Jump to content

G15 Keyboard αξιζει;;

FANISTELROOY

Recommended Posts

Παιδια αξιζει να δωσει κανεις 100 για πληκτρολογιο; Αναφερομαι στο G15 Keyboard. Δεν ειμαι gamer, αλλα δεν βρισκω καποιο πληκτρολογιο που να μου αρεσει και εμφανισιακα. Εγω θα ηθελα να εβρισκα το πληκτρολογιο απο το MX 5500 Revolution μιας και εχω ηδη το mouse και δεν εχω σκοπο να το αλλαξω. Βεβαια να βρω μονο το keyboard ειναι αρκετα δυσκολο, απ τη στιγμη μαλιστα που και η ιδια η Logitech δεν το εχει προς το παρον.

Το G15 λοιπον αξιζει τα 100 που κοστιζει; Καλη φαση τα φωτιζομενα πληκτρα...

Εγω πήρα της microsoft το reclusa το οποίο έχει πιο μαλακά πλήκτρα από το g15, με 2 usb πάλι , και με φωτισμό..Και τιμή 65 ευρώ..:T:

Θα μείνεις πιο ικανοποιημένος νομίζω..

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978166&product=968048

Εμένα πάντως μου άρεσε και με βόλεψε το νέο G15 (πριν είχα το προηγούμενο G15 με τον μπλε φωτισμό).

Πάντως εάν τελικά καταλήξεις σε αυτό μπορείς να το βρεις αρκετά φθηνότερα. Εγώ το είχα πάρει περίπου 75-80€ από Msystems.

Εχει μαλακά πληκτρα πληκτρα; Με ενδιαφερει κατι σε στυλ λαπτοπ. Οσες φορες ειχα παει στο Πλαισιο στη Στουρναρη δεν το ειχα δει.

Και φυσικα το καινουριο G15 ειναι πολυ πιο ομορφο απο το προηγουμενο.

οτι βολευει ρε παιδια τον καθένα.. εγω εχω το παλιο g15 και το καινουργιο που πειρε ο αδερφος μου το θεωρω αρκετα κατωτερο απο το παλιο το ιδιο και ο αδερφος μου. Για microsoft ουτε λόγος.

οτι βολευει ρε παιδια τον καθένα.. εγω εχω το παλιο g15 και το καινουργιο που πειρε ο αδερφος μου το θεωρω αρκετα κατωτερο απο το παλιο το ιδιο και ο αδερφος μου. Για microsoft ουτε λόγος.
Και φυσικα το καινουριο G15 ειναι πολυ πιο ομορφο απο το προηγουμενο.

Eμφανισιακα μιλαω και η αποψη μου αυτη ειναι απο φωτογραφιες μονο. Δεν τα εχω δει απο κοντα. Γι αυτο ρωταω και για τα πληκτρα πως ειναι. Τεσπα, θα παω να τα δω.

Αν θες ντε και καλα να σπαταλησεις χρηματα σε "gaming" πληκτρολογιο με πληκτρα laptop κοιτα για το razer lycossa, διαφορετικα δεν βρισκω λογο να μην παρεις το logitech στα 18 ευρω

Νομίζω οτί αδικείτε το microsoft reclusa, τα πλήκτρα του είναι μαλακά και έχει μπεί χέρι από razer...το χρησιμοποιώ εδώ και 4 μήνες και είναι πρώτο...

Από την άλλη ας πάει ο φίλος σε ενα μαγαζί να τα δεί από κοντά και να δοκιμάσει αν του κανουν τα πλήκτρα , αν είναι μαλακά, και γενικά όλο το touch....:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.