hayabusa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 Μιας και αύριο δεν θα λειτουργεί το site από καποια ώρα και έπειτα για να μην βρεθέιτε εξ'απροοπτου σας ενημερώνουμε ότιΣύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΤΕ: -Την Κυριακή 2 Μαρτίου και κατά τις ώρες 00:00π.μ. - 06:30π.μ., θα πραγματοποιηθούν εργασίες στην περιοχή του Πειραιά, που θα οδηγήσουν σε μεγάλης διάρκειας διακοπές της ADSL κίνησης. -Τη Δευτέρα 3 Μαρτίου και κατά τις ώρες 07:00π.μ. - 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθούν εργασίες στη Ν. Κηφισιά, στην Πεντέλη, στη Νέα Μάκρη και στο Κάτω Σούλι, που θα οδηγήσουν σε ολιγόλεπτες διακοπές της ADSL κίνησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Φεβρουάριος 29, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Όλο έργα είναι αυτός ο OTE!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 29, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από bkbilly [Σήμερα, στις 17:27] Όλο έργα είναι αυτός ο OTE!!!!! εαν δεν εκανε εργα και αναβαθμισεις θα λεγαμε οτι καθονται παιρνουν τα λεφτα μας και τα ξυνουν. ενταξει και γω ειμαι κατα του μονοπωλιου του ΟΤΕ και θελω σοβαρη ποιοτητα υπηρεσιων με σωστες τιμες αλλα δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να μουρμουραμε οπου βρεθουμε και οπου σταθουμε οπου και να δουμε εργα....αρκει βεβαια τα εργα να αποδιδουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 29, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Βαρεθήκαμε τα έργα ''σε δόσεις''..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Φεβρουάριος 29, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Μπορεί να κάνει έργα αλλά δεν δίνει καθόλου γρήγορο ίντερνετ όπως η forthnet και άλλες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 29, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 μακαρι να ηταν οπως τα λες.....αλλα η ΟΤΕνετ δινει απιστευτα σταθεροτερες υπηρεσιες σε σχεση με τους υπολοιπους.οι αλλες εταιριες επισης δεν σου δινουν 24......σου δινουν ΕΩΣ 24mbps.οταν λοιπον κλειδωνω στο forthnet 2play στα 15 και εχω αρκετα συχνα προβληματα...θα προτιμουσα να ειχα 10mbps και η γραμμη να ειναι κρυσταλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 29, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 19:49] oι αλλες εταιριες επισης δεν σου δινουν 24......σου δινουν ΕΩΣ 24mbps. οταν λοιπον κλειδωνω στο forthnet 2play στα 15 και εχω αρκετα συχνα προβληματα...θα προτιμουσα να ειχα 10mbps και η γραμμη να ειναι κρυσταλλο. ...ααα γεια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Φεβρουάριος 29, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 19:49] μακαρι να ηταν οπως τα λες.....αλλα η ΟΤΕνετ δινει απιστευτα σταθεροτερες υπηρεσιες σε σχεση με τους υπολοιπους.οι αλλες εταιριες επισης δεν σου δινουν 24......σου δινουν ΕΩΣ 24mbps.οταν λοιπον κλειδωνω στο forthnet 2play στα 15 και εχω αρκετα συχνα προβληματα...θα προτιμουσα να ειχα 10mbps και η γραμμη να ειναι κρυσταλλο. Εγώ που είχα κάποτε OTEnet δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος επειδή η ταχύτητα που μου έδιναν δεν τη έφτανα ποτέ!!!!!Τώρα με την Forthnet μπορεί να έχω 24 mbps αλλά εγώ στην ουσία φτάνω σταθερά τα 12mbps και δεν έχω κανένα πρόβλημα!!!!!Στην OTEnet όταν είχα κάποιο πρόβλημα και τους ρώταγα έριχναν το φταίξιμο στον OTE που ποτέ δεν το κατάλαβα αφού ο ΟΤΕ είναι η ΟΤΕnet!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 29, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 ρε τί λετε... τα 24 δεν τα έχετε όχι γιατί δε σας τα δίνει η κακιά 4νετ/hol κλπ κλπ αλλά γιατί έτσι είναι το πρωτόκολλο... εξαρτάται από την απόσταση κ την ποιότητα σήματος... ο djd που μένει 40 μέτρα από το κέντρο γιατί έχει 22Mbps από 4νετ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 29, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από Voudasο djd που μένει 40 μέτρα από το κέντρο γιατί έχει 22Mbps από 4νετ??? 40 m????? OMG!!!!! Αυτό πάει να πει εκμηδενισμός των αποστάσεων. Οπότε εγώ για πάω να δω τον Νούρημ ζήτημα να πρέπει να διανύσω 2 Km (Γραφείο - DSLAM OTE: 1960 m + DSLAM OTE - Δουβλίνο: 40 m) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 29, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από Voudasο djd που μένει 40 μέτρα από το κέντρο γιατί έχει 22Mbps από 4νετ??? Και για το λόγου το αληθές: (Το βράδυ πάει λίγο καλύτερα 19-20mbit/s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 29, 2008 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από DJD Και για το λόγου το αληθές:(Το βράδυ πάει λίγο καλύτερα 19-20mbit/s) Up γιατί τόσο λίγο;Να υποθέσω ότι συγχρονίζει παραπάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 29, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Συγνώμη δεν εξήγησα, αυτό είναι το realtime upload/download. Τα στοιχεία της γραμμής είναι αυτά: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Φεβρουάριος 29, 2008 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις όμως Κώτσομ Έλα και στη στη μαγεία της NTL. Πάντως το 6mbit σπέρνει και είναι και βραχοστάβλος. Ούτε πάνω ούτε κάτω...καρφωμένο! Κέϊμπλ φορ δε γουίν Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 29, 2008 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 βγήκαμε που βγήκαμε οφφ, κύριε Κόμη (φακ.. θυμήθηκα εποχές Λυκείου που είχα έναν καθηγητή Κόμη (Δράκουλα) ), η cable τι παραπάνω μας δίνει από την adsl? (google is my enemy ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.