hayabusa Μάρτιος 13, 2010 #841 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2010 καποιος έπαιζε με τους διακόπτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάρτιος 14, 2010 #842 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2010 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα περίεργο. Δεν μπορώ να κάνω edit σε κανένα post μου εδώ... Δεν υπάρχει το κουμπί της διόρθωσης δίπλα στην παράθεση... Ενώ στο παρόν post μπορώ να κάνω edit κανονικά EDIT: Το πήγα χειροκίνητα χρησιμοποιώντας την εντολή editpost.php?do=updatepost&postid='xxxxxx' και μου έβγαλε το εξής μήνυμα: Ο διαχειριστής έχει διευκρινίσει ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε μηνύματα για 432000 λεπτά από τη στιγμή που τα καταχωρήσατε. Αυτό το χρονικό περιθώριο έληξε, έτσι πρέπει να επικοινωνήσετε με το διαχειριστή για να κάνετε τις όποιες αλλαγές στο μήνυμά σας. Αλλάζει κάπως αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 14, 2010 #843 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2010 Σε παλιά posts δε μπορείς να κάνεις edit. It's a feature :kiss3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάρτιος 14, 2010 #844 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2010 Σε παλιά posts δε μπορείς να κάνεις edit. It's a feature :kiss3:Ναι, άργησα αλλά το διαπίστωσα (βλ. edit).Το θέμα είναι: γιατί να γίνεται αυτό?Σε μία παρουσίαση μπορεί να σκάσουν οι φωτογραφίες, μπορεί να χρειαστεί μία προσθήκη κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 14, 2010 #845 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2010 Γιατί πολλοί όταν θέλουν να φύγουν, θέλουν να πάρουν και τις δημοσιεύσεις μαζί τους, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε ασυνέχεια των συζητήσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάρτιος 14, 2010 #846 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2010 Γιατί πολλοί όταν θέλουν να φύγουν, θέλουν να πάρουν και τις δημοσιεύσεις μαζί τους, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε ασυνέχεια των συζητήσεων. Οκ, τότε μπορώ να στείλω με ΠΜ (σε σένα ή σε κάποιον άλλο admin/mod) κάποιες μικρές διορθώσεις που πρέπει να γίνουν σε εκείνο το post? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 14, 2010 #847 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2010 yep. Στείλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 14, 2010 #848 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2010 Γιατί πολλοί όταν θέλουν να φύγουν, θέλουν να πάρουν και τις δημοσιεύσεις μαζί τους, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε ασυνέχεια των συζητήσεων.Τι λες τώρα! Υπάρχει τέτοιος κόσμος? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 15, 2010 #849 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 παιδάκια, ποιός ο λόγος να υπάρχει στο πλαισιο του quick reply και το check box "Επισύναψη μηνύματος στην απάντηση;". Από την στιγμή που πατάει κάποιος το κουμπάκι της "Γρήγορης απάντησης" στο εκάστοτε ποστ προφανώς θέλει και να φαίνεται το μήνυμα που quotαρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 16, 2010 #850 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Εγώ που το πατάω προφανώς δεν θέλω πάντα να υπάρχει το quote. Πχ, μπορεί να διαβάσω κάτι κάτω κάτω και μετά να πάω τέρμα επάνω να δω κάτι ακόμα. Εκεί θα πατήσω quick reply, ενώ το μόνο που θέλω είναι να απαντήσω στον OP, να έχω κάνει και quote κάποιον άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 16, 2010 #851 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 δεν το πολυ-επιασα το σκεπτικό αλλά δεν πειραζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 17, 2010 #852 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 για δείτε λίγο την συννημένη εικόνα. έχω την εντύπωση ότι μέχρι πριν λίγο καιρό αριστερά από το όνομα της σελίδας σε κάθε tab έβγαζε ενα "L" αλλά πλέον δεν εμφανίζεται τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 17, 2010 #853 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 Όλα ΟΚ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 17, 2010 #854 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 για δείτε λίγο την συννημένη εικόνα. έχω την εντύπωση ότι μέχρι πριν λίγο καιρό αριστερά από το όνομα της σελίδας σε κάθε tab έβγαζε ενα "L" αλλά πλέον δεν εμφανίζεται τίποτα. Αυτό είναι το favicon.ico και είναι στη θέση του Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 17, 2010 #855 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 lol, εγώ εξακολουθώ να μην το βλέπω πουθενά. σε κανένα subforum και σε κανενα thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάρτιος 17, 2010 #856 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 lol, εγώ εξακολουθώ να μην το βλέπω πουθενά. σε κανένα subforum και σε κανενα thread Αυτό το βλέπεις; http://www.thelab.gr/favicon.ico Άνοιξε το και κάνε ένα ctrl + F5 στις σελίδες του thelab.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 17, 2010 #857 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 ctrl+f5 το έχω κάνει πολλές φορές αλλά δεν αλλάζει τιποτα. anyway, μη σκάτε..σιγά το πράγμα..μπορεί να στρώσει με μια απλή επανεκκίνηση..απλά νόμιζα ότι ήταν γενικό και για αυτό το ανέφερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 17, 2010 #858 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 για δείτε λίγο την συννημένη εικόνα. έχω την εντύπωση ότι μέχρι πριν λίγο καιρό αριστερά από το όνομα της σελίδας σε κάθε tab έβγαζε ενα "L" αλλά πλέον δεν εμφανίζεται τίποτα.Μαλλον φταιει ο browser σου.(ή η αθλια οθονη σου ,χα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 17, 2010 #859 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 Το favicon.ico δεν επηρεάζεται άμεσα από την Cache, οπότε όσα Ctrl+F5 και να πατήσεις δεν θα αλλάξει κάτι. Υπομονή και θα το αλλάξει μόνο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 29, 2010 #860 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 έχει αλλάξει κάτι (στα δικαιώματα μου πχ ή γενικά) και δεν μπορώ πλέον να ανεβάσω ούτε μισή φωτογραφία στα album που έχω στο προφίλ μου; (βασικα έχουν εξαφανιστεί τα κουμπάκια που έβγαζαν το παράθυρο αναζήτησης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.