Jump to content

Προβλημα με μtorrent

strong

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Oταν κατεβαζω με μtorrent 1.7.7 δεν ανοιγει καμια ιστοσελιδα ουτε με firefox ουτε IE

η συνδεση μου ειναι 1000αρα και το upload το βαζω στο 12 παλια με 768 και κατεβαζα και

ανοιγα σελιδες τι να συμβαινει αραγε;

Θα μπορουσαν να ειναι πολλα....

Τσεκαρε τα μεγιστα connections που στο mTorrent...αν δεν κανω λαθος το 1.7.7 απο default εχει πιο πολλα απο προηγουμενη εκδοση.

Θα μπορουσε να ειναι και ο ISP. Εμενα με 24αρα συνδεση καμια φορα κανει μ@λακιες και αργει πολυ να εχει καλη αποκριση στο σερφαρισμα.

Η πλακα ειναι οτι κατεβαζω με 5 και ανεβαζω με 5 και παλι ται ιδια

μεγιστες συνδεσεις 450 ομως και 100 να βαλω το ιδιο ειναι

να δοκιμασω καποιο αλλο προγραμμα που να ειναι ομως το ιδιο ελαφρυ;

ποιο προτεινετε;

OK ευχαριστω για τον χρονο σας!

EDIT: τελικα ξενυχτισα αλλα βρηκα την λυση

παμε στις ρυθμισεις>προχωρημενες και βρεισκουμε δεξια την τιμη net.max_halfopen και οριζουμε την τιμή απο 50 σε 5 και αυτο ηταν τωρα σερφαρω κανονικα με μεγιστο αριθμο συνδεσεων 600 και peers 300 και το upload 15 :jump:

Αρχική απάντηση από strong

EDIT: τελικα ξενυχτισα αλλα βρηκα την λυση

παμε στις ρυθμισεις>προχωρημενες και βρεισκουμε δεξια την τιμη net.max_halfopen και οριζουμε την τιμή απο 50 σε 5 και αυτο ηταν τωρα σερφαρω κανονικα με μεγιστο αριθμο συνδεσεων 600 και peers 300 και το upload 15 :jump:

To μTorrent 1.8 Beta την εχει απο default στο 8. Δεν ξερω τη κανει αυτη η τιμη αλλα το δοκιμασα και την τιμη 5 αλλα @@....

το 1,8, επίσης, είναι beta, οπότε πολλά μπορεί να μην είναι σωστά ;)

Προσωπικά, με τις default ρυθμίσεις του 1.8 είμαι μια χαρά στο surfing

• 4 weeks later...

Παίδες καλημέρα ....για να μην ανοιγω καινουργιο thread....νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με το utorrent ή την σύνδεσή μου (HOL 6Mbps)...Εδώ και καιρό κατεβάζω torrent αρχεία με upload μεγαλύτερο από download χωρίς να βάζω κανένα bandwidth restriction σε κανένα από τα δύο....Δεν ξέρω κατα πόσο είναι φυσιολογικό ...και πάλι οι ταχύτητες που πιάνω δεν είναι καλές για τα 6Mbps ==>~500kBps δεν θα έπρεπε να έχω-να πιάνω ενίοτε ;;;Εντάξει για torrent μιλάμε αλλά έχω δει παλαιότερα και 400kBps σε αντίστοιχα δημοφιλή τορρεντ. Βαζει rate limit η ΗΟL για p2p;;;

port forwarding και firewall είναι ρυθμισμένα (πιστεύω) ....Router : USR9113

2000416796881425979_rs.jpg

2000421714432890922_rs.jpg

Χρησιμοποιησε καλυτερα το 1,8...εγω ειδα μεγαλη διαφορα σε σχεση με το 1.7 και στο surfing αλλα και στο downloading των torrent !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.