Jump to content

Θα ντυθέιτε τίποτα τις απόκριες;

LevelOne

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ωρε γέλιο που έχει να πέσει... εγω ανάβω το φυτίλι, κάντε εσείς το μπαμ! :hehe:

Το σκέφτομαι πάντως ρε γαμώτο, ποτέ δεν ημουν του ξεφωνημένου (κραγιόνια, σουτιεν, ζαρτιέρες)... Αμα δω καμια καλή ιδέα εδω μέσα μπορεί και να το σκεφτώ....

εγω θα ειμαι πατρα, μαλλον θα μπουμε με ομαδα. αλλα ακομα δεν μου ειπαν τι θα ειμαστε ντυμενοι! :p

Δανειστηκα την, επιτυχημενη ομολογουμενος, φορεσια του SLN :hehe:

Θα κανω θραυση :D

sln9cu.jpg

rofl ! Οποτε βλεπω την φωτο με πιανει νευρικο γελιο!

Παντως σε σημερινο παρτυ θα ντυθω μπαλαρινα κ το Σαβαβτο σε αλλο Ερωτας (με φουστιτσα, γοβιτσες)

ΥΓ:

Παροιμιες τυπου "Ντεφι και Αποκρεα, του π*υστη η χαρα", παρακαλω να λειπουμ :p

Να φανταστώ ότι θα κάνεις το βανάκι που βοήθησε στην κινηματογράφηση του Ροζ DVD ε; :hehe:

Αρχική απάντηση από DJD

Να φανταστώ ότι θα κάνεις το βανάκι που βοήθησε στην κινηματογράφηση του Ροζ DVD ε; :hehe:

Όχι, θα βαφτώ μαύρος και θα σε ακολουθώ όπου πηγαίνεις

Αρχική απάντηση από astrolabos

Όχι, θα βαφτώ μαύρος και θα σε ακολουθώ όπου πηγαίνεις

χαχαχα

Μάγειρας!!!!!!:kiss::kiss: Αν και ήθελα να ντυθώ τραβέλι δεν μου έκατσε......νταμν :whistle2:

Μην χαλιέσαι βρε, από ευκαιρίες άλλο τίποτα :hehe:

Αν ντυνομουν κατι φετος(που δεν προκειται) θα ηταν Ψ-orro(δηλαδη Zorro-Ψωμιαδης edition)

Αν ντυνομουν κατι φετος(που δεν προκειται) θα ηταν Ψ-orro(δηλαδη Zorro-Ψωμιαδης edition)

θα σκασεις με το παπακι ή χαρταετο και φουσκωτο?...:p

Δανειστηκα την, επιτυχημενη ομολογουμενος, φορεσια του SLN :hehe:

Θα κανω θραυση :D

sln9cu.jpg

πες μου οτι ο Σολωνας υπηρξε ατριχος,αυτο μονο πες μου..ΤΕΛΟC !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.