perp Φεβρουάριος 29, 2008 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 πως και μου ειχε ξεφυγει αυτο το thread? καλουτσικο φαινεται πάντως απο τα screenshots....για να δουμε.....αντε να ξεπιαστουμε και λιγακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 13, 2008 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Φάγαμε και την φρίκη μας με την 9800gx2 στο FFOW.... στον χαμό έχουμε κάτι frame drops από τα 55-60 στα 7!!!! (στα 1900χ1200) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 13, 2008 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Γενικά στην πίστα Mountain king αν και είναι σε κλειστό χωρο παρατηρώ μεγάλο frame drop...είναι unplayable...To Παρατηρησε κανεις άλλος;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 13, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 οχι τοσο μεγαλο drop δεν εχω δει μεχρι στιγμης..αλλα μια ασταθεια την εχει σε μεγαλο βαθμο...φορα τους τους 85 στην GX2 δειχνουν αρκετα δυνατοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 13, 2008 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Πέρασα και τους νέους drivers αλλά δεν αλλάζει η κατάσταση...κάποιο patch ίσως....κανείς δεν το έχει φθάσει στην πίστα mountain king;;; Ως εκεί δεν παρατηρούσα μεγάλο framerate drop.....Κακογραμμένο μάλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 15, 2008 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 ψάχοντας το βρήκα το εξής [http://justiceandwar.org/showthread.php?t=688]I use two video cards in SLI and get a terrible framerate!Try disabling one of the cards in SLI mode.Disable το SLI mode στην 9800gx2 πως γίνεται;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 15, 2008 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 ψάχοντας το βρήκα το εξής [http://justiceandwar.org/showthread.php?t=688]I use two video cards in SLI and get a terrible framerate! Try disabling one of the cards in SLI mode. Disable το SLI mode στην 9800gx2 πως γίνεται;;; Τι εγινε ρε Σπυρο ακομα να βρεθει κανένας κάτοχος 9800GX2 να πάρεις απάντηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 15, 2008 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Ψάχνω Ιντερνετ, δοκιμάζω τα διαφορα που βρίσκω (είτε από ingame settings , είτε από nvidia control panel) αλλά μάταια....μου χει σπάσει τα νεύρα....δεν παρατάω ποτέ τα παιχνίδια που ξεκινάω...Θα είναι το 1ο μαλλον αν δεν βγει κανένα patch Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Απρίλιος 15, 2008 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Πηγαινε στο NV control panel->SLI configuration->multi-monitor support=no SLI Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Μάϊος 27, 2008 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 Μολις τσιμπησα την Special Edition με 19,99 απο το ΜΜ(περιλαμβανει το παιχνιδι,soundtrack,ποστερ,artbook και T-shirt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Μάϊος 27, 2008 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 Μεγειες, καλοπαιχνιδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 27, 2008 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 Πολλά είναι γι' αυτή τη μλκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Μάϊος 27, 2008 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 Γουστα ειναι αυτα racer, εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ, και 20ε πολλα για collectors edition? Και σκετο να ηταν, παλι παφτηνα ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
serafino Οκτώβριος 1, 2008 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2008 Προσπαθω για 2η φορα να τρεξω αυτο το παιχνιδι αλλα δυσκολευομαι...Στις σημειωσεις μου λεει οτι πρεπει να αναβαθμισω το συστημα μου ως εξης* Microsoft .NET Framework v2.0 ( http://www.microsoft.com/downloads/results.aspx?pocId=&freetext=Microsoft%20.NET%20Framework%20v2.0&DisplayLang=en )* Microsoft Visual C++ Redistributable ( http://www.microsoft.com/downloads/results.aspx?pocId=&freetext=Microsoft%20Visual%20C%2b%2b%202005%20Redistributable&DisplayLang=en )* Microsoft DirectX 2007 November* AMD Drivers ( http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182,00.html )* AGEIA PhysX Drivers ( http://www.ageia.com/drivers/drivers.html )* Latest Video DriversΤο Microsoft Visual C++ Redistributable που ακριβως βρισκεται?Το ageia.com/drivers/drivers.html απ οτι φαινεται δεν δουλευει πλεον, ξερετε που να βρω αυτους τους drivers?Τα υπολοιπα ειναι οk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Οκτώβριος 1, 2008 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2008 Καταρχήν πριν κάνουμε νέο θέμα, κάνουμε αναζήτηση. Τωρα πες μας τι λειτουργικό έχεις και αν ειναι full ενημερωμένο. Επισης μερικές πληροφορίες για το σύστημα σου θα βοηθουσαν. Για τα περισσότερα που ζητάς το Microsoft Download Center είναι η λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serafino Οκτώβριος 1, 2008 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2008 Tελικα το παιχνιδι ετρεξε αμεσως μολις εβαλα το PhysX_8.09.04(δεν θυμαμαι απο που το βρηκα) παρολο που η καρτα μου δεν ειναι στη λιστα των υποστηριζομενων καρτων! (7800 agp).Μια αλλη ερωτηση υπαρχει τωρα, πως γινεται το Save?Eβγαλα τη πρωτη πιστα και μετα πηγα quit για να βγω αλλα μου ειπε να σωσω πρωτα για να μη χαθει η προοδος μου. Ωστοσο δεν ειδα πουθενα επιλογη save, οποτε πρεπει να επαναλάβω τη πιστα....:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
serafino Οκτώβριος 6, 2008 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2008 Λοιπον? Δεν θα μου πει κανεις πως γινεται save στο Frontlines?...????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Οκτώβριος 6, 2008 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2008 Aν θυμάμαι καλά, δεν υπάρχει save τύπου F5... μόνο στα checkpoints.(αν δεν κάνω λάθος βέβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Οκτώβριος 6, 2008 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2008 Όντως δεν έχει.. σου δίνει 4 ή 5 προσπάθειες (deployments-ανάλογα το level) και μετά restrart mission ή level:mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
serafino Οκτώβριος 6, 2008 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2008 Perp, δε μιλαω για quick save... Για ΑΠΛΟ save μιλαω.Βiker, δηλαδη μου λες οτι δεν εχει καθολου save??!! Και τοτε πως το τεματιζεις το παιχνιδι? Παιζοντας 50 ωρες αδιακοπα?Εγω τελειωσα το 1ο level και αρχισα το 2ο(εκει που οδηγας ενα σαν tank). Mετα εκανα quit και οταν το ξανανοιξα διαπιστωσα οτι η προοδος μου ειχε χαθει! Πρεπει να ξαναρχισω απ την αρχη(1ο level)..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.