FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 Παιδια αξιζει να δωσει κανεις 100 για πληκτρολογιο; Αναφερομαι στο G15 Keyboard. Δεν ειμαι gamer, αλλα δεν βρισκω καποιο πληκτρολογιο που να μου αρεσει και εμφανισιακα. Εγω θα ηθελα να εβρισκα το πληκτρολογιο απο το MX 5500 Revolution μιας και εχω ηδη το mouse και δεν εχω σκοπο να το αλλαξω. Βεβαια να βρω μονο το keyboard ειναι αρκετα δυσκολο, απ τη στιγμη μαλιστα που και η ιδια η Logitech δεν το εχει προς το παρον.Το G15 λοιπον αξιζει τα 100 που κοστιζει; Καλη φαση τα φωτιζομενα πληκτρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Φεβρουάριος 29, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Εγω πήρα της microsoft το reclusa το οποίο έχει πιο μαλακά πλήκτρα από το g15, με 2 usb πάλι , και με φωτισμό..Και τιμή 65 ευρώ.. Θα μείνεις πιο ικανοποιημένος νομίζω.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978166&product=968048 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 29, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Ωραιο ειναι κι αυτο. Βασικα δεν θελω να κανει θορυβο οταν πληκτρολογω και να εχει πληκτρα οπως στα λαπτοπ περιπου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 29, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αυτο εδω λεει τπτ;http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575093δεν το εχει το πλαισιο πλεον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 29, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 imo kοιτα το saitek με 60 ευρω περιπου. πιο μαλακα πληκτρα. το προτιμησα σε σχεση με το g15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 1, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2008 Aυτο εδω κανει για desktop?http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3289&cl=us,en Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάρτιος 1, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2008 και το G11 ειναι ωραιο ριχτου μια ματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 2, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Δεν μου αρεσει το G11:sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Μάρτιος 2, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Εμένα πάντως μου άρεσε και με βόλεψε το νέο G15 (πριν είχα το προηγούμενο G15 με τον μπλε φωτισμό). Πάντως εάν τελικά καταλήξεις σε αυτό μπορείς να το βρεις αρκετά φθηνότερα. Εγώ το είχα πάρει περίπου 75-80€ από Msystems. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 2, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Εχει μαλακά πληκτρα πληκτρα; Με ενδιαφερει κατι σε στυλ λαπτοπ. Οσες φορες ειχα παει στο Πλαισιο στη Στουρναρη δεν το ειχα δει. Και φυσικα το καινουριο G15 ειναι πολυ πιο ομορφο απο το προηγουμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GdamprXP Μάρτιος 2, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 οτι βολευει ρε παιδια τον καθένα.. εγω εχω το παλιο g15 και το καινουργιο που πειρε ο αδερφος μου το θεωρω αρκετα κατωτερο απο το παλιο το ιδιο και ο αδερφος μου. Για microsoft ουτε λόγος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 2, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 ^^+++ Πιστεύω ότι το παλιό ήταν πολύ καλύτερο από το καινούριο. Ένα Reclusa που είδα ήταν χάλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 2, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 οτι βολευει ρε παιδια τον καθένα.. εγω εχω το παλιο g15 και το καινουργιο που πειρε ο αδερφος μου το θεωρω αρκετα κατωτερο απο το παλιο το ιδιο και ο αδερφος μου. Για microsoft ουτε λόγος.Και φυσικα το καινουριο G15 ειναι πολυ πιο ομορφο απο το προηγουμενο.Eμφανισιακα μιλαω και η αποψη μου αυτη ειναι απο φωτογραφιες μονο. Δεν τα εχω δει απο κοντα. Γι αυτο ρωταω και για τα πληκτρα πως ειναι. Τεσπα, θα παω να τα δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάρτιος 2, 2008 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Αν θες ντε και καλα να σπαταλησεις χρηματα σε "gaming" πληκτρολογιο με πληκτρα laptop κοιτα για το razer lycossa, διαφορετικα δεν βρισκω λογο να μην παρεις το logitech στα 18 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 2, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Εννοεις το logitech ultra flat που δινω στο λινκ απο το eshop? Αυτο ειχα σκεφτει αρχικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Μάρτιος 2, 2008 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Νομίζω οτί αδικείτε το microsoft reclusa, τα πλήκτρα του είναι μαλακά και έχει μπεί χέρι από razer...το χρησιμοποιώ εδώ και 4 μήνες και είναι πρώτο... Από την άλλη ας πάει ο φίλος σε ενα μαγαζί να τα δεί από κοντά και να δοκιμάσει αν του κανουν τα πλήκτρα , αν είναι μαλακά, και γενικά όλο το touch.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colton1416003301 Μάρτιος 2, 2008 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Αξίζει να δώσει κάποιος μια φορά χρήματα για να πάρει ένα καλό πληκτρολόγιο...Εγώ δουλεύω με G11 και είμαι καταευχαριστημένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrik Μάρτιος 2, 2008 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 +1 για το g11 κ απο εμφανιση τα σπα (τουλαχιστον για τα δικα μοου ταπινα γουστα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάρτιος 2, 2008 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 αυτο μου αρέσει πολυhttp://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/177&cl=roeu,en Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάρτιος 2, 2008 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 και γω αυτο το ουλτρα φλατ λεω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.