kallileo Φεβρουάριος 28, 2008 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από gznp Κοίτα, κι εμένα σχεδιαστικά δε μου λέει και πολλά, άσε που δε χωνεύω τον τρόπο που μπαίνουν οι δίσκοι. Αλλά - αυτό με το τριπλό ψυγείο πάνω, ο πανεύκολος τρόπος για να κρύψεις καλώδια και το full αλουμίνιο body του, μ' αρέσουν πολύ. Καλορίζοκο ψηλέ! Αρχισε να ξυνεται η τσεπη μου παλι...μου αρεσε αυτο με το ψυγειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fafoylis Φεβρουάριος 28, 2008 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 μήπως πρέπει να ανοίξεις και την οθόνη αφής δώσε φίλε μου μεγιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 28, 2008 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Δε θέλω να χαλάσω το thread αλλά γιατί να μην προτιμήσει κάποιος αυτόhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1073052 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 28, 2008 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αυτό είναι Μidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 28, 2008 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Super Midi θα έλεγα απλά δεν παίρνει ψυγείο αλλά έχει όλες τις άλλες ευκολίεςκαι δε φαίνεται να έχει περιορισμούς στα καλώδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Φεβρουάριος 28, 2008 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από Spyrus [Σήμερα, στις 19:21] ...απλά δεν παίρνει ψυγείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fafoylis Φεβρουάριος 28, 2008 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 το παίρνει αλλά δεν θα έχεις 5.25'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 28, 2008 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Υπάρχει και το P80 που είναι ακόμα πιό μεγάλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 28, 2008 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Και πιο ακριβό Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 28, 2008 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Κι ένα review από το DriverHeaven: http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=530 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Μάρτιος 2, 2008 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Ωραίο το κουτι αλλά στοχεύει σε διαφορετική κατηγορία απο το αδελφάκι του RC-1000. Δεν έχει την ηχομόνωση του RC-1000, πράγμα που το κάνει πιο θορυβώδες, η πατέντα με τους δίσκους αντικαταστάθηκε από ένα σύστημα που εντάξει για τα λεφτα του θα περιμενα κάτι καλύτερο...Τέλος από φατσα βρίσκω το 1000 πιο όμορφο, αλλά γουστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάρτιος 2, 2008 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 εγω νομιζω οπως το δει ο καθενας καλητερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Μάρτιος 2, 2008 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Ωραίο επεξεργαστή έχεις!:jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάρτιος 3, 2008 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 psile βάλε και καμιά φωτογραφία με το pc στημένο άν μπορεις :jump1:ΜΕΓΕΙΑ:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Μάρτιος 3, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Στο κουτι καθετε ακομα ψαχνω τι θα του βαλω...Ειμαι σε σκεψεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάρτιος 3, 2008 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 χα περιμενω να βαλουμε την υδροψιξη μεσα ... psile tank θελουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάρτιος 5, 2008 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2008 μια απορία που μου δημιουργήθηκε τώρα... μιας και το power είναι touch sensitive άν θέλω να κλείσω απο κεί το pc επειδή κολλησε για παράδειγμα (όπως γίνεται με τα κανονικά κουμπιά που τα κρατάς για μερικά δευτερόλεπτα πατημένα μέχρι να διακοπεί η παροχή ρεύματος) πώς θα το κάνω?Θα κλείνω το τροφοδοτικό ή γίνεται το ίδιο και με το touch sensitive κουμπάκι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Μάρτιος 5, 2008 Author #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2008 Δεν ξέρω να σου απαντησω μιας και το κουτακι καθετε στην κούτα του εδώ δίπλα..:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Μάρτιος 5, 2008 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2008 Θα κλείνω το τροφοδοτικό ή γίνεται το ίδιο και με το touch sensitive κουμπάκι??? Δουλεύει κανονικά το κουμπί σαν να ήταν κανονικός διακόπτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 5, 2008 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2008 μια απορία που μου δημιουργήθηκε τώρα... μιας και το power είναι touch sensitive άν θέλω να κλείσω απο κεί το pc επειδή κολλησε για παράδειγμα (όπως γίνεται με τα κανονικά κουμπιά που τα κρατάς για μερικά δευτερόλεπτα πατημένα μέχρι να διακοπεί η παροχή ρεύματος) πώς θα το κάνω?Θα κλείνω το τροφοδοτικό ή γίνεται το ίδιο και με το touch sensitive κουμπάκι??? originally posted @ Coolermaster forums Did you notice something missing from the front panel? Well, here it is, the power/reset button and port block. But wait, this isn't just any old button, it's a touch-sensitive switch! All you do to turn your machine on is touch your fingertip to the power symbol. Touching it again will reset the computer, and touching it twice in rapid succession will power the machine down. Very cool feature, but a little too fun to play with, hehe.Υποψιν οτι δεν το εχω δοκιμασει στην πραγματικοτητα οποτε κραταω καποια επιφυλαξη μεχρι να το δω να λειτουργει στην πραξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.