bluray Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 γεια χαρα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας πανω στο εξης προβλημα: ειμαι κατοχος του modem/router sagem F@st 1500 wg. επειδη μενω σε μεζονετα το modem ειναι συνδεδεμενο με το pc του αδερφου μου που ειναι στον κατω οροφο και εγω τραβαω με wi fi ( msi us54se ii ) το σημα στον πανω οροφο με αποτελεσμα να μοιραζομαστε την τεσσαρα conn-x. Το προβλημα ειναι οτι πολλες φορες δεν βρισκω το modem μου με αποτελεσμα να μην εχω συνδεση....Α και κατι αλλο!! Βρισκω παντα modem που βρισκονται στα γυρω μαγαζια και σπιτια και δεν μπορω να βρω το δικο μου που ειναι στα 5 μετρα αποσταση...Ειναι δυνατον???? καμια ιδεα??? πιστευετε οτι φταιει το wi fi ???
dpolal Φεβρουάριος 28, 2008 #2 Φεβρουάριος 28, 2008 Δοκίμασε και από άλλες θέσεις του σπιτιού να δείς πώς αντιδρά και αν το βρίσκει.Αν συνδέεται ποιό εύκολα τότε είναι πρόβλημα τοποθεσίας.
bluray Φεβρουάριος 28, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 28, 2008 μπα δεν ειναι αυτο το προβλημα γιατι οταν βρισκω το σημα εχω ισχυ σηματος 100%...καμια αλλη ιδεα?? λετε να δοκιμασω να αλλαξω καναλι (απο 6 να παω σε 12)?
trendy Μάρτιος 6, 2008 #4 Μάρτιος 6, 2008 Αφού είσαι στον πάνω όροφο δοκίμασε να γύρεις το κεραιάκι έτσι ώστε να είναι παράλληλα με το έδαφος. Έτσι ο κύριος λοβός θα πηγαίνει προς τα πάνω και προς τα κάτω, όχι αριστερά-δεξιά και θα έχεις καλύτερη κάλυψη στον όροφο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.