Dorian Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να στέλνει live ενώ την κάνεις για παράδειγμα μία παρουσίαση powerpoint μέσω δικτύου ενώ ταυτόχρονα να έχεις και video με web camera;Δεν είναι για μένα, φιλόλογος είναι αυτός που με ρώτησε , οπότε περίπλοκα πράγματα όπως προγράμματα σε linux, ftp servers μάλλον δεν κάνουν, ρωτάω αν υπάρχει κάποια έτοιμη να δουλέψει εφαρμογή και αν την γνωρίζει κανείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 29, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Για το πρωτο κομματι εισαι εδω:http://www.teamviewer.com/index.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 29, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Και το MS-NetΜeeting νομίζω θα σε καλύψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Φεβρουάριος 29, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από kallileo Για το πρωτο κομματι εισαι εδω:http://www.teamviewer.com/index.aspx Πολύ καλό και εύκολο φαίνεται και free θα του το πω να το δοκιμάσει , ευχαριστώ! Αρχική απάντηση από dpolal Και το MS-NetΜeeting νομίζω θα σε καλύψει. To net meeting δεν ήταν στα windows 98 υπάρχει ακόμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 29, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από Dorian To net meeting δεν ήταν στα windows 98 υπάρχει ακόμα; Ειλικρινά θα σε γελάσω.Το δουλεύαμε σε μια εταιρεία πέρισυ σε πισί με win2k αλλά δεν ξέρω παραπάνω στοιχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Φεβρουάριος 29, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 dlopal απλώς έφαγα φλασ όταν ανέφερες το neetmeeting, το έβλεπα μπροστά μου για χρόνια στα 98 χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ με τις 56Κ που είχαμε τότε και δεν ήμουνα σίγουρος αν συνέχισε σε άλλα λειτουργικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.