neuromancer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 Για όποιον τα έχει "μαζεμένα" με τους της απένταντι όχθης του Ατλαντικού "συμμάχους", μπορεί να ξεδώσει με το Turning Point: Fall of Liberty (από Codemasters) βάσει το οποίου ο Τσώρτσιλ πέθανε πριν τον WWII, οι Γερμανοί σάρωσαν Ευρώπη και Ρωσία και έκαναν ΑΠΟΒΑΣΗ στις ΗΠΑ. Να υποθέσω ότι θα υπάρχει campaign και από την πλευρά των Γερμανών...http://www.codemasters.de/turningpoint/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από neuromancerβάσει το οποίου ο Τσώρτσιλ πέθανε πριν τον WWII Γιατί ο Churchil κέρδισε τον πόλεμο...? Anyway, έχει σχέση με το Warfront: Turning Point? Γιατί εκείνο είχε απίστευτα bugs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 28, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Εντάξει, δεν είπα ότι ο Τσώρτιλ κέρδισε τον πόλεμο. Αν οι της Codemasters είναι Εγγλέζοι μπορεί και να το πιστεύουν όμως.... Εγώ απλά ανέφερα μερικά στοιχεία από το alternate reality του παιχνιδιού. Για το άλλο που ρωτάς δεν έχω ιδέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από neuromancer Εντάξει, δεν είπα ότι ο Τσώρτιλ κέρδισε τον πόλεμο. Μα με αυτούς έχω την απορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 28, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αγγλάκια είναι... Codemasters (earlier known as Code Masters and often nicknamed Codies in magazines) is one of the longest running British video game developers. The CEO is Rod Cousens, formerly of Acclaim.:OT: Αυτή η Αcclaim είχε βγάλει ένα πολύ πλάκα παιχνίδι γύρω στο 97, το Constructor. Ήσουν εργολαβος και έφτιαχνες κτίρια γενικώς με αντιπάλους άλλους εργολάβους (CPs). Η πλάκα ήταν στο ότι χρησιμοποιούσες μαφιόζους, "φρικιά" και γενικώς υπόκοσμο για να διώξεις του κατόικους από μια περιοχή για να την αγοράσεις κοψοχρονιάς και να χτίσεις νέα κτίρια. Πολύ φάση (το παίζαμε στο στρατό ;-). Και το στυλ των γραφικών ήταν cartoonίστικο όπως στο Team Fortres 2 με φάτσες κάτσε-καλα!!.http://en.wikipedia.org/wiki/Constructor_%28video_game%29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 28, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Μπά! δε λέει. Παίζεις σαν αμερικανάκι που κάνει αντίσταση στην εισβολή Γερμανών και Ιαπώνων. Καθόλου μυαλό ρε φούστη μου... Όλος ο κόσμος θα γούσταρε Γερμανικό campaign... κανενας δεν τους πάει πλεόν... μόνο οι Αγγλοι (που έφτιαξαν το παιχνίδι)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 28, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Ούτε σε skirmish δε μπορείς να πάρεις Γερμανούς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 28, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 δε σε πιάνω... βασικά σε wikipedia διάβασα το σενάριο - δεν το έχω πάρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Φεβρουάριος 28, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από neuromancer [Σήμερα, στις 18:32] Μπά! δε λέει. Παίζεις σαν αμερικανάκι που κάνει αντίσταση στην εισβολή Γερμανών και Ιαπώνων. Καθόλου μυαλό ρε φούστη μου... Όλος ο κόσμος θα γούσταρε Γερμανικό campaign... κανενας δεν τους πάει πλεόν... μόνο οι Αγγλοι (που έφτιαξαν το παιχνίδι)... Σαν τα Panzer Gerneral 1+2, ε?? Να έχεις τα tiger και panther έξω από την Washington :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 28, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 πρωτότυπη σχετικά αρχή... δε πρόλαβα να προχωρήσω... αλλά κακογραμμένο μου φάνηκε... και δε με άφηνε και πάνω από 1024χ768... (και εκεί έτρεχε χειρότερα από ότι το frontline FOW στα 1280 με 2 φορές καλύτερα γραφικά...) άσε που είχα νεότερους ageia από αυτούς που έβαζε και crashαρε... και με τους πιο παλιούς είναι οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 28, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Voudas αξιζει ε? πρπει ναναι οκ το γκειμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 28, 2008 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 θα το δω περισσότερο αύριο... πάντως θα το δω... αν ήταν δε θα το ακούμπαγα... αλλά πολύ κατώτερο του frontline... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 29, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 καλα πως ειναι δυνατον καινουργιο παιχνιδι και δεν υποστηριζει 1920χ1200 ελεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Φεβρουάριος 29, 2008 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 οσο το παιζεις κολλας....... εχει καποια μικροκολληματακια θελει patch οπωσδηποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukounis Μάρτιος 2, 2008 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 πρωτότυπη σχετικά αρχή... δε πρόλαβα να προχωρήσω... αλλά κακογραμμένο μου φάνηκε... και δε με άφηνε και πάνω από 1024χ768... (και εκεί έτρεχε χειρότερα από ότι το frontline FOW στα 1280 με 2 φορές καλύτερα γραφικά...) άσε που είχα νεότερους ageia από αυτούς που έβαζε και crashαρε... και με τους πιο παλιούς είναι οκ...+1 τα ίδια με την ανάλυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.