gbak Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 λοιπον το τρεξα το game ειναι FPS περιπου στα 10gb δειχνει αρκετα ενδιαφερον με αρκετα καλα γραφικα και πολυ καλο ηχο.. περιμενω εντυπωσεις http://www.gamespot.com/pc/action/frontlinesfuelofwar/index.html?om_act=convert&om_clk=tabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Φεβρουάριος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Την beta που κατέβασα από fileplanet δεν μπόρεσα να το κάνω να τρέξει στο συστημά μου. Πολλά κολλήματα, bugs, δεν παιζόταν.Πάντως έχει μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες (π.χ. τηλεκατευθυνόμενα οχήματα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 28, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 πολύ καλό όντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Μόνο τα reviews είδα, δεν το έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου, αλλά φαίνεται καλό. Εντύπωση μου κάνει, γιατί δεν έχει ακουστεί καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 28, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Φτιαχτηκε απτα ιδια ατομα που ητανε υπευθυνα για την αναπτυξη του desert combat ( bf1942 mod ) και το finalizing - play testing του battlefield 2, οταν σας επρηζα να κατεβασετε την beta κανεις δεν με ακουγε anyway ελπιζω να βγηκε στην αγορα ως ετοιμο προιον και να εχει την καταλληλη υποστηριξη απο πισω, πιστευω πως εαν η kaos studios εχει φτιαξει τα προβληματα με το netcode τις επιδοσεις ( αν και σε εμενα τα fps ητανε μια χαρα στην 0.3, σχεδον παντα στο 60 ) και την αισθηση των οχηματων τοτε εχει στα χερια της ενα bf2 killer Σαν ιδεα μου φανηκε πολυ καλο απτην αρχη αλλα χρειαζεται το καταλληλο "polishing" για να κερδισει τον κοσμο, αυτο που με ενοχλει ειναι η παραλληλη αναπτυξη με την εκδοση για 360, ανυσηχω μηπως η τελικη ποιοτητα του τιτλου εχει εππηρεαστει απο αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Φεβρουάριος 28, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 για να το δοκιμασουμε....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 28, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Δεν πρόλαβα να πολυασχοληθώ μαζί του παρά μόνο 10 λεπτάκια αλλά όσο έπαιξα κόλλαγε ανά 5 δευτερόλεπτα για 2δεύτερα κει επανερχόταν. Το framerate όταν έπαιζε ήταν αξιοπρεπέστατο οπότε κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει. Αντιμετώπισε κανείς άλλος κάτι παρόμοιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 28, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 nope...εμένα πάντως ο χειρισμός των οχημάτων (ένα βασικά είδα) δε μου άρεσε... πολύ ελαφρύ και rallyστικο/arcade μου φάνηκε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 28, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 παντως ειναι λιγο βαρυ..η ιδεα μου ειναι...επισης εχω την εντυπωση χρειαζεται ενα πατσακι και γρηγορα μαλιστα...εκτος και αν φταιει η ατι απο ρυθμισεις γραφικων ετσι αναφορικα πως το τρεχεται? @GruntGR παιζει αυτο που ειπες για το bf2... να και ενα screenshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 28, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 μιλαμε εχει φοβερη πλακα το game με τα διαφορα drone που κοντρολαρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Φεβρουάριος 28, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 εχει single player το παιχνιδι? επισης ενα update (1.0.1) εχει ηδη κυκλοφορησει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 28, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 βεβαια και χει κανονικα missions οσο για το update καλη φαση ....δειχνει οτι το χρειαζεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 28, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 To foliage ήταν αυτό που μου έκανε την ζημιά. Αν το κουνήσω προς τα δεξιά αρχίζει τρελό πανηγύρι από κολλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukounis Φεβρουάριος 29, 2008 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Καλούτσικο είναι - σαφώς καλύτερο από to denied opps και hour of victory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 29, 2008 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από gbak μην το πατσαρετε ακομα εκτος και αν εχετε το αναλογο .exe.. πιπερι πιπερι Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 29, 2008 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 η βλακεία είναι μόνο ότι βγήκε το assassins:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 29, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 βρηκαμε και sniper...και αλλο ενα drone το οποιο το κοντρολαρεις και το ριχνεις πανω στα τανκ σαν τηλεκατευθυνομενο c4..εχει καινοτομιες το παιχνιδι παντως που σε κρατανε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 29, 2008 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Demo δεν υπάρχει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 29, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 οχι φιλαρακ..τι φοβασαι το 10ρικο? ειναι τεραστιο το μαμημενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 29, 2008 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από gbak [Χθες, στις 23:59] οχι φιλαρακ..τι φοβασαι το 10ρικο? ειναι τεραστιο το μαμημενο Οκ, καιρός να δοκιμάσω το καινούριο μου ρούτερ..να δω τι ψάρια πιάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.