psilos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 Ενα τεράστιο Ευχαριστώ στα μέλη του thelab.gr για την φιλικότητα τους στην Κοπή της πίτας...(και τον τυχερό GoMaR που ηταν δίπλα μου και τον JohnyGR απο την άλλη) BTW Έκτο φλουρι του 2008... Το κουτάκι είναι υπέροχο να ειναι καλά τα παιδια στο multirama extreme για την προσφορά...(πάντα τέτοια...) Και ευχαριστώ τον κολλητό μου Jason που με βοηθησε να το πάω σπίτι και εβγαλε κάτι φωτό... Να ξεκινήσω με teaser photos...? [Ενα πιτσιρικι στο δρόμο που το πηγαινα σπιτι μου λέει επεξεργαστής είναι...? ] Τί έχει μέσα άραγε..? Ωραίο άνοιγμα Ανετα 1/2" λάστιχο... Αποσπώμενη οροφή για το καλοκαίρι Ανετα ενα τριπλό ψυγειάκι επάνω αλλα και απο μέσα... Accessories με το κιλό... Φιλτράκι στο τροφοδοτικό.. Και χειρόβιδες στις pci.... :worship: Δεν θελετε να δείτε το γραφείο μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 27, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Μεγειά! Κι ευχαριστούμε άλλη μια φορά τα παιδιά από το Multirama Extreme της Στουρνάρη για την ευγενική τους χορηγία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 27, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Ωραίο. Σε καλή μερία!;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Φεβρουάριος 27, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 τελικα το κουτακι ειναι απεχτο καμια σχεση με το απλο cosmos που ξεραμε αυτο τα σπαει πραγματικα εχει πολι χλιδα αλλο να το βλεπεις απο τις fotos και αλλο απο κοντα ααααα ρεεεεεε Psileeeeeeeeeeeee με τα φλουρια σου και την .....φαρδια σου απο τα 38 κοματια της πιτας εσυ το πετιχες το φλουρι χαχα ΝiCe..! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Φεβρουάριος 27, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Μεγείες! Πολύ ωραίο είναι το ρημάδι...με βάζει σε σκέψεις πάνω που είχα βάλει στο μάτι το απλό Cosmos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 28, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 μεγειαααααα........... :P άμα ερχόμουν τα καθόμουν στην θέση σου και θα το είχα κερδίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Φεβρουάριος 28, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Δεν ηρθες ομως...Δεν πειράζει εισαι ατυχος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Φεβρουάριος 28, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 χαχαααχαχα μα τι ατυχια και αυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos3000 Φεβρουάριος 28, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 cool... :banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 28, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Μαλλον ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει καθολου αυτο το κουτι ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Φεβρουάριος 28, 2008 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Ψηλέ, μπράβο ρε συ, σε καλή μεριά, χάρηκα που ήσουν ο τυχερός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 28, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από icy20 Μαλλον ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει καθολου αυτο το κουτι ε? Κοίτα, κι εμένα σχεδιαστικά δε μου λέει και πολλά, άσε που δε χωνεύω τον τρόπο που μπαίνουν οι δίσκοι. Αλλά - αυτό με το τριπλό ψυγείο πάνω, ο πανεύκολος τρόπος για να κρύψεις καλώδια και το full αλουμίνιο body του, μ' αρέσουν πολύ. Καλορίζοκο ψηλέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Φεβρουάριος 28, 2008 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από gznp σε που δε χωνεύω τον τρόπο που μπαίνουν οι δίσκοι. Kαι στο stacker 830 evo που έχω μπαίνουν με τον ίδιο απαίσιο τρόπο. Αναγκαστικά τους βάζεις και τους ξεχνάς μέσα, εκτός αν παίξει rack με hotswap στην πρόσοψη που ψήνομαι κι εγώ. Αλλά θέλω 2, και 65 που κάνει έκαστο είναι ποσό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 28, 2008 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Μεγείες Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Φεβρουάριος 28, 2008 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Kαλοδουλευτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Φεβρουάριος 28, 2008 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Mε γειες με γειες...και καλοδούλευτοεπειδή η απορία ακόμη δεν μου λύθηκε!τελικά εχει reset button η οχι?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Φεβρουάριος 28, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Δεν το βρήκα πουθενα...Να κάνω μια ερωτηση...Ενα καλώδιο που παρεμβάλετε στο 24pin extension και καταληγει στο power on ξερει κανεις τι ειναι..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Φεβρουάριος 28, 2008 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από psiloshac [Σήμερα, στις 14:41] Ενα καλώδιο που παρεμβάλετε στο 24pin extension και καταληγει στο power on ξερει κανεις τι ειναι..? Μας δουλεύεις ρε μεγάλε. Μόνο εσύ το έχεις το κουτί στο σπίτι σου Εμείς θα ρωτάμε, εσύ θα απαντάς Πέρα την πλάκα, - με μία επιφύλαξη - είναι για να παίρνει ρεύμα το touch button καθώς και ένα κόκκινο φως που έχει πάνω ψηλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Φεβρουάριος 28, 2008 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Καλά....οκ...Ρωτήστε....Εγραψα και στο πρώτο ποστ δεν θελετε να δείτε το γραφείο μου γτ αν δειτε πως εχω το κουτι θα με μαλώσετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.