mech5107 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 Λοιπόν, Την ανοιξα για να την τσεκάρω, αλλά λόγου του teflon στο o-ring για να μην πέρνει αέρα και της υπέρτατης δύναμής μου( ), κατάφερα να σπάσω το άσπρο πλαστικό που περνα μέσα από τον μαγνήτη και κρατάει την φτερωτή. Την κόλησα με κυανοακριλική, αλλά με το που βρήκε το πρώτο ζόρι στο να σηκώσει το νερο στο ψυγείο πέθανε πάλι... Παίζει να βρώ πουθενα ανταλακτικό όλον τον άξονα? Κάπου είχα δεί να αναφέρεται εδώ μέσα, αλλά δεν το βρήκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αν θυμάμαι καλά έχει το πλαίσιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Φεβρουάριος 28, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Το σκέφτηκα... Για eheim θυμάμαι μόνο... Ειναι κάτω το άτιμο το site... Edit: Πήρα στο μαγαζί στην Ζαίμη και μου είπαν ότι δεν έχει... Edit2: Από το www.plaisio.gr δεν μπορώ να μπώ, αλλά από το link που βρήκα από το history μπάινει μια χαρά...τι παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Φεβρουάριος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 η κυανοακρυλικη δε ξερω κατα ποσο αντοχη εχει στο νερο , γιατι δε δοκιμαζεις με εποξικη? θα πρεπει να εχεις υπομονη βεβαια , χωρις pc...:S , αλλα πιθανον να σου κανει τη δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Φεβρουάριος 28, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αν δεν βρώ τελικά ανταλακτικό, τότε θα τις πάρω όλες τις κόλες παραμάσχαλα Με την βοήθεια του eleven βρήκα αυτό: http://www.quiko.gr απ' όπου είχε πάρει ο ίδιος ανταλακτικό, αλλά μου πέφτει λίγο μακρια... Πάντως έχει ωραία υποδοχή το μαγαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Φεβρουάριος 29, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Τελικά δεν έχουν ούτε αυτοί... Μου είπαν να μου παραγγείλουν να το έχουν απο βδομαδα, αλλά ο φίλος μου δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμα στα μέρη σας... Μάλλον με βλέπω με καμμιά L20, αν δεν βρώ κάτι στην Aθήνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Φεβρουάριος 29, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Τελικά, μόλλις την άνοιξα πάλι για να δώ τι παίζει στα σίγουρα και είναι μια χαρά το κομμάτι που έσπασα...Το πρόβλημα είναι ότι από την κυανοακριλική είχε στάξει μια στάλα στην τρύπα από την μεριά της φτερωτής και την ακουμπάει για τα καλά και την εμποδίζει να γυρήσει άνετα..σε όλο το άλλο τμήμα μέσα στον μανήτη και μέσα στο πλαστικό είναι μια χαρά και χωρίς τζόγους...θα την πάρω μαζί στη σχολή για να πάρω μέ ένα 2,5άρι τρυπάνι την ανομαλία και μάλλον θα στρώσει...Εν το μεταξί είχα στείλει ένα mail στην hydor για να μου πουν τον dealer τους στην Ελλάδα...και μου απάντησαν οπότε το βάζω εδώ για να το έχουμε...---------------------------------------------------------------Hi Mr. ΧΧΧΧΧ,Thank you for choosing our brand an products. Our Importer/distributor in Greece is:PROVET PET FOOD & AccessoriesP.O. Box 26 - Aspropyrgos - AttikiTel. 0210 557 38 03 - Fax 02105573803Best regardsGina StefanInternational Area Manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Φεβρουάριος 29, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από mech5107 [Σήμερα, στις 23:56] Εν το μεταξί είχα στείλει ένα mail στην hydor για να μου πουν τον dealer τους στην Ελλάδα...και μου απάντησαν οπότε το βάζω εδώ για να το έχουμε... --------------------------------------------------------------- Hi Mr. ΧΧΧΧΧ, Thank you for choosing our brand an products. Our Importer/distributor in Greece is: PROVET PET FOOD & Accessories P.O. Box 26 - Aspropyrgos - Attiki Tel. 0210 557 38 03 - Fax 02105573803 Best regards Gina Stefan International Area Manager Πολυ χρησιμο,ευχαριστουμε (οπου κι αν ρωτησα,Hydor δεν ειχαν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.