Jump to content

Mobile Broadband

xrist

Recommended Posts

Λογικα Μεχρι 3.2 mbps.

ο περιορισμος ειναι καθαρα θεμα usb modem και οχι δικτυου.

θα πρεπει να βρεις τι μοντελο ειναι το στικακι που δινουν σε αυτην την προσφορα και να κοιταξεις τι μεγιστες ταχυτητες μπορει να πιασει.

φυσικα,θα πρεπει να εισαι εντος δικτυου 3G για να πιασεις ταχυτητες adsl,αλλιως σε 2G θα ειναι σαν να εισαι με dial up.

A ok γιατί εδώ που βρίσκομαι (Αλεξανδρούπολη) με ένα ALCATEL της WIND το ανώτερο που είδα είναι 500kbps(UMTS/HSPA)

Και με ένα άλλο μόντεμ που δίνει η wind περίπου την ιδία ταχύτητα έχω.

Λογικα Μεχρι 3.2 mbps.

ο περιορισμος ειναι καθαρα θεμα usb modem και οχι δικτυου.

θα πρεπει να βρεις τι μοντελο ειναι το στικακι που δινουν σε αυτην την προσφορα και να κοιταξεις τι μεγιστες ταχυτητες μπορει να πιασει.

φυσικα,θα πρεπει να εισαι εντος δικτυου 3G για να πιασεις ταχυτητες adsl,αλλιως σε 2G θα ειναι σαν να εισαι με dial up.

Τόσο καιρό που είμαι με wind έχω δει μέχρι 1.2Μb/s με ότι modem και αν εχω δοκιμασει. Άρα είναι καθαρα και θέμα δικτύου. Άσε τι ταχύτητες διαφημίζουν...

Τόσο καιρό που είμαι με wind έχω δει μέχρι 1.2Μb/s με ότι modem και αν εχω δοκιμασει. Άρα είναι καθαρα και θέμα δικτύου. Άσε τι ταχύτητες διαφημίζουν...

οταν ειπα πως ο περιορισμος ειναι θεμα μοντεμ και οχι δυκτιου , εννοουσα πως το μοντεμ ειναι αυτο που θα καθορισεις αν θα πιασεις την μεγιστη ταχυτητα που μπορει να προσφερει το δικτυο ή οχι.

Αν το μοντεμ σου εχει προδιαγραφες για μεγιστη ταχυτητα συνδεσης τα 7.2mbps gia paradeigma kai 20mbps να μπορει να σου δωσει το δικτυο , εσυ παλι θα πιανεις 600-700 kbps.

το 1.4 ειναι το μεγιστο που πιανει το δυκτιο της wind νομιζω , οποτε με 1.2 λες ευχαριστω και πας παρακατω.

Συνεπως επανερχομαι και επαναλαμβανω πως ο περιορισμος της ταχυτητας εξαρταται απο το μοντεμ και μονο.

Οι περιορισμοι του δικτυου ειναι κατι διαφορετικο και να μην ξεχναμε φυσικα πως μιλαμε για Wireless Internet το οποιο εχει θεωριτικο μεγιστο το οποιο δεν πιανεις ποτε ακομα και αν εισαι ριζομενος κατω απο κεραια 3G.

Οπως ακριβως λειτουργει και η ADSL.

Συμγωνα με ερευνα που εγινε το καλοκαιρι απο το Μετσοβιο παντως , το ταχυτερο δικτυο 3G (καλυψη και ταχυτητα) το εχει η Vodafone με διαφορα 20% απο Cosmote και 40% απο Wind

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.