Nephiλiμ Ιούλιος 13, 2010 #921 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2010 ναι ουτε εδω μπορουσα σημερα εδω μπορω αλλα εξακολουθει να αρνηται στο να κανω πωληση κατι!Διαβασε τους κανονες:http://www.thelab.gr/misc.php?do=cfrulesκαι θα σου λυθουν οι "αποριες"/προβληματα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
postfire Ιούλιος 13, 2010 #922 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2010 τις διαβασα και δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα??στο ποσο καιρο ειμαι και στις καταχωρησεις που πρεπει να εχω??αν ειναι αυτο τοτε δεν μπορουσα ουτε ποστ να κανω ουτε καταχωρηση ουτε pm ουτε τπτ.σημερα μπορω και κανω εδω ποστ!τι εχει συμβει παρακαλω κανω κατι λαθος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 13, 2010 #923 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2010 Για να στείλεις pm πρέπει να έχεις 5 μηνύματα τουλάχιστον. Για να μπορέσεις να βάλεις αγγελία, πρέπει να έχεις τουλάχιστον 50 καταχωρήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
postfire Ιούλιος 13, 2010 #924 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2010 αυτο σας εξηγω οτι ειχα διαβασει και πριν τους ορους και ενω ημουνα πανω απο 6 μηνες δεν μπορουσα ουτε καν μυνημα να στειλω ουτε τπτ!τα ειχα προσπαθησει ολα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 13, 2010 #925 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2010 Μα αφού δεν είχες πάνω από 5 δημοσιεύσεις πως να στείλεις προσωπικό μήνυμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
postfire Ιούλιος 13, 2010 #926 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2010 φιλε μου δεν μπορουσα να κανω τπτ μα τπτ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 13, 2010 #927 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2010 φιλοC grαFε cαν ανθρωποC γιατί δεν καταλαβαίνουμε τπτ μα τπτ! Αν δεν γουστάρεις να βάζεις τόνους δικό σου θέμα αλλά τουλάχιστον γράφε ολόκληρες τις λέξεις (Κοινώς μην γράφεις σαν να στέλνεις sms σε κάποιον κολλητό σου ) Φιλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
postfire Ιούλιος 13, 2010 #928 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2010 μια χαρα γραφω!!!φιλικα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιούλιος 20, 2010 #929 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 δεν μπορω να ποσταρω,απο nokia 5800,γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Choose Ιούλιος 21, 2010 #930 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 Μπορείς να δείς άν στο κινητό σου το σήμα G που εμφανίζεται στην οθόνη όταν μπαίνεις net παραμένει μετά από λίγα λεπτά ή σβήνει...;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 21, 2010 #931 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 Ξέρω τι φταίει. Να πω;Άτιμο refresh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 21, 2010 Author #932 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 δεν μπορω να ποσταρω,απο nokia 5800,γιατι?Πόσο μακρύ είναι ένα κομμάτι σχοινί;Τι πρόβλημα σου βγάζει; Κανέμα μήνυμα; Login μπορείς να κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιούλιος 21, 2010 #933 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 Πόσο μακρύ είναι ένα κομμάτι σχοινί;Τι πρόβλημα σου βγάζει; Κανέμα μήνυμα; Login μπορείς να κάνεις;φιλε μου,σερφαρω κανονικα στο site,αλλα δεν μπορω να ποσταρω η να στειλω pms.σε αλλα site δεν εχω προβλημα.δεν βγαζει μηνυμα για σφαλμα.κανω login κανονικα.παταω απαντηση,παραθεση,και δεν βλεπω αυτα που γραφω,μου γυρναει συνεχως κεφαλαια,αυτα.επαναλαμβανω σε αλλα site ποσταρω κανονικα.εχει αλλος ποσταρει απο 5800? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 11, 2010 #934 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 οπως ισως ειχατε παρατηρησει καποιοι καποια ποστ που εκανα απο το pdaμεσα απο το m.thelab.gr εδειχναν τους ελληνικους χαρακτηρες κινεζικους. τωρα ομως που γραφω απο το κανονικο φορουμ δεν βλεπω να υπαρχει κανενα προβλημα. μηπως φταει κατι αλλο και οχι η κωδικοποιηση του τηλεφωνου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Σεπτέμβριος 6, 2010 #935 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 Σε google chrome έχω το εξής πρόβλημα με το φόρουμΤο πλαίσιο που εμφανίζεται αν πατήσω ¨Αναζήτηση¨ τοποθετείται εν μέρει πίσω από το banner με τις διαφημίσεις (corsair κτλ) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επιλέξω κάποια παράμετρο.φροντίστε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 6, 2010 #936 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 Επιβεβαιώνω οτι μου τυχε και μένα κάτι αντίστοιχο...το banner που βρίσκεται στο μέσον πάνω από το menu bar έμπαινε στη μέση ενώ θα πρεπε να κρύβεται από πίσω όπως όλη η υπόλοιπη σελίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Σεπτέμβριος 6, 2010 #937 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 Το ίδιο ακριβώς μου κάνει και ο Firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax Σεπτέμβριος 6, 2010 #938 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 Να επιβεβαιώσω και εγώ από opera όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Σεπτέμβριος 6, 2010 #939 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 Σε Firefox εμένα είναι μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 6, 2010 #940 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 στον firefox βάλτε το adblock plus και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.