Jump to content

Samsung TFT 26'' SM2693HM. 26άρα σε προσιτή τιμή!

junior-21-

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

γιατι το hardshop ειναι στου διαολου το κερατο?

γιατι το Πλαισιο εχει καλυτερο RMA?

Δέν αντεξα στον πειρασμό και την παράγγειλα σήμερα και εγώ απο πλαίσιο την τρίτη θα την έχω.

Φιλαρακο θα παθεις πλακα, ειναι πολυ καλη.....κανε τις ρυθμισεις που πρεπει να γινουν για τα ματια σου ωστε να την ταιριαξεις....

γιατι το hardshop ειναι στου διαολου το κερατο?

γιατι το Πλαισιο εχει καλυτερο RMA?

Συμφωνώ αλλά 50 ευρώ...

Θα μου πεις 50 ευρώ στα 500 κ όχι στα 200...

sebastian αν καταφέρω να αποφασίσω τι θα κάνω με το υπόλοιπο hardware (ώστε να παίζω FullHD και κάνα game) θα την χτυπήσω κ εγώ και περιμένω να με διαφωτίσεις στα settings

Μαγκες, εσείς που την έχετε, μια ερώτηση: υποστηρίζει 1:1 pixel mapping σε vga? Με λίγα λόγια, αν συνδέσω ένα xbox 360 με VGA καλώδιο, θα βγάλει την σωστή ανάλυση (1920x1080) με δυο λεπτές μαυρες γραμμές πανω κ κάτω ή θα κάνει stretch την εικόνα να καλύψει όλο το panel? Ρωτάω γιατι αν κανει μονο stretch τότε χάνεται λίγο η ποιότητα... Απόσο γνωρίζω με HDMI τα παρουσιάζει σίγουρα σωστα (δηλαδή με τις γραμμές)...

Φίλε sebastian απότι είδα έχεις XBOX ;-) , με τί το συνδέεις?

Με VGA το συνδεω μεχρι να μου καει και να παρω με hdmi απο microsoft! Kοιτα δεν ειναι απολυτο το strech , απλα εγω πατησα το auto και να μου κανει full screen, πριν δεν μου την εβγαζε full screen! Kοιτα το VGA γενικα δεν αποδιδει καλα του ΧΒΟΧ , δεν εχει τα ιδια χρωματα με το component , με το hdmi θα απογειωθει το monitor ειμαι σιγουρος!

Οσο για την βοηθεια στα settings ειναι κυριως ειναι θεμα δικο σου, ο καθενας μας βλεπει ή μαλλον γουσταρει να βλεπει διαφορετικα! Εγω ας πουμε γουσταρω contrast και χρωματα, δεν μου αρεσει το brightnes.....Θα αναλυσουμε και οι δυο αυτο που βλεπουμε και ισως βρουμε μαζι και αλλες καλυτερες ρυθμισεις!

Παιδες οπου ειναι φτινα, αφου το service δεν ειναι απο ΠΛΑΙΣΙΟ, αλλα απο αντιπροσωπια!

Ναι το ξέρω με HDMI είναι πολύ καλύτερη η ποιότητα... Αλλα το XBOX μου είναι 1ης γενεάς οπότε δεν έχει HDMI... Στα settings της οθόνης με VGA υπάρχει ρύθμιση για aspect ratio?

οχι αλλα εχει ενα αλλο, το οποιο ειναι κουραστικο to coarse ετσι λεγεται

!

Εγώ πάντως λέω να περιμένω την Samsung T260

Εκτός απο κορυφαίο design έχει κ πολύ καλά χαρακτηριστικά για TN.

Ναι αλλά όπως κ η Τ220 θα είναι πανάκριβη.Αυτό πάντως με την αντίθεση είναι μούφα

Ο αδερφός μου έχει την LG 1970κάτι με 700:1 αντίθεση κ είναι μια χαρά

Ναι αλλά όπως κ η Τ220 θα είναι πανάκριβη.Αυτό πάντως με την αντίθεση είναι μούφα

Ο αδερφός μου έχει την LG 1970κάτι με 700:1 αντίθεση κ είναι μια χαρά

Ε όχι και πανάκρηβη

60 Euro παραπάνω τα δίνω ευκολα μόνο κ μόνο για το design, κ όσο μουφα και νάναι το 20.000:1, θάναι καλύτερο απο οποιοδήποτε 700:1 μιας και η κανονική της αντίθεση είναι 1000:1 (όπως όλες οι νέες οθόνες)

Ναι αυτό όμως στο play.com που παρεπιπτόντως (*Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece.)

Αν έρθει Ελλάδα πάντως σε αυτήν την τιμή δεν το συζητάω (αν με προλάβουν πριν πάρω την SM2693HM)

Σχόλιο σε άλλο site : "I see 20,000:1, which makes me lol in disgust, since to maintain an accurate contrast ratio, that crap will have to be switched off."

Παιδες οπου ειναι φτινα, αφου το service δεν ειναι απο ΠΛΑΙΣΙΟ, αλλα απο αντιπροσωπια!

http://www.plaisio.gr/images/ProductMarkers/WARRANTY_3_YEARS_ONSITE.gif

Στο πλαίσιο έχει αυτό.

Δλδ?Έρχεται η αντιπροσωπεία κ την παίρνει/διορθώνει ή του Πλαισίου?

Κάντε ένα κόπο παρακαλώ όσοι την αγόρασαν να πουν από που.

θα την έπαιρνα κ χθες αλλά πλαίσιο μου παν θα φέρουν από τις 15/5

EDIT: Στο hardshop το έχουν βαθμολογήσει οι χρήστες 7,8 :S Εσάς σας έχει χαλάσει κάτι;

multirama κατω στον πειραια στην εθνικης αντιστασεως. ετρεχα σα παλαβος αλλα τελικα αξιζε. δεν την βρηκα πουθενα αλλου ετοιμοπαραδοτη. 560$$ οσον αναφορα την τιμη, οσον αναφορα την εγγυηση δεν μπλεκετε κανενα καταστημα παραμονο τηλεφωνεις στο επισημο samsung service και απο εκει και περα ολα ρυθμιζονται απο την αντιπροσωπεια. :look:

ΠαλιαοPetr00ko, βλέπω δεν έχασες! :p

l2phile, καλή φάση αυτή η εγγύηση! Παθαίνει κάτι, παίρνεις τηλ, έρχονται, στην αλλάζουνε, τσακ μπαμ! Άρα Πλ@ισιο ftw!!!

δεν φταιω τα ματια μου υπεφεραν με την αλλη :hehe::hehe: ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ απλα. ειμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημενος, απλα το σιγουρο ειναι οτι θελει καποια αποσταση... μια συνηθεια ειναι. κορυφη :clap::clap::clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.