Κωστάκης Μάρτιος 7, 2008 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 ''...and touching it twice in rapid succession will power the machine down''Τα win όμως έτσι λογικά θα κάνουν shut down κανονικά.. εγώ λέω αν έχι κολλήσει το λειτουργικό τι κάνουμε... ή μήπως δέν κατάλαβα καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Μάρτιος 22, 2008 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 Ξέρει κανείς ποτε θα έρθει κατα δω??απο τις 14 που ρωτάω στα Μουλτιράμα συνεχώς μου λένε απο βδομάδα...στο πλαίσιο δεν μου είπαν συγκεκριμένη ημερομηνία Link to comment Share on other sites More sharing options...
red alert Μάρτιος 22, 2008 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 Μεγείες=====200E Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Μάρτιος 26, 2008 Author #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 Σημερα το εστησα επιτελους....Νερουλάτο και τούμπανο...Ελπίζω να προλάβω απόψε να ανεβάσω φωτο..Χιλια ευχαριστω στον Jason που βοηθησε 7 ώρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάρτιος 26, 2008 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 Ολα για τον κολιτο μου psilo χεχε:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.