.