Jump to content

Turning Point: Fall of Liberty

neuromancer

Recommended Posts

Για όποιον τα έχει "μαζεμένα" με τους της απένταντι όχθης του Ατλαντικού "συμμάχους", μπορεί να ξεδώσει με το Turning Point: Fall of Liberty (από Codemasters) βάσει το οποίου ο Τσώρτσιλ πέθανε πριν τον WWII, οι Γερμανοί σάρωσαν Ευρώπη και Ρωσία και έκαναν ΑΠΟΒΑΣΗ στις ΗΠΑ. Να υποθέσω ότι θα υπάρχει campaign και από την πλευρά των Γερμανών...

http://www.codemasters.de/turningpoint/

Αρχική απάντηση από neuromancer

βάσει το οποίου ο Τσώρτσιλ πέθανε πριν τον WWII

Γιατί ο Churchil κέρδισε τον πόλεμο...? :hmm:

Anyway, έχει σχέση με το Warfront: Turning Point? Γιατί εκείνο είχε απίστευτα bugs... :T:

Εντάξει, δεν είπα ότι ο Τσώρτιλ κέρδισε τον πόλεμο. Αν οι της Codemasters είναι Εγγλέζοι μπορεί και να το πιστεύουν όμως.... Εγώ απλά ανέφερα μερικά στοιχεία από το alternate reality του παιχνιδιού. Για το άλλο που ρωτάς δεν έχω ιδέα.

Αγγλάκια είναι...

Codemasters (earlier known as Code Masters and often nicknamed Codies in magazines) is one of the longest running British video game developers. The CEO is Rod Cousens, formerly of Acclaim.

:OT:

Αυτή η Αcclaim είχε βγάλει ένα πολύ πλάκα παιχνίδι γύρω στο 97, το Constructor. Ήσουν εργολαβος και έφτιαχνες κτίρια γενικώς με αντιπάλους άλλους εργολάβους (CPs). Η πλάκα ήταν στο ότι χρησιμοποιούσες μαφιόζους, "φρικιά" και γενικώς υπόκοσμο για να διώξεις του κατόικους από μια περιοχή για να την αγοράσεις κοψοχρονιάς και να χτίσεις νέα κτίρια. Πολύ φάση (το παίζαμε στο στρατό ;-). Και το στυλ των γραφικών ήταν cartoonίστικο όπως στο Team Fortres 2 με φάτσες κάτσε-καλα!!.

http://en.wikipedia.org/wiki/Constructor_%28video_game%29

Μπά! δε λέει. Παίζεις σαν αμερικανάκι που κάνει αντίσταση στην εισβολή Γερμανών και Ιαπώνων. Καθόλου μυαλό ρε φούστη μου... Όλος ο κόσμος θα γούσταρε Γερμανικό campaign... κανενας δεν τους πάει πλεόν... μόνο οι Αγγλοι (που έφτιαξαν το παιχνίδι)...

Αρχική απάντηση από neuromancer [Σήμερα, στις 18:32]

Μπά! δε λέει. Παίζεις σαν αμερικανάκι που κάνει αντίσταση στην εισβολή Γερμανών και Ιαπώνων. Καθόλου μυαλό ρε φούστη μου... Όλος ο κόσμος θα γούσταρε Γερμανικό campaign... κανενας δεν τους πάει πλεόν... μόνο οι Αγγλοι (που έφτιαξαν το παιχνίδι)...

Σαν τα Panzer Gerneral 1+2, ε?? Να έχεις τα tiger και panther έξω από την Washington :devil:

πρωτότυπη σχετικά αρχή... δε πρόλαβα να προχωρήσω... αλλά κακογραμμένο μου φάνηκε... και δε με άφηνε και πάνω από 1024χ768... (και εκεί έτρεχε χειρότερα από ότι το frontline FOW στα 1280 με 2 φορές καλύτερα γραφικά...) άσε που είχα νεότερους ageia από αυτούς που έβαζε και crashαρε... και με τους πιο παλιούς είναι οκ...

πρωτότυπη σχετικά αρχή... δε πρόλαβα να προχωρήσω... αλλά κακογραμμένο μου φάνηκε... και δε με άφηνε και πάνω από 1024χ768... (και εκεί έτρεχε χειρότερα από ότι το frontline FOW στα 1280 με 2 φορές καλύτερα γραφικά...) άσε που είχα νεότερους ageia από αυτούς που έβαζε και crashαρε... και με τους πιο παλιούς είναι οκ...

+1 τα ίδια με την ανάλυση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.