Jump to content

NVSTOR.SYS στην Striker Extreme - ASAP HELP

SpirosTSporty1416003307

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερίζω το forum. Τοποθετώ το πρόβλημα μου επί τάπητος αφού έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα και λύση δεν έχω βρει. Σύστημα : Q6600 2,7 - Asus Striker Extreme - Corsair XMS2 2X1 GB DDR2 (4-3-3-8-2T , 2,1 V), ένας Raptor 36άρης, Enermax Liberty 620W, Gainward 8800GT, 2 X 500GB Seagate 16mb cache. Σε στιγμές ανύποπτες που εκτελείται μια "βαριά" εργασία - πχ επεξεργασία βίντεο με Sony Vegas - τρώω μια ωραία μπλε οθονούλα σχετικά με τον nvstor.sys (driver irql not enough και τα συναφή). Αυτό συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό. Εάν έχετε καμιά ιδέα....Ήδη έχω δοκιμάσει πολλούς drivers και πολλούς συνδυασμούς.

Φιλικά Σπύρος

Πάντως η καλύτερη και γρηγορότερη λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι ο φίλος μας ο γούγλης... ;)

Παιδιά συγνώμη που δεν απάντησα στις προτάσεις σας αλλά έκανα format. Θα διαβάσω αυτά που προτείνεται αλλά έχω φάει μερικές ωρίτσες στο google και πολλοί είχανε σηκώσει τα χέρια ψηλά. ’λλωστε όταν ήμουνα μέλος στο e-pcmag (δεν είχα φάει ban αλλά είχα ζητήσει την διαγραφή του λογαριασμού μου) πάνω από την σύνθεση του pc είχα γράψει : " first google then ask....νισάφι πια ". Σήμερα postάρησα αναστατωμένος γιατί τα πήρα στο κρανίο και αύριο αγοράζω νέο mobo (striker II ή P5E WS PRO ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.