Jump to content



TheLab v2 - Προβλήματα


DJD

Recommended Posts

  • Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Το έχω κάνει και το ξανάκανα και πριν 3 δευτερόλεπτα αλλά και πάλι δεν με αφήνει. Μήπως παίζει κάτι με τα δικαιώματα του λογαριασμού μου (αν είδες και το screenshot παραπάνω); Επίσης τώρα που το θυμάμαι είχα κάμποσα άλμπουμ ακομα με φωτογραφίες από reviews ή εικόνες ειδήσεων αλλά δεν τα βλέπω πουθενά.

Link to comment
Share on other sites

όταν κανω κλικ πάνω σε ένα thumbnail συννημένης εικόνας παρατηρώ ότι αργεί πάρα πολύ να την φορτώσει το παραθυράκι που εμφανίζεται, ενώ αν την ανοίξω σε νέο tab ανοίγει σφαίρα (as supposed)

Link to comment
Share on other sites

πάω πχ να κάνω κλικ στην συννημένη εικόνα αυτού του ποστ http://www.thelab.gr/1062913667-post4.html

Σκάει, ενα παραθυράκι με ένα loading animation και μέσα σε αυτό υποτιθεται πως θα εμφανιστεί η εικόνα. Το θέμα είναι ότι μέχρι να την φορτώσει περνάει ένας αιώνας, ενώ αν της κανω δεξι κλικ-->ανοιγμα σε νέα καρτέλα (που δεν βγάζει αυτό το παραθυράκι ) τότε ανοίγει καρφί.

Link to comment
Share on other sites

μόλις το πρόσεξα και εγώ αυτό.

Επίσης, κύριε ΝτιΤζεηΝτι, ελπίζω να με συγχωρήσετε που ξέχασα να σας ευχαριστήσω δημόσια για την βοήθεια σας στην επίλυση του προβλήματος που ανέφερα πριν μερικές ημέρες :p

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος αυτό; Όταν δεν έχω κάνει log in, σε κάθε thread που ανοίγω μου βγάζει αυτή την ειδοποίηση μέσα στο πρώτο ποστ. Το περίεργο είναι ότι δε βλέπω κάποια διαφήμιση :nothing:

post-6107-1416074678,0417_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Είμαι με firefox 3.6, ξέχασα να το πω (άρα δεν έχει σχέση με ie)

Χρησιμοποιώ το adblock plus και από την αρχη σκέφτηκα ότι αυτό θα φταίει, αλλά γιατί αυτή η ειδοποίηση βγαίνει μέσα στο ποστ; Δε θα πρεπε να είναι όπως αυτό για την εγγραφή; :baby:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.