Jump to content

Torrent Clients

Eaglenik

Ποιον Client προτινεται ?  

234 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Σας παρακαλω ρε παιδια ας μου πει καποιος ενα port που χρησιμοποιει στο utorrent, δεν μπορω να βρω ενα Port που να μου προσφερει καλες ταχυτητες και ας εχω seeders !!

Εξυπνο...αλλα αν πουμε οτι δεν ειμαι εγω αυτος που ελεγχει το router και συνεπως δεν ξερω username-password ουτε καν τι router ειναι αυτο που περνω internet !!

Ας πει καποιος καποια εγγυρη Port !!

Εξυπνο...αλλα αν πουμε οτι δεν ειμαι εγω αυτος που ελεγχει το router και συνεπως δεν ξερω username-password ουτε καν τι router ειναι αυτο που περνω internet !!

Ας πει καποιος καποια εγγυρη Port !!

Οι χιλιάδες πόρτες που υπάρχουνε μια χαρά έγκυρες είναι όλες!

Το θέμα είναι να έχεις ορίσει κανόνα στο router να ανοίξει αυτήν την πόρτα, την οποία δεν θα τη χρησιμοποιεί κάποιο άλλο πρόγραμμα...

(εγώ πχ χρησιμοποιώ την 28663 αλλά αυτό δεν λέει κάτι...)

Τώρα αν δεν έχεις εσύ την εκμετάλλευση του router, δεν μπορώ να πώ κάτι παραπέρα, με περιορίζουν οι κανόνες του φόρουμ...

Τώρα αν δεν έχεις εσύ την εκμετάλλευση του router, δεν μπορώ να πώ κάτι παραπέρα, με περιορίζουν οι κανόνες του φόρουμ...

Ναι δυστυχως δεν εχω εγω τον ελεγχο του router...αλλα η port που ειπες οτι χρησιμοποιεις μαι χαρα παει !!:devil:

Και εγω utorrent

Κανενας δεν σχολιαζει της φημες που ακουγονται για το utorrent απο οτι βλεπω ομως, παρολο που εχει αναφερθει νωριτερα. Δεν σας ανησυχουν αυτα που ακουγονται? Και το κυριοτερο, ισχυουν?

ψάξε στο google : utorrent mpaa δες και το wiki και θα δεις οτι ισχύουν.

Απο οτι βρηκα, δεν ειναι ξεκαθαρο αν παιζει κατι ή απλα γινεται λογος για το τιποτα.

Παντως,αν και δεν εχω κατι να φοβαμαι, εβαλα παλι την 1,6,1 καθοτι (πιθανους) ρουφιανους μεσα στο σπιτι (pc) μου δεν γουσταρω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.