iparout Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 Λοιπόν παιδιά, πρόβλημα και με έναν άλλο δίσκο (ματιασμένος είμαι ?).Συγκεκριμένα, ήταν χωρισμένος σε 2 partitions και έκανα merge το 2ο μέσα στο 1ο με το partition magic, αλλά δυστυχώς αυτό που κατάφερε το πρόγραμμα ήταν να εξαφανίσει ΟΛΑ τα δεδομένα του 2ου partition και να το βγάλει ως Unrecognized. Του έκανα quick format σε NTFS και έτρεξα αρχικά το GetDataBack for NTFS, το οποίο βρίσκει ολα τα παλιά αρχεία, αλλά όταν πάω να ανοίξω τα περισσότερα avi, μου γράφει o media player classic "Cannot render file" !Με το File Scavenger δοκίμασα επίσης, αλλά πάλι τα ίδια (κάποια ανοίγουν, κάποια άλλα όχι)Το μόνο που δουλεύει είναι το Easy Recovery Pro, αλλά δεν εμφανίζει τα ονόματα των αρχείων, πράγα πολύ άβολο (είναι γύρω στα 120 GB δεδομένα)Ιδέες ?
JaguarOne Φεβρουάριος 28, 2008 #2 Φεβρουάριος 28, 2008 Φτιάξε καφέ και ξεκίνα με το Easy Recovery Pro. Είναι απο τα καλύτερα εργαλεία για ανάκτηση δεδομένων και αμφιβάλω ότι υπάρχει άλλο εργαλείο που θα κάνει την ίδια δουλειά και θα σώσει και τα ονόματα...Να λες πάλι καλά, και ότι έμαθες κάτι σήμερα (merge partitions == παίζω με την φωτιά)
mortisboy Φεβρουάριος 28, 2008 #3 Φεβρουάριος 28, 2008 ...κανε αυτο που σου ειπε ο απο πανω, και καλη τυχη ...δεν μπορω ομως να καταλαβω πως πατε και κανετε τετοιες δουλειες με τα αρχεια σας μεσα....μα εννοειται οτι θα το παθενες αυτο...merge κανεις με την προυποθεση οτι τα αρχεια που εχεις μεσα δεν τα χρειαζεσαι
JaguarOne Φεβρουάριος 28, 2008 #4 Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από mortisboy [Σήμερα, στις 13:08] ...κανε αυτο που σου ειπε ο απο πανω, και καλη τυχη ...δεν μπορω ομως να καταλαβω πως πατε και κανετε τετοιες δουλειες με τα αρχεια σας μεσα....μα εννοειται οτι θα το παθενες αυτο...merge κανεις με την προυποθεση οτι τα αρχεια που εχεις μεσα δεν τα χρειαζεσαι ή έστω έχεις κάνει backup πρώτα
gio7 Φεβρουάριος 28, 2008 #5 Φεβρουάριος 28, 2008 ελπιζω να βγαλεις ακρη.....Εγω μαλλον σταθηκα τυχερος...δεν γνωριζα τον κινδυνο του να χασεις δεδομενα κατα το merge...εκανα προχθες με το acronis disk director κ για καλη μου τυχη δεν εχασα τα δεδομενα....Απο δω κ περα μαλλον πρεπει να ειμαι πιο προσεκτικος......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.