Jump to content



Torrent Clients


Eaglenik

Ποιον Client προτινεται ?  

234 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

εγω παλι χρησιμοποιω και utorrent και azureus...αυτο που ειναι κοινως γνωστο ειναι οτι το πρωτο εινιαι πιο ελαφρυ και μπορει να το χρησιμοποιησει και να το ρυθμισει ευκολα ο καθενας ενω το azureus ειναι πιο "επαγγελματικο"...και επειδη πρεπει να επιλεξω ενα απο τα δυο η απαντηση ειναι.........................................................................AZUREUS (ειδικα η τελευταια εκδοση απλα τα σπαει και γενικοτερα εχω και καλυτερες ταχυτητες εστω και οριακα)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 92
  • Created
  • Last Reply
  • 5 months later...

Στους trackers στους οποιους εχω καλό ratio, απαγορευονται το bitcomet και το azureus καθώς και το abc. Ετσι αναγκαζομαι να παιζω με utorrent. αλλα με σκιζει στο surfing.

Καμια συμβουλή;; Επίσης οι τελευταιες εκδοσεις εχουν και encryption γιατι η ΟΝ εχει βαλει και αυτη κόφτη στο b/w. Το flashget δινει τη δυνατοτητα να σου κατεβαζει torrents. Το εχει δοκιμασει κανεις αυτό;;;

Link to comment
Share on other sites

uTorrent χρησιμποιώ επειδή ήταν το πρώτο που έμαθα και ότι κατεβάζω δεν το επείγομαι, οπότε δεν έχει χρειαστεί να δοκμάσω άλλον.Έτσι και αλλιώς κατέβαζω με γρήγορες ταχύτητες οπότε δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με το άθλημα....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

uTorrent + RIAA = :inlove:

IΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 1.6 !!! Έχω το build 474

Πώς το κατάλαβα? Ε να, τρέχω το peerguardian2 και έλεγξα το αν η port είναι forward και διαπίστωσα πως όχι. Απενεργοποίησα το PG2 και μου έβγαζε οκ ....

Η αφορμή για την δοκιμή απενεργοποίησης του PG2 ... ΤΟ ΙΔΙΟ το utorrent !

"Welcome to the µTorrent Port Checker.

A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.

Checking port 51658 on 85.**.***.*...

Error! Port 51658 does not appear to be open.

Please see www.portforward.com for more information about how to map a port.

Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this test by refreshing the page (F5)."

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

uTorrent με κλειστα ματια.Ελαφρυ,απλο και γρηγορο!Κανει τη δουλεια και βρισκεις τα παντα.Εχω ταχυτητα 24 Mbps και οταν οι τροφοδοτες ειναι πολλοι 700 -1000 κατεβαζω με 1 Μb το δευτερολεπτο και πολλες φορες και παραπανω 1.4 1.5.Σε νορμαλ καταστασεις 200 με 400 Kb.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.