Jump to content

προβλημα με modem/router (conn-x)

bluray

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια χαρα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας πανω στο εξης προβλημα: ειμαι κατοχος του modem/router sagem F@st 1500 wg. επειδη μενω σε μεζονετα το modem ειναι συνδεδεμενο με το pc του αδερφου μου που ειναι στον κατω οροφο και εγω τραβαω με wi fi ( msi us54se ii ) το σημα στον πανω οροφο με αποτελεσμα να μοιραζομαστε την τεσσαρα conn-x. Το προβλημα ειναι οτι πολλες φορες δεν βρισκω το modem μου με αποτελεσμα να μην εχω συνδεση....Α και κατι αλλο!! Βρισκω παντα modem που βρισκονται στα γυρω μαγαζια και σπιτια και δεν μπορω να βρω το δικο μου που ειναι στα 5 μετρα αποσταση...Ειναι δυνατον???? καμια ιδεα??? πιστευετε οτι φταιει το wi fi ???

Δοκίμασε και από άλλες θέσεις του σπιτιού να δείς πώς αντιδρά και αν το βρίσκει.

Αν συνδέεται ποιό εύκολα τότε είναι πρόβλημα τοποθεσίας.

μπα δεν ειναι αυτο το προβλημα γιατι οταν βρισκω το σημα εχω ισχυ σηματος 100%...καμια αλλη ιδεα?? λετε να δοκιμασω να αλλαξω καναλι (απο 6 να παω σε 12)?

Αφού είσαι στον πάνω όροφο δοκίμασε να γύρεις το κεραιάκι έτσι ώστε να είναι παράλληλα με το έδαφος. Έτσι ο κύριος λοβός θα πηγαίνει προς τα πάνω και προς τα κάτω, όχι αριστερά-δεξιά και θα έχεις καλύτερη κάλυψη στον όροφο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.