Jump to content



Torrent Clients


Eaglenik

Ποιον Client προτινεται ?  

234 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Λοιπον παιδες,

Επειδη αυτες τις μερες εχω δει αρκετα thread σχετικα με προβληματακια με τους Torrent Clients φτιαχνω αυτο το thread μαζι με δημοσκοπηση οπου ο καθενας μπορει να πει την προσωπικη εμπηρια και γνωμη του πανω στον καθε client που εχει δουλεψει.

Το προβλημα που εχει αναφερθει τωρα τελευτεα ειναι οτι οταν ανοιγεις τον Client ( πχ μtorrent) δεν μπορεις να surfareis. Επισεις ενας αλλος παραγοντας που επηρεαζει την επιλογη του client ειναι το Encryption διοτη παρατηρηθηκαν φαινομενα Traffic Shaping (φιλτρα μιωσης ταχυτητας στα P2P) και τελος τους πορους που τρωει απο το συστημα.

Εγω με το utorrent ειμαι δυσαρεστημενος διοτη πιστευο οτι δεν διαχιριζεται καλα τα connections και μπουκονει το μοντεμ και δεν μπορεις να surfareis. Σκεφτομουν να παω Azureus αλλα δεν ξερω εαν το ελαφριναν αρκετα. Το BitComet αξιζει να το ριξω μια προσπαθεια αλλα αν δεν κανω λαθος δεν εχει Encryption ? Ελπιζω να μπορεσουμε να μαζεψουμε αρκετες info οστε να διαλεξουμε τον καταληλο Client και να βοηθησουμαι και αλλους χρηστες. :)

Επιπλεον Threads 1 , 2

Azureus

BitComet

uTorrent

Deluge

:flower:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 92
  • Created
  • Last Reply

εγώ διάλεξα αζουρεο γιατί όση μνήμη και να τρώει δε με πειράζει. Κατα τ άλλα έχει τα πάντα.

το utorrent το έκοψα όταν άκουσα κάτι για συμφωνίες με riaa ή εξαγορά, κάτι τέτοιο τελος πάντων... και το deluge ωραίο αρκετά ελαφρύ και γρήγορο, απλά λίγο άσχημο gui.

Link to comment
Share on other sites

Γειά σας και απο εμένα..(παρεπιπτώντος ωραία η αλλαγή στο site παιδία μπράβο!!:T::T: )

Εγώ μετα απο καιρό χρήσης τού μtorrent και απογοητεύμενος του χρήστης ξαναδοκίμασα την τελευταία εκδοση του azoureus πριν λιγο καιρό(το είχα δοκιμασεί και παλαιότερα αλλα δεν είχα ενθουσιαστέι)και μπορώ να πω οτι πλέον είμαι πολυ ευχαριστημένος αφου ουτε βαρύς είναι και ούτε πρόβλημα με το σερφάρισμα εχώ πλέον οπως με τον μtorrent....

Οπότε για μάνα Αzoureus...:banging:

Link to comment
Share on other sites

Αρχικα χρησημοποιουσα επι χρονια bitcomet... Ημουν απολυτα ικανοποιημενος , το 'χα μαθη και δεν χρειαζοταν να αλλαξω κατεβαστηρι ...

Μετα απο ενα Βετο που μας βαλανε αναγκαστικα να παρω utorrent.. Καλο ειναι, και αυτο χρησιμοποιω και τωρα..Διαφορες δεν βλεπω.. Ολα ιδια..

Link to comment
Share on other sites

Ωραία αλλαγή παιδιά! Εγώ μέχρι πριν 2 μήνες θα πρότεινα μtorrent, αλλά τώρα προτείνω azureus στεγνά! Αν και είναι βαρύτερο, είναι πιο "επαγγελματικό" με άπειρες ρυθμίσεις, και βέβαια το vuze που έχει απλά με αφήνει αδιάφορο!

Link to comment
Share on other sites

Λοιπονννν !!! Μετα απο ψαξιμο και δοκιμες κατεληξα οτι το Azureus ειναι η απαντηση σε ορισμενων τα ερωτηματα. Δεν ξερω γιατι το μTorrent διμιουργει προβλημα στο surfarisma (ακομα και με καταληλο configuration) αλλα μπορω να επιβαιβεωσω οτι το Azureus δεν προκαλει αυτο το προβλημα. Στις δοκιμες μου κατεβαζα με 130Κ και ανεβαζα 10Κ και surfara κανονικοτατα. Θελοντας να βοηθησω και αλλους χρηστες που θα διαλεξουν Azureus παρακατω εχω ενα μικρο οδηγο για το απαραιτητο Configuration για να δουλεψει πιο "Turbatos". Απενεργοποιοντας το Vuze UI μειωνεται στο μισο η καταναλωση Ram και εχουμε τον κλασικο Azureuo.

Βημα 1

89300045nb6.th.png

Βημα 2

81063367mc3.th.png

Βημα 3

12462426nt5.th.png

Βημα 4

43937497vx9.th.png

Βημα 5

39751168di3.th.png

Βημα 6 Updated

snag0001uv0.th.png

Βημα 7

39873910tu3.th.png

Βημα 8

41820515fc5.th.png

Result Preview

snag0002dc8.th.png

Για ερωτησεις σχετικα με τις ρυθμησεις , ποσταρεται και θα βοηθησω.

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

Additional Links

Good settings based upload speed

Link to comment
Share on other sites

utorrent ακόμα και σε πιγκουίνο αλλά επειδή ακούγονται διάφορα για

ριαα κτλ για ειδικές καταστάσεις δοκιμάζω/χρησιμοποιώ και το deluge το οποίο έχει βελτιωθεί πάρα πολύ

bitcomet last year, kai azureous θέλει πολύ μνήμη

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.