Jump to content

TheLab v2 - Προβλήματα

DJD

Recommended Posts

Σημερα τα εκανα μανταρα με τον κωδικο μου, και κλειδωσα το account. Στην σελιδα που λεει :

Λανθασμένο όνομα χρήστη ή κωδικός. Έχετε εξαντλήσει το διαθέσιμο αριθμό προσπαθειών για να επιτύχετε τη σύνδεσή σας! Παρακαλώ περιμένετε για 15 λεπτά πριν προσπαθήσετε πάλι. Μην ξεχνάτε ότι ο κωδικός είναι case sensitive. Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Πατήστε /login.php?do=lostpw"]εδώ!

To link /login.php?do=lostpw"]εδω! επιστρεφει 404, γιατι μετα το thelab.gr υπαρχει ]

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Ναι το εβαλα σε ποστ απλα οκ θα ηταν καλυτερα ο ενδιαφερομενος να τα εβλεπε στο πρωτο μηνυμα.Αν επιτρεπεται τι σας οδηγησε στην αποφαση να καταργησετε την διορθωση μετα απο τρεις μερες?

Για δύο λόγους.

1. Να μην έχουμε κρούσματα όταν κάποιος θέλει να φύγει από το thelab, να πάει να σβύσει όλα του τα μηνύματα και να δημιουργήσει ασυνέχεια στις συζητήσεις και

2. Έχουμε βάλει όριο στις αγγελίες σε 2 το μήνα. Για να μην έχουμε "εξυπνάδες" από κάποιους, κλειδώσαμε την δυνατότητα επεξεργασίας.

• 2 weeks later...

σήμερα παρατήρησα το εξής: έχω κάποιον στην ignore list. Ενώ σε όλα τα forums μου εμφανίζει το κλασσικό μήνυμα που λέει ότι τον έχω αποκλείσει και να κάνω κλικ αν θέλω να δω το ποστ του, στο φόρουμ των ειδήσεων μου εμφανίζει απλά ένα κενό ποστ.

σήμερα παρατήρησα το εξής: έχω κάποιον στην ignore list. Ενώ σε όλα τα forums μου εμφανίζει το κλασσικό μήνυμα που λέει ότι τον έχω αποκλείσει και να κάνω κλικ αν θέλω να δω το ποστ του, στο φόρουμ των ειδήσεων μου εμφανίζει απλά ένα κενό ποστ.

Εάν έχεις μπλοκάρει τον newsposter μπερδεύεις το σύστημα :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.