Jump to content

Samsung TFT 26'' SM2693HM. 26άρα σε προσιτή τιμή!

junior-21-

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Βασικά αν δεις το όνομα της εικόνας λέει:

WARRANTY_3_YEARS_ONSITE.gif

και όχι WARRANTY_3_YEARS_ONSITEπλαισιο.gif

Μήπως το γράφουν αυτό σε όλα τα προϊόντα on site και δεν ισχύει;Ή μήπως απλά έρχεται η Samsung σπίτι σου?....

Τέλοσπαντων πάω να δω που θα την βρω πιο ετοιμοπαράδοτη

αααα και κάτι άλλο.

Το panel σας που είναι φτιαγμένο;

Είχε δημιουργηθεί ένα σκάνδαλο γιατί τα μισά ήταν φτιαγμένα china και ήταν μάπα

Τα china έχουν ένα C στον κωδικό, ενώ τα άλλα ένα S (νομίζω)

απλα ερχεται η samsung σπιτι σου η την πας εσυ στη samsung (λεμε τωρα). δεν μπλεκετε πουθενα κανενας, μοναχα εσυ και η θεια samsung. στα multi@πειραια εχει ακομα 1 κομματι διαθεσιμο, τουλαχιστον ειχε μεχρι χτες αν θες παρε και κλειστο. μετα εχει στην πατρα και στην καλαματα. καλη τυχη :p

Χαχαχαχ, τελικα την παρήγγειλα από σκληρομάγαζο.57€ πιο φθηνά.Αλλά λέει 3-5 μέρες :'(

καλα τωρα με τις απεργιες θα γινουν 15 - 20 :p χωρις να θελω να σε απογοητευσω. μακαρι να σου ερθει γρηγορα να θαυμασεις εικονα . και παλι καλη τυχη :p

δεν ξέρω αν έχουν απαντηθεί παραπάνω....

η εν λόγω οθόνη υποστηρίζει 1:1 pixel mapping στο HDMI (για PS3);

το AV mode on σημαίνει 1:1 pixel mapping;;;

Νομίζω όχι καθώς πολλοί το είχαν αυτό το παράπονο.Δεν ξέρω βέβαια πως την συνέδεσαν

Να ρωτήσω κάτι άλλο σημαντικό? Η οθόνη είναι glossy (γυαλιστερή) ή mat? Γιατί αν είναι γυαλιστερή με το παραμικρό φως πίσω από το χρήστη θα αντανακλάει στην οθόνη!

OK, ψήθηκα να την πάρω.:-) Την έχει πάρει το μάτι κανενός στη Θεσσαλονίκη?

από κοντά το πλαίσιο και το zero1 θα την έχουν. συνήθως αυτά τα καταστήματα έχουν πιο πολύ βιτρίνα από τα άλλα. πάρε τηλ. στα 3 καταστήματα πλαισίου (καλαμαριά , κοντά τσιμισκή και ευκαρπία) και ρώτα αν την έχουν να την δεις

Στα καταστήματα του Πλαισίου δεν την έχει κανένα για να την δεις. Ούτε σε multirama (Τσιμισκή) ή Ματσούκα. Στο Πλαίσιο κέντρου είδα την Samsung 24 SM2493HM (στον πάνω όροφο για όποιον πάει). Έχει διαφορά με την 26άρα Samsung σε ποιότητα εικόνας/χρώματα/μαύρο κλπ?

Επίσης, είδα και την 24αρα LG L246WH-BN. Τώρα είμαι στο δίλημμα μεταξύ Samsung 26" SM2693HM και LG 24" L246WH-BN ??? Εσείς τι λέτε? Η Samsung έχει γωνίες 160/160 ενώ η LG έχει 170/170.

Ας πει κανείς τη γνώμη του για να την πάρω τη ρημάδα επιτέλους. Α! Και από εγγύηση η LG τι λέει? Μιλάς με την αντιπροσωπεία ή εμπλέκεται το κατάστημα? Zero pixel κανείς?

Α! Και το τώρα που το σκέφτομαι: η LG ΔΕΝ έχει θύρα DVI! Πού ακούστηκε αυτό? Μα μόνο HDMI βρε παιδί μου? Με το καλώδιο DVI to HDMI χάνω σε ποιότητα? Θεωρείται convertor?

Και κάτι άλλο? H LG είναι γυαλιστερή ή ματ?

Εσείς θα πέρνατε οθόνη ΧΩΡΙΣ θύρα DVI? Η LG 246wh-bn έχει μόνο hdmi-component & D-sub. Αν χρησιμοποιήσει κανείς καλώδιο DVI to HDMI θα έχεις μήπως παραμορφώσεις στην εικόνα? Μήπως υπάρχει ασυμβατότητα λόγω HDCP? Αν έχει κανείς την XFX 7950GT μπορεί να πει αν συνάντησε καμία δυσκολία?

Εσείς θα πέρνατε οθόνη ΧΩΡΙΣ θύρα DVI? Η LG 246wh-bn έχει μόνο hdmi-component & D-sub. Αν χρησιμοποιήσει κανείς καλώδιο DVI to HDMI θα έχεις μήπως παραμορφώσεις στην εικόνα? Μήπως υπάρχει ασυμβατότητα λόγω HDCP? Αν έχει κανείς την XFX 7950GT μπορεί να πει αν συνάντησε καμία δυσκολία?

Οχι, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα με σύνδεση HDMI to DVI. Η εικόνα είναι άψογη. Είναι τυπικά σαν να το συνδέεις DVI to DVI απλά το HDMI μεταφέρει και ήχο μαζί (άχρηστο για την οθόνη). Απο HDCP επίσης δεν έχεις πρόβλημα.

Παντως εγω δεν την βρισκω πουθενα ,ετοιμοπαραδοτη 2παραγγελειες ακυρωσα ,απο e-shop , & zeroone

Αύριο κλείνω 7 μέρες αναμονή από hardshop (3-7 μέρες αναμονή έλεγε)

Όπως μου είπαν, αργεί λόγω απεργίας των φορτηγατζήδων.

Μόλις την τσίμπησα (την είχε φέρει το zerone )ένα κομμάτι αυτό που είχα παραγγείλει πριν ακυρώσω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.