Jump to content

COOLERMASTER COSMOS S (56K not friendly)

psilos

Recommended Posts

Ενα τεράστιο Ευχαριστώ στα μέλη του thelab.gr για την φιλικότητα τους στην Κοπή της πίτας...(και τον τυχερό GoMaR που ηταν δίπλα μου και τον JohnyGR απο την άλλη)

BTW Έκτο φλουρι του 2008...:upside:

Το κουτάκι είναι υπέροχο να ειναι καλά τα παιδια στο multirama extreme για την προσφορά...(πάντα τέτοια...)

Και ευχαριστώ τον κολλητό μου Jason που με βοηθησε να το πάω σπίτι και εβγαλε κάτι φωτό...

Να ξεκινήσω με teaser photos...?:p

[Ενα πιτσιρικι στο δρόμο που το πηγαινα σπιτι μου λέει επεξεργαστής είναι...?:jump: ]

DSC02230.jpg

DSC02232.jpg

Τί έχει μέσα άραγε..?

DSC02235.jpg

DSC02233.jpg

:jump:

DSC02238.jpg

DSC02237.jpg

DSC02240.jpg

DSC02241.jpg

Ωραίο άνοιγμα

DSC02260.jpg

DSC02245.jpg

DSC02246.jpg

DSC02262.jpg

Ανετα 1/2" λάστιχο...

DSC02271.jpg

DSC02267-1.jpg

Αποσπώμενη οροφή για το καλοκαίρι :p

DSC02272.jpg

Ανετα ενα τριπλό ψυγειάκι επάνω αλλα και απο μέσα...

DSC02273.jpg

DSC02269.jpg

Accessories με το κιλό...

DSC02270.jpg

Φιλτράκι στο τροφοδοτικό..

DSC02265-1.jpg

Και χειρόβιδες στις pci....

DSC02266-1.jpg

:worship:

Δεν θελετε να δείτε το γραφείο μου...

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

τελικα το κουτακι ειναι απεχτο καμια σχεση με το απλο cosmos που ξεραμε αυτο τα σπαει πραγματικα εχει πολι χλιδα αλλο να το βλεπεις απο τις fotos και αλλο απο κοντα ααααα ρεεεεεε Psileeeeeeeeeeeee με τα φλουρια σου και την .....φαρδια σου απο τα 38 κοματια της πιτας εσυ το πετιχες το φλουρι χαχα ΝiCe..!:p :p :jump::innocent:

Αρχική απάντηση από icy20

Μαλλον ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει καθολου αυτο το κουτι ε?

Κοίτα, κι εμένα σχεδιαστικά δε μου λέει και πολλά, άσε που δε χωνεύω τον τρόπο που μπαίνουν οι δίσκοι.

Αλλά - αυτό με το τριπλό ψυγείο πάνω, ο πανεύκολος τρόπος για να κρύψεις καλώδια και το full αλουμίνιο body του, μ' αρέσουν πολύ.

Καλορίζοκο ψηλέ! :D

Αρχική απάντηση από gznp

σε που δε χωνεύω τον τρόπο που μπαίνουν οι δίσκοι.

Kαι στο stacker 830 evo που έχω μπαίνουν με τον ίδιο απαίσιο τρόπο. Αναγκαστικά τους βάζεις και τους ξεχνάς μέσα, εκτός αν παίξει rack με hotswap στην πρόσοψη που ψήνομαι κι εγώ. Αλλά θέλω 2, και 65 που κάνει έκαστο είναι ποσό...

Αρχική απάντηση από psiloshac [Σήμερα, στις 14:41]

Ενα καλώδιο που παρεμβάλετε στο 24pin extension και καταληγει στο power on ξερει κανεις τι ειναι..?

Μας δουλεύεις ρε μεγάλε. Μόνο εσύ το έχεις το κουτί στο σπίτι σου :p

Εμείς θα ρωτάμε, εσύ θα απαντάς :rolleyes:

Πέρα την πλάκα, - με μία επιφύλαξη - είναι για να παίρνει ρεύμα το touch button καθώς και ένα κόκκινο φως που έχει πάνω ψηλά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.