Jump to content

Torrent Clients

Eaglenik

Ποιον Client προτινεται ?  

234 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

μτορρεντ. ελαφρύ και χωρις φρου φρου

+1

Είναι όντως πολύ μικρό το κατέβασμα ~1ΜΒ και καταναλώνει λίγη RAM. Επίσης δεν σου πρίζει τα *** για ρυθμίσεις, είναι πολύ εύχρηστο ! Ο Αζούρης αντίθετα θέλει να τρέχεις java και άλλα πολλά. Κυρίως μπελάδες είναι ο Αζούρης, μόλις έβαλα το μΤόρεντ ησύχασα !

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Azureus, μπορεί να είναι "δύσχρηστο" (βασικά αν το αφήσεις όπως είναι όταν γίνεται η εγκατάσταση πρέπει να είναι το ίδιο με οποιοδήποτε άλλον client), αλλά όταν χρειαστεί κάτι παραπάνω, το Azureus το έχει.

• 3 weeks later...

Azureus απλά το καλύτερο. Σε pc με celeron sta 2.4 GHz και 512 ram παίζει άψογα. Άρα για μένα αυτά που λένε ότι είναι βαρύ το πρόγραμμα δεν ισχύουν. Και όταν κατεβάζει torrent δεν έχω πρόβλημα στο σερφαρισμα, αρκεί να το έχω ρυθμίσει να μη κατεβάζει στο full.

μtorrent κι από μένα γιατί το azureus παρα είναι βαρύ...

Για αυτους που λενε για το "μεγεθος" που πιανει στη RAM εκτος οτι για τα σημερινα δεδομενα δεν ειναι τιποτα, απο την εκδοση 3 και μετα εχουν μιωσει πολυ την καταναλωση RAM. Επισεις δεν ξερω εαν ισχυει αλλα μπορει μεν το μTorrent να τρωει λιγη Ram αλλα κραταει τον σκληρο πιο busy αποτι το Azureus. :turn:

Azureus και από μένα παιδιά! Τον χρησιμοποιώ σταθερά εδώ και έναν χρόνο (τον παλιό 2.5.0.4 και όχι το πιο βαρύ Vuze) και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Τον έχω ρυθμίσει πάνω κάτω σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό: http://www.blue-whitegt.com/FaqHtml/index.html -->Ρυθμίσεις NAT & Clients -->1) Azureus 2.5.x.x,

Αρχικά είχα τον μTorrent αλλά μου δημιουργούσε το σύνη8ες πρόβλημα στον browser μου (Firefox) που όχι απλά αργούσε να φορτώσει την σελίδα (σαν να έχει κατανεμηθεί όλο το bandwitch στον torrent client) αλλά αργούσε να ανοίξει και ο ίδιος ο Firefox, έκανε δλδ αρκετά δεύτερα να ανοίξει ως πρόγραμμα πράγμα που ακούγεται πολύ περίεργο. Μήπως και άλλοι αντιληφθήκατε το ίδιο;;

Αυτό άρχιζε να μου το κάνει είτε αμέσως μετά την εγκατάσταση του μTorrent είτε μετά από λίγες μέρες χρήσεως..... Το πρόβλημα μου παρουσιάζεται και στις τελευταίες εκδόσεις του μTorrent!!

Αργότερα χρησιμοποίησα και το BitComet που μου άφησε πολύ κακή εντύπωση καθώς από ταχύτητες πήγαινε χάλια και οι ενδείξεις του για τα διάφορα ενεργά torrent μου ήταν συνεχώς λανθασμένες (π.χ. αναμενόμενος χρόνος ολοκληρώσεως κτλ)

Γνώμη μου είναι οι νέοι χρήστες να πάνε κατευθείαν στο Azureus και μάλιστα το 2.5.0.4 χωρίς δλδ τα πρόσθετα του Vuze, για να εξοικονομήσουν παραπάνω μνήμη!:fun:

Γνώμη μου είναι οι νέοι χρήστες να πάνε κατευθείαν στο Azureus και μάλιστα το 2.5.0.4 χωρίς δλδ τα πρόσθετα του Vuze, για να εξοικονομήσουν παραπάνω μνήμη!:fun:

Μπορεις να κανεις disable το theme του Vuze και να εισαι με το ελαφρυ classic. Το postara τον τροπο στην πρωτη σελιδα.

μtorrent και απο μένα, εύχρηστο και ελαφρύ για το κατεβαστήρι μου.

Αλήθεια ξέρει κανείς γιατι το πρώτο γράμμα του είναι ελληνικό όπως και σε κάποιες foto olympus???

μtorrent και απο μένα, εύχρηστο και ελαφρύ για το κατεβαστήρι μου.

Αλήθεια ξέρει κανείς γιατι το πρώτο γράμμα του είναι ελληνικό όπως και σε κάποιες foto olympus???

Δες http://en.wikipedia.org/wiki/Greek_letters_used_in_mathematics%2C_science%2C_and_engineering

μ (micro) = 10 ^(-6)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.