Jump to content

crossfire Help :confused: σε 2900pro

pavou

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Φίλοι μου τα φώτα σας ,είχα στο pc μου μια HD2900pro και την δούλευα με το Riva tuner όπου με το οποίο ανέβαινε και πάρα πολύ καλά 754 - 1000 , μετά από μία αγορά άλλης μίας ίδιας κάρτας το PC δεν είναι σταθερό δηλαδί όταν πάω να παίξω cod4 μου κάνει κάτι τρεμωπαίγματα η οθόνη και δεν μου αρέσει καθόλου , πρίν ήμουν πολύ καλά τώρα :confused: .

Έβαλα 8.2 όπου με αυτούς ήταν τρεις χειρότερα , 8.1 μια απο τα ίδια και κατέληξα στους 7.11 , c/f ενεργοποίησα απο το ccc (υπάρχει άλλος τρόπος?) και μέσα απο το Game , μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά εεε? :boxed:

Παιδιά την βοήθειά σας please :daisy: το μηχάνημα είναι της Υπογραφής μου ,το mobo είναι καινούργιο όπως και το PSU .

:help: :help: :help:

Αν θυμάμαι καλά, κάπου στις ρυθμίσεις του Call of Duty υπάρχει μια ρύθμιση για χρήση διπλής GPU, την έχεις ενεργοποιήσει?

Το τρεμόπαιγμα που σου κάνει, είναι περίπου σαν το παλιό τρεμόπαιγμα των CRT λόγω του Refresh Rate, ή κάτι σα να "σκίζεται" η εικόνα σε κάποια σημεία?

Thanks για το γρήγορο της απάντησης , ναι το έχω ενεργοποιείσει μέσα απο το Game to dual cart , όσο για το τρεμώπαιγμα είναι σαν να περνάς κάποιο μαγνητικό πεδίο διπλά από την οθόνη σαν να σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο όχι συνέχεια αλλά ιδικά όταν πατάς το Tab για να δεις ποιοι παίζουν εκεί το κάνει συνέχεια .

Αυτή την στιγμή είμαι με το ccc των 7.11 και έχω ON το Crossfire , δεν έχω κάνει over clock σε καμία κάρτα γιατί πριν με τους 8.χ έφτασε σε σημείο να μην μπαίνει σε 3d .

Το Αti Tool 0.26 κάνει για αυτή την δουλειά ?

Με το Ati trai tool δεν γίνεται ενώ το riva tuner δεν μου δίνει επιλογή για crossfire , υπάρχει μήπος και καμιά εντολή στο BIOS που εγώ δεν βλέπω :toomuchne ?

EDIT : Τώρα που ξανά έπαιξα παρατήρησα ότι το τρεμώπαιγμα είναι σαν να αστράφτει και κάποιες στιγμές σαν το refresh rate των CRT ναι είχες δίκιο τελικά :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.