Hohenstaufen Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 Λοιπόν, αγόρασα έναν εξτρά δίσκο 320GB τον οποιό τον εγκατέστησα σαν σλαβε. Στο ποστ του μπαιος τον βρίσκει κανονικά αλλα μέσα στο περιβάλλον των γιντοουζ (XP Professional) δεν τον διαβάζει με τίποτα....Τί να φταίει?
jimakos21 Φεβρουάριος 29, 2008 #3 Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από Hohenstaufen Λοιπόν, αγόρασα έναν εξτρά δίσκο 320GB τον οποιό τον εγκατέστησα σαν σλαβε. Στο ποστ του μπαιος τον βρίσκει κανονικά αλλα μέσα στο περιβάλλον των γιντοουζ (XP Professional) δεν τον διαβάζει με τίποτα....Τί να φταίει? Κλασσικο φαινομενο απειριας.... Το pc και τα winodοws δεν κανουν μαγικα να στα βγαλουν αμεσως στο my computer.. Εφοσον τα bios τον βρηκαν ολα πανε μια χαρα! Εσυ λοιπον ακου τι εχεις να κανεις: Πας Πινακας Ελεγχου-> Πας Εργαλεία διαχείρισης--> Πας Αποθηκευση-->Διαχειρηση δισκων και κανεις διαμορφωση δισκου... θα παρει καμια ωρα και μετα θα ειναι ολα κομπλε..Θα σου εμφανιστη κανονικα... Εδω ειμαστε! Αρχική απάντηση από dpolal Partition & format κάναμε ;;;; Γιατι?? σαν δευτερο τον θελει..
dpolal Φεβρουάριος 29, 2008 #4 Φεβρουάριος 29, 2008 Τί γιατί ρε jimako, πλάκα με κάνεις ;;;; Η διαμόρφωση δίσκου που περιγράφεις τί νομίζεις ότι είναι;;; Και δεν πρόκειτε να κάνει πάνω από μερικά λεπτά της ώρας.
jimakos21 Φεβρουάριος 29, 2008 #5 Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από dpolal Τί γιατί ρε jimako, πλάκα με κάνεις ;;;; Η διαμόρφωση δίσκου που περιγράφεις τί νομίζεις ότι είναι;;; Και δεν πρόκειτε να κάνει πάνω από μερικά λεπτά της ώρας. Εμενα μου πηρε 30λεπτα και παραπανω..Αφου να φανταστεις εφυγα για φροντ γιατι δεν το χα προλαβει να τελειωση... Εγω νομζα οτι εννοεις αλλο αδερφε.. Μπερδευτικα που χρησιμοποιησες τις λεξεις format & partition .. My mistake
dpolal Φεβρουάριος 29, 2008 #6 Φεβρουάριος 29, 2008 Nτάξη βρε, no hard feelings... ASXETO. και μένα οι δικοί μου με φωνάζουν τζιμάκο ακόμα και τώρα που κοντεύω τα 2α -άντα :)
Κωστάκης Φεβρουάριος 29, 2008 #7 Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από jimakos21 Κλασσικο φαινομενο απειριας.... Αρχική απάντηση από jimakos21Γιατι?? σαν δευτερο τον θελει..
jimakos21 Φεβρουάριος 29, 2008 #8 Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από Κωστάκης Mα με το συγκεκριεμνο δεν εδειξα οτι τελικα εγω ειμαι απειρος.. Απλα πηρα αλλιως τα λογια του dpolal.. Αλλιως καταλαβαινει τα γραφομενα του ενος ενας αλλιος εγω... Θα μπορουσε να τα πει οπως τα πα κ γω... Τεσπα δεν εχει νοημα να συνεχιζω το OT που αρχισε..
Hohenstaufen Φεβρουάριος 29, 2008 Author #9 Φεβρουάριος 29, 2008 Χίλια θενξ παίδες το προβλημα εδιορθώθη
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.