Jump to content

Samsung TFT 26'' SM2693HM. 26άρα σε προσιτή τιμή!

junior-21-

Recommended Posts

στο 'χα πει :boxed:

Ουσττττ.ξου ξου ξου

Την θέλω και εγώ ΤΩΡΑΑΑΑ

Έχω πάει 10 φορές Πλαίσιο Στουρνάρη κ την κοζάρω στο ράφι.Όποιος την πάρει από εκεί θα έχει τα μισά pixels καμμένα από το μάτιασμα

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Χαχαχα το απόλυτο emoticon για την κατάσταση μου.

Ρε συ βάλε κ την οθονΑΡΑ στην υπογραφή σου.;)

παιδια επειδη σκεφτομαι να την χτυπησω , την εχει βαλει κανεις πανω σε ps3???...

ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ και είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ^^

Από μία γρήγορη ματιά, δεν υπάρχει ούτε ένα κολλημένο pixel.(είχα χ3στει χθες από την παρέα που μου έλεγε να δώσω τα έξτρα 42 για 0 πιξελ σε 6 μήνες εγγύηση)

Ευχαριστώ, ευχαριστώ ,ούτε την προηγούμενη είχα αλλά αφού επιμένετε ;)

εντυπωσεις????

Χμμμ, τι να σου πω;Ως τώρα δεν με έχει χαλάσει τπτ στην οθόνη.

Κατέβασα κ την φωτεινότητα στο 50 (από 100 default) κ την αντίθεση 70 (από 86(νομίζω) default) και είναι πιο ξεκούραστα

Ααα, ξέχασα. Τελικά έχει ένα μείον.Δεν φαίνονται με τπτ τα γράμματα (σύμβολα) πάνω στα πλήκτρα αφής του μενού...όταν έχεις χαμηλό φωτισμό στο δωμάτιο

Σκέφτομαι να κάνω καμιά γυφτιά κ να ρίξω μία πινελιά από πάνω pure άσπρο

Edit: Και κάτι άλλο.Δεν έχει προφίλς(movie, text κλπ) για να τα αλλάζεις μπαμ μπαμ

Τα γράμματα πάνω στα πλήκτρα αφής όντως δεν φαίνονται, κι εμένα με ενόχλησε στην αρχή αλλά πλέον δεν με πειράζει εφόσον δεν κάνω συνέχεια αλλαγές. Προφίλ (movie, text κλπ) έχει. Για ψάξε καλύτερα... Εμένα πάντως πλέον μου φαίνεται κανονική έως μικρή.. :whistle2:

και εμενα κανονικη μου φαινεται. η 1η μερα ηταν δυσκολη οταν επαιζα cod και νομιζα οτι πεθαινα στα αληθεια :cry:

Τα γράμματα πάνω στα πλήκτρα αφής όντως δεν φαίνονται, κι εμένα με ενόχλησε στην αρχή αλλά πλέον δεν με πειράζει εφόσον δεν κάνω συνέχεια αλλαγές. Προφίλ (movie, text κλπ) έχει. Για ψάξε καλύτερα... Εμένα πάντως πλέον μου φαίνεται κανονική έως μικρή.. :whistle2:

Μόνο στο color έχω βρει κάτι.Εκεί λες;

Καλά, όχι κ μικρή.

@petrookos: :coax:

"Πρόβλημα"

Πατάω το Auto και μου πετάει Auto adjustement Not Available.WTF?

Στο XBOX360 που το είχα συνδέσει με D-Sub πάντως δούλευε

Edit: "With some monitors, Auto-adjust is only available using the VGA cable.

DVI automatically adjusts anyway. "

Με ευχαριστώ για την απάντηση :D

Χμμμ, τι να σου πω;Ως τώρα δεν με έχει χαλάσει τπτ στην οθόνη.

Κατέβασα κ την φωτεινότητα στο 50 (από 100 default) κ την αντίθεση 70 (από 86(νομίζω) default) και είναι πιο ξεκούραστα

Ααα, ξέχασα. Τελικά έχει ένα μείον.Δεν φαίνονται με τπτ τα γράμματα (σύμβολα) πάνω στα πλήκτρα αφής του μενού...όταν έχεις χαμηλό φωτισμό στο δωμάτιο

Σκέφτομαι να κάνω καμιά γυφτιά κ να ρίξω μία πινελιά από πάνω pure άσπρο

Edit: Και κάτι άλλο.Δεν έχει προφίλς(movie, text κλπ) για να τα αλλάζεις μπαμ μπαμ

Eχει φιλαρακο πατα το κατω βελακι στην οθονη και θα δεις!

Η οθονη σπερνει!

:o Ένα σκασμό προφίλ έχει

Ά ρε τι γ..... επιλογή έκανα ο πού...;

Ευχαριστώ Sebastian

Ούτε την ζελατίνα δεν έχω σκίσει του manual :p

Είχα συνηθίσει από την LG L1900J που είχε μόνο ένα κουμπί για on/off

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.